0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
:balk_172: :balk_172: :balk_172: май ще се връщам към фолиевата киселина - от вас лъха много надежда БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА ! :youwoman:

:ask: дали и аз да почна да пия фолиева киселина?:ask:

задължително!
*
Честит рожден ден Ани желая ти мн мн любов и скоро да се похвалиш в  :bfp:
  :green_dust_1: :pink_dust_1::happy_birthday_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

*
Любе,мерси миличка!Страхотна е!От утре започвам!
А ти дръж здраво фронта,че е време някой да отсрами групичката на чакащите!
Мойто зацапване пак се появи,само след като отида до WS-то го виждам на хартията иначе нищо?!Вече започвам да се чудя,какво да правя?Приемам идеи :D
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Честит рожден ден и на Аня  :drunk: :party: :music22:

Благодаря на Люба за диетката изглежда лесна и изпълнима  :bighug:

bebebe: почвай я и ти фолиевата аз я спрях преди два месеца и половина но сега почвам отново да се витаминизирам - че то знаеш ли кога ше стана работата  :P :P :P
*
Вие "почивате" ли си от фолиевата? Доколкото разбрах не е вредно да се приема продължително време, даже е препоръчителна за жените в детеродна възраст.
*
Аня, 4естит рожден ден. Да си жива и здрава и да има6 едно хубаво  :babyflips:
Люба може ли ми прати6 и на мен тази диета?
Бебе,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Март 19, 2008, 16:51:07 pm от ne6i »
Здравейте момичета.Честит рожден ден на двете сладурани  :happy_birthday_1: :happy_birthday_1: елая ви в най-скоро време да получите най-желания от вас подарък- по едно сладко бебче.
Момичета аз да ви кажа-днес си меря температурата и 37,3  8O, а принципно утре трябва да ми дойде и не знам какво става.Вчера и онзи ден както и предните дни си ми беше 36,9. Можете ли да коментирате нещо?  :oops:  :bighug:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Момичета,заповядайте по една тортичка,защото днес имам рожден ден :dance2:
На другата рожденничка желая много здраве и цялото щастие на този свят :hbirth:

Честит празник да си жива и здрава и за следващия рожден ден да си имаш вече едно сладко и ревящо бебче  :balk_19:
*
Здравейте момичета.Честит рожден ден на двете сладурани  :happy_birthday_1: :happy_birthday_1: елая ви в най-скоро време да получите най-желания от вас подарък- по едно сладко бебче.
Момичета аз да ви кажа-днес си меря температурата и 37,3  8O, а принципно утре трябва да ми дойде и не знам какво става.Вчера и онзи ден както и предните дни си ми беше 36,9. Можете ли да коментирате нещо?  :oops:  :bighug:
Ще ти кажа,че това е много голяма вероятност да не ти дойде утре и ще стискам палци за това!Успех мила! :D
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
аня да си ни жива и здрава и ти, да ни зарадваш много скоро с една хубава новина и след това да ни оплюеш хубаво!!!!аааааааааааа, момичета по- внимателно  с тортичките на Аня, че лятото налижава- оххх морето, ох слънцето и отпуската, да знаете че ви пожелавам след лютото да си вземем много дълга отпуска за около две години preggo
*
оххх морето, ох слънцето и отпуската, да знаете че ви пожелавам след лютото да си вземем много дълга отпуска за около две години preggo

:beach1:
Мимче,айде утре да те пропусне лелката .Това покачване на БТ е добре  :wink:
dgina,а твоето зацапване ми говори за много хубави неща,ама да не те урочасам няма да казвам :Dсамо ще стискам палци :crossfingers:
Аня ,ч.р.д.миличка .Пожелавам ти най-хубавия подарък един такъв сладур  :bori_002:
И мен ПМС ме тормозят вече ,ама много силно са изразени .Ще се размина с мечтата си за пореден месец май .
*

