0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #200 -: Април 13, 2008, 22:04:30 pm »
Само ако има6 болки или не се чувстваш добре след пункциата, или ако си отдалече и неможеш да се прибереш същия ден.
Ако ти се чувстваш ок, няма причина да те задържат.

Успех момичета:)
*
« Отговор #201 -: Април 13, 2008, 22:16:30 pm »
kakва промивка :oops:аз съм от добрич трябва ли да оставам там колко далече че да не можеш да се прибереш 
« Отговор #202 -: Април 13, 2008, 23:31:38 pm »
Промивка на влагалището.
За оставането, само лекаря може да ти каже.
*
« Отговор #203 -: Април 14, 2008, 09:00:08 am »
момичета вие от къде си закупувахте препаратите необходими за инвитро.аз след малко хващтам маршрутката и отивам на сондаж ако всичко е наред разбира се и ще ми кажат какво и как ще правим-много съм притеснена незнам защо, но всеки път е така сякаш ще ме бесят :oops:
*
« Отговор #204 -: Април 14, 2008, 11:56:43 am »
момичета вие от къде си закупувахте препаратите необходими за инвитро.аз след малко хващтам маршрутката и отивам на сондаж ако всичко е наред разбира се и ще ми кажат какво и как ще правим-много съм притеснена незнам защо, но всеки път е така сякаш ще ме бесят :oops:

Спокойно, няма нищо страшно.Даже ще ти хареса упойката,как сладко ще си поспиш от нея. Лекарства най-ефтино на Марешки или Лисичкова.Ако искаш да върнеш евентуално останали лекарства после, на Брегалница,под ХЕИ аптеката,но са по-скъпи.
« Отговор #205 -: Април 14, 2008, 14:54:20 pm »

Спокойно, няма нищо страшно.Даже ще ти хареса упойката,как сладко ще си поспиш от нея. Лекарства най-ефтино на Марешки или Лисичкова.Ако искаш да върнеш евентуално останали лекарства после, на Брегалница,под ХЕИ аптеката,но са по-скъпи.

ама как упойка? те с упойка ли ще правят сондажа? /простете, но имам страх от упойки/
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #206 -: Април 14, 2008, 14:55:53 pm »
[pukanka,и аз около 20.05 ми предстои сондаж - моля те разкажи ми за това как е минал твоя.
Лежи ли се там?Под пълна упойка ли си или под частична ?И каква е целта на сондажа- защо се прави изорщо?Болезнено ли е?Ти как се чувстваш след това?
Май прекалех с въпросите.Желая ти успех :bori_003: :bori_007: :bori_004:
*
« Отговор #207 -: Април 14, 2008, 15:41:09 pm »
току що се прибирам от варна и явно е имало за какво да се притеснявам отложихме с о6те един месец -рябва да продалжа с регулона и на всичкото отгоре 6те трябва да си слагам по 400 ед.от препаратите и 6те ми излезе към 8000 лв инвитрото и не се знае дали 6те мога да произведа яйцеклетки-момичета пиша и плача защото незнам какво да правя даите ми съвет дали мога да взема от някое момиче яйцеклетки има ли такава практика изобщо-6те се побъркам :balk_145:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #208 -: Април 14, 2008, 15:58:15 pm »
сигурно ще прозвучи тъпо, но недей се тревожи всичко ще е наред щом си попаднала при Александров.Поплачи си да ти олекне , но не смятай, че е края на света Аз също като теб преживях доста неща от нашия проблем, но се оказа ,че всичко се оправи.И мен , когато ме успокояваха си мислех, че им е лесно  да говорят - нали не се случва на тях, но не е така.
на всичко му се намира колая.И при теб ще се намери изход- вярвай в това!
Аз съм с теб! :bori_003: :bori_007: :bori_004:
« Отговор #209 -: Април 14, 2008, 19:19:03 pm »
snejka_7, klem4e ,  при сондажа не се лежи. Не се прави под упойка, освен ако успоредно със сондажа не се прави и дилатация на цервиканлния канал. Сондажа е един вид тренировъчен трансфер (ако мога така да се изразя), за да се знае какъв катетър да се използва при същинския трансфер и да няма изненади. Ако не изникне някое усложнение, няма никаква болка.
*
« Отговор #210 -: Април 14, 2008, 21:17:22 pm »
Клемче, Бляк Роуз ти е обяснила вече.Пък и аз се намесих в темата за АГ Варна, а забравих че там рядко правят дилатации.
*
« Отговор #211 -: Април 14, 2008, 21:27:37 pm »
Клемче, Бляк Роуз ти е обяснила вече.Пък и аз се намесих в темата за АГ Варна, а забравих че там рядко правят дилатации.
Напротив,правят - просто зависи при кого си(в смисъл някои правят,други не)

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #212 -: Април 15, 2008, 08:27:29 am »
Трейси, Александров е човека, който може да ти помогне - и да те успокои, и да направи всичко възможно да си имате бебче.
Вие ще започнете на 400 единици, но не се знае ако добре започнат да нарастват яйцеклетки, дали няма да намали дозата. Аз вчера бях там (тази, която искаше да си сложи инжекцията пред Ани, за да ми кажат дали правилно се боцкам и да ми направят нова схема, защото моята я бях забравила в Добрич  :oops:). Ти ме видя колко спокойна бях. Преди това и аз се тресях от притеснение и ужас ... Когато отидохме за първи път с мъжа ми, питахме Ани за всички възможности и за дозата също. Ани ни каза, че при всяка жена е различно (и аз се убедих в това, когато говорих с една приятелка и тя каза, че на ден била стигнала до 800 единици ... - тя е на 44 години и има бебок на около една годинка вече). Ние сметнахме това в пари и ... изтеглихме толкова, колкото ще е максимума.
Моля те сега за пари не мисли, пари се изкарват. Мисли да си спокойна, за да мине всичко наред.
Благодарим Ви Д-р Александров!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #213 -: Април 15, 2008, 09:00:18 am »

Black_rose,благодаря че ми обясни какво представлява сондажа.
Сега съм по- спокойна като знам какво ме очаква.
Пожелавам на теб и на всички във форума късмет и успех.И нека се сбъднат желанията ни за сладки , здрави и палави бебенца.  :bfp1: preggo:
*
« Отговор #214 -: Април 15, 2008, 10:09:59 am »
здравей дори сештам се аз съм при ковачев, а не при александров ,не че има зна4ение за6тото те работят заедно.ние теглихме заем може би са към 7000 но имаме и друг и затова неможем пове4е да изтеглим. толкова съм притеснена хормона ми фсх е добре поне така си мисля за6то тогава е необходимо такава доза а и не ми каза ани 4е могат да ми намалят дозата аз съм проблемна за6тото съм с ендометриоза и не се знае състоянието на яи4ника ,но при прегледите съм имала фоликули това дали е гаранция ,4е яйчника ми работи толкова се шашнах вчера че немогах нищо да питам те въпросите ми дойдоха чак когато се прибрах и се наревах хубаво дори сага сълзите ми напират отново незнам.казаха ми 4е може и никакви яйцеклетки да не извадят това съвсем ме срина.
« Отговор #215 -: Април 15, 2008, 16:14:02 pm »
здравей дори сештам се аз съм при ковачев, а не при александров ,не че има зна4ение за6тото те работят заедно.ние теглихме заем може би са към 7000 но имаме и друг и затова неможем пове4е да изтеглим. толкова съм притеснена хормона ми фсх е добре поне така си мисля за6то тогава е необходимо такава доза а и не ми каза ани 4е могат да ми намалят дозата аз съм проблемна за6тото съм с ендометриоза и не се знае състоянието на яи4ника ,но при прегледите съм имала фоликули това дали е гаранция ,4е яйчника ми работи толкова се шашнах вчера че немогах нищо да питам те въпросите ми дойдоха чак когато се прибрах и се наревах хубаво дори сага сълзите ми напират отново незнам.казаха ми 4е може и никакви яйцеклетки да не извадят това съвсем ме срина.
ох мила, и на мен ми се е свило сърцето и не знам дали ще излязат яйцеклетки и дали ще са читави. нямам ендометриоза, но фсх ми е над горната граница, което говори за намален яйчников резерв. когато ходих на първоначалния преглед /на изследванията/ акушерката /не беше Ани, а някаква друга/ ми каза, че ще приложат по-силна стимулация. дано всичко накрая бъде наред и да се радваме на бебета
*
« Отговор #216 -: Април 16, 2008, 11:13:08 am »
Трейси, миличка, сигурна съм, че Александров ще направи всичко възможно.
Следващия път като ходиш, напиши си въпросите на едно листче (аз срам не срам така направих), защото се забравя, особено ако ти треснат някоя новина, която не си очаквала... В дните, в които се питах това така ли е, или не, си записвах въпросите и  бях подготвена да "стрелям" като се видя с Ани или Александров :)
Горе главата. Щом сме стигнали до тук, сме силни и ще успеем ! Няма да се предаваш, чу ли?
Разбирам, че парите те притесняват, нормално е, те притесняват всички ни, но опитай се да не мислиш сега за тях (забелязала съм, че при мен всичко се нарежда точно в последния момент, след много много премеждия). Ние също преди това (да разберем, че трябва да правим инвитро) бяхме теглили голям заем - направихме ипотека на жилището и ремонт на апартамента, в който живеем и парите бяха изхарчени. Тогава бяха ми казали, че това е последния кредит, който мога да тегля. И след като разбрах диапазона, в който може да влезем с парите (6000-12000), такъв рев му теглих и мислих, че никога няма да имаме свое дете, поне няма да можем да направим опит. След като се наплаках, започнах да мисля трезво и намерихме вариант, в който мога да тегля още и ... така.
Малко дълго стана писанието ми и май е извън темата, но исках с това да ти кажа - Не унивай, моля те! Всички имаме трудни моменти, но запомни, че винаги се намира някакъв изход.
Благодарим Ви Д-р Александров!
« Отговор #217 -: Април 16, 2008, 12:12:52 pm »
Привет и от нас! Пункцията ми беше в понеделник. Извадиха ми 6 яйцеклетки, от които, 5 читави. Вчера, обаче нямаше нито един ембрион... такова нещо не ми се беше случвало... какво да се прави... така ми било писано...
Есента ще пробвам на естествен цикъл и ако не стане приключвам - писна ми ...
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #218 -: Април 16, 2008, 12:25:35 pm »
как така няма ембриони какво е станало с тях,какво ти казаха.при условие че са изкарали 5 хубави .боже а аз си мислех че лошото преследва само мен :bighug: извинявай че те питам може би не ти се говори за това.
*
« Отговор #219 -: Април 16, 2008, 12:38:46 pm »
знаеш ли дори не съм си мислила че ще е лесно за тези 10 год се убедих в това но наистина този преглед бе най кошмарния.първо беше на бързо за6тоте бърза6е за секцио кова4ев и когато каза 4е може и да няма смисъл инвитрото направо ме срина -може би има и друго решение но ни6то неказа за това.питам се какво правят моми4етата които имат из4ерпан яй4ников резерв -остават без надежда ли?