Момичета какви са тези негативни отзиви,направо съм изненадана.
Аз отдавна ви чета,ама тия дни не бях влизала и какви сте ги написали.Аз искам да им кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ.
Днес ми е 17 ден от трансфера,преди два дена видях мечтаните ДВЕ ЧЕРТИ.
Ето и малко история,и поле кажете как да не съм доволна.
Аз съм при д-р Ковачев,последния ми МЦ беше на 16.03,на 17.03 започнах с Пурегона.Стимулацията ми продължи 9 дена,през който съм използвала 12 дози Пурегон,5 Оргаметтрила и финала беше с 2 инжекций Декапептил0.1.
На 27.03-пункция.Имах 22 фоликула,16 яйцеклетки от тях 12 се оплодиха.На 5-я ден бяха останали 4 от който ми върнаха 3.Нямах никакво значително подуване.Чувствах се конфортно.Другата седмица ще ходя да ме гледа док дали всичко е наред и с колко точки съм.Ако ми се наложи пак там ще ида.Преди това бях в София нямате си напредстава как ме омайваха,че нямало проблем всичко е наред и ме баламосваха с хидротубаций,инсименациия,билкови хапчета само скубене на пари .А във Варно като отидахме Ковачев ми каза,че сме за инвитро без да овърта.Естествено ми стана тъпичко,но тово си е самата истина.Забравих да ви кажа-аз съм с запушени тръби.
Така,че още един път ви благодаря на д-р Ковачев д-р Александров д-р Кисьов д-р Козовски и не на последно място на Аннито,която само се прави на лоша.