simoni

• 352
Ей бебебе, почни да пиеш фолиева кисилина, тя няма да навреди- даже моита генеколожка ми каза когото решиш че искаш второ почваш най- напред с фолиевата киселина, наистина момичета тя невреди, напротив тя е необходима на женския организъм, аз пия!!!Другото което исках да ти кажа бебебе, е че докато не ти дойде надеждата е с теб- на мен още не ми е дошло, но и тестовете са отрицателни и пак вярвам че може и чудото да е в мен, ако ли не април месец се ще ми дойде! Другото за ранните симптоми, да може да се усеща и нещо като придарпване в областа на пъпа, аз поне го чувствах преди с ема от началото та докрая!Стискам палци на всички- моито мило се е дипломирало с 5,50 и се връща днес от Варна, ей мацки и днес вдигам купоннннннн, ще дойдете ли????? :band: каня и рожденничките да празнуваме заедно ще си духате тортите с нас :happy_birthday_1: :rockon: :party: new_birthday beer:: ::cake:: ::cake:: :balk_16: :balk_5: :balk_7: :balk_19: :beerdr: :beerdr: :beerdr: :beerdr: :beerdr: :beerdr::drunk:
*
Ей, Симони, браво на мъжа ти, 4естито дипломиране  :party:. Весел купон дове4ера и да целуне6 Еми.
*
И Джина и Мимчето и Доми са вече бременни,помнете ми думата...
Неши,ще ти я пратя диетата и на теб ,но честно да ви кажа малко се притеснявам ,защото съм забравила да изтрия името на диетолога ...

Аня,честит рожден ден и на теб и скоро да зарадваш себе си и семейството си с нов член...
А колкото до Фолиевата киселина ,тя а абсолютно задъжителна...С нея не може да се предозира човек ,защото излишъка се изхвърля от организма чрез урината,така че дерзайте ...

п.с. Джина ,аз не мога да съм бременна,виж ми графиката мила... :)
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Ч.Р.Д.на двете рожденнички!Пожелавам ви много здраве и положителни тестчета!Момичета аз също отпадам този месец! :balk_145: :balk_145: :balk_145: Мног ми е тъжно,така си мислех,че вече трябва да е станало,но.....Пак имам киста и вече ми иде да се гръмна.Защото този път е доста голяма.Хайде нека този месец лелката да дойте при мен аз я каня най-учтиво,та да ви остави вас.Късмет момичета!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Ех, най-сетне и аз съм в къщи. Днес е един много навъсен ден, явно Баба Марта се цупи днес!
Първо  :happy_birthday_1: на  ania и galichka,
пожелавам много здраве, късмет и  :bfp: и  :cloud9:, и  ylinfant
eveishan , много съжалявам, че отпадаш, но съм сигурна ,че другия месец ще си отново в ловуващите и очакващи, стискам палци.
dgina, NOWILKA, mimcheto_85, дано да е това което всички мислим и се надяваме, и скоро има ++++ тестове.

ПП.Разсеяна работа.Десет пъти се редактирах.Малко оф топик:Исках да кажа за фолиевата киселина какво аз знам.Значи аз съм мед. сестра и преди месец шефа го нямаше и аз трябваше да изпиша на една пациентка рецепта за анемия, за да не объркам нещо прочетох всичко в нашия справочник(медицински).Там пише, че ако се взима дълго води до изчерпване на депата на  Vit "B" 12, сега проверявах в интернет статиите, тази информация са си я спестили.Имам и една опаковка, също не го пише...

« Последна редакция: Март 19, 2008, 18:02:06 pm от _Elfita_ »
*

simoni

• 352
абе бре мацки аз виртуално каня всички на купон да празнувате в мислите си с мен, нали ще сме заедно ще пием и ще хапнем!!!!!?????

Искам да ви питам нещо , някои чувал ли е за метода със противозачатачните, пиеш ги два месеце или три и после спираш и много бързо и ефикасно забременяваи- някои чувал ли е за това???????? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
*
Люба, благодаря ти много за диетата!
Хайде показвайте ++++++++++++++++++++ Джина, Доми, Мим4ето...++++++++++++++
*
Честит рожден ден на Галичка и Аниа!!!  :balk_12: :balk_12: Пожелавам ви догодина да си имате по едно помощниче за духането на свещичките, момичета  :babyflips: :babyflips:

Nowilka, rossy, Бебебе, dgina, lubaboiko:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

mimcheto_85, това повишаване на БТ ми се струва интересно :) Дано причината е тази, на която се надяваме всички тук :crossfingers:

Момичета,тук цяла сутрин беше едно сиво и дъждовно, но сега точно докато пишех и си мислех за вас, изгря слънце и вижте каква дъга си имам пред прозореца
Стори ми се хубав знак, затