0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #180 -: Април 10, 2008, 18:52:25 pm »
Цитат
Петя, късмет ти пожелавам, ама много много. 
:balk_21: :bighug:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #181 -: Април 10, 2008, 20:09:23 pm »

Кажете ми моля ви - днес ми е 24-ти ден от цикъла и 4-ти ден от стимулацията с декапептил. Нормално ли е да ми дойде?
Ами ако си била с противозачатъчни  за един месец е нормално.  :D
*
« Отговор #182 -: Април 10, 2008, 23:23:51 pm »
Хе хе Тини, и аз съм така. :wink: Но ей сега ще дойде септември, ще видиш - докато се усетим...Аз например си бях изчисила,че всичко на всичко 6 цикъла някъде има дотогава - а единия току-що мина,еми ето върви си времето... :D
знам,че ще мине бързо времето,толкова ще съм затрупана от работа,пък и идва лято-ще ходим на плаж да си изпечем коремчетата :sunshine: :balk_177:До сега се изнервях,че не ми идва след аборта миналия месец,но тази вечер ме изненада и до утре май ще ми дойде.Той Александров хубаво ми викаше онзи ден да го изчакам цикъла,но аз се нервих :x 8)

*
« Отговор #183 -: Април 11, 2008, 14:17:51 pm »
Кажете ми моля ви - днес ми е 24-ти ден от цикъла и 4-ти ден от стимулацията с декапептил. Нормално ли е да ми дойде?
Ами ако си била с противозачатъчни  за един месец е нормално.  :D
Да, бях на регулон предния месец и веднага след него започнах с декапептила.
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
« Отговор #184 -: Април 11, 2008, 15:01:34 pm »
Да, бях на регулон предния месец и веднага след него започнах с декапептила.
Ами всичко е нормално тогава, след първия прием на противозачатъчни обикновено ти идва  3-4 дни след спирането им. Хайде успех, смело напред и хубав резултат накрая.  :D
*
« Отговор #185 -: Април 11, 2008, 16:25:05 pm »
МОмичета задължително ли е да си на противозачатъчни предният месец? Може ли да се направи процедурата без това?
« Отговор #186 -: Април 11, 2008, 16:51:37 pm »
При всеки явно е индивидуално и по решение на лекаря.
При мен и двата пъти нямаше противозачатъчни преди това.
*

petq74

• 373
« Отговор #187 -: Април 11, 2008, 19:14:55 pm »
Утре ми е пункцията.Стискайте палци моми4ета.Ако има някой друг за пункция или трансфер ще се засе4ем.Обаждайте се.
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #188 -: Април 11, 2008, 19:18:50 pm »
Стискам, много стискам палци Петя за после - да ти порастне коремчето  :D
*

petq74

• 373
« Отговор #189 -: Април 11, 2008, 19:21:36 pm »
Цитат
Стискам, много стискам палци Петя за после - да ти порастне коремчето 
:Dмерси мили4ка и на теб тъпкано да ти се връша пожеланието,а и на вси4ки моми4ета :bighug:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
« Отговор #190 -: Април 11, 2008, 19:29:08 pm »
   Аз да  попитам  пак за инжекциите.Много ми посиняват местата където ми ги поставят. И корема и ръцете са ми сини.Не че няма да изтърпя всичко ,но се чудя дали е нормално? :(
*
« Отговор #191 -: Април 11, 2008, 19:39:40 pm »
Утре ми е пункцията.Стискайте палци моми4ета.

Петя, силно съм ги стиснала  :crossfingers: и после за  :bfp: :babyflips:
*

petq74

• 373
« Отговор #192 -: Април 11, 2008, 19:45:46 pm »
Цитат
Петя, силно съм ги стиснала   и после за   
много ви оби4ам вси4ките.Хубаво е 4е ви има :balk_21:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
*
« Отговор #193 -: Април 11, 2008, 21:23:21 pm »
Пета успех утре!
*
« Отговор #194 -: Април 11, 2008, 23:41:21 pm »
   Аз да  попитам  пак за инжекциите.Много ми посиняват местата където ми ги поставят. И корема и ръцете са ми сини.Не че няма да изтърпя всичко ,но се чудя дали е нормално? :(

Не знам как ще е с пурегона, но от декапептила и следи нямам дори по коремчето. Мхм, такваз съм майсторка по слагането на инджекции :)
« Отговор #195 -: Април 13, 2008, 11:07:10 am »
Здравейте момичета,
Доста теми изчетох от форума, откакто разбрах, че трябва да правя инвитро. Повечето от нещата съм разбрала от Вас. Следващия месец и аз започвам процедурата, а въпросите извират един след друг дотолкова, че чак започвам да се плаша. Знам, че доста има писано за АГ-Варна, но идеята ми е да синтезирам поредността както за себе си, така и за всички други момичета, които ще правят процедурата там.
Ще Ви напиша това, което знам (и съответно не знам:) ) и ще съм благодарна на момичета, минали вече по този път да допълват.
От първи ден на цикъла този месец ще вземам на ден по една таблетка Регулон.
На 14-15-тия ден от цикъла ще се обадя на Ани (не разбрах обаче защо ще й се обаждам)...
Ани ми записа час за 20.04. за сондаж и някакво изследване (пак не знам какво).
Веднага след сондажа ли започват инжекциите? Кога ще ми кажат какви препарати ще си слагам? Ииии доколкото разбрах, те работят с аптека на Брегалница, т.е. сама ще си набавям хормоните.
Аз мисля сама да си ги бия, т.к. съм от Добрич и да ходя само на контролните прегледи, които разбрах са през ден (така ли е?).
Другото, което ми се иска да знам е кога се дава таксата за клиниката - в началото, в края на процедурата или ...? Сондажа и пункцията влизат ли в таксата или се заплащат отделно и ако да, каква е цената?
Много станаха питанките и може би още нови ше възникват с течение на времето и наближаване на самата процедура... Предварително благодаря на всички за споделения опит.
Здравейте,
и аз от 15 надявам се започвам своя втори опит- викат ме на сондаж.Отивам за втори път, с по- големи притеснения и ... надежди.Този път няма да се отчайвам и просто ще знам, че всичко най- вече и Божа работа.Дано да нямам кисти, за да не се протака работата във времето.И аз съм на регулон, във вторник ги свършвам
*
« Отговор #196 -: Април 13, 2008, 19:41:31 pm »
Вал,би трябвало да нямаш кисти щом пиеш Регулон.Успех ти желая! :crossfingers:

« Отговор #197 -: Април 13, 2008, 21:06:56 pm »
  Как протича пункцията?Моята май ще е в петък и започвам да се страхувам :?.Трябва ли да нося нещо,нощница примерно?
« Отговор #198 -: Април 13, 2008, 21:16:59 pm »
Може да си носиш нощница, джапанки, чаршафи (макар че и там дават, но аз си предпочитах моите  :lol: ), монети за телевизор (ако искаш), нещо за четене (пак ако искаш),...., носих си и сухи и мокри кърпички...носих си и превръзка (понякога след пункция може да прокървиш - първият път при мен нямаше нищо, за разлика от втория), може да пропускам нещо, но другите ще добавят  :) За материала знаеш, че се носи тогава :)
Когато отидеш сутринта (или когато те викат), си оправяш леглото, преобличаш се в екип удобен за манипулацията (разбирай нощницата), и чакаш да те викнат. Първият път ми биха но шпа, вторият път нямаше. Като те извикат, отиваш в стаята, следва промивка и подготовка за пункцията. Докато трае промивката, анестезиолога си действа по неговата част - намиране на вена, слагане на абокат, подготовка на упойката....когато всичко е готово, идват главните действащи лица, вкарват ти упойката се отцепваш като талпа  :lol:
До момента, в който не си чуеш името от сестрата и се събудиш. Внимателно те свалят от гинекологичният стол, помагат ти да се стовариш в количката и те местят в стаята, да се търкулнеш в леглото.  :D Ако имаш болки след като излезеш от упойката (понеже тя все пак не е обезболяващо) може да ти дадат аулин. В късният следобяд или на другия ден може да си тръгнеш - зависи как се чувстваш. Това е в общи линии.
Стискам палци всичко да мине по мед и масло  :)
« Последна редакция: Април 13, 2008, 21:29:18 pm от Black_rose »
*
« Отговор #199 -: Април 13, 2008, 21:45:58 pm »
Трябва ли да се пренощува в болницата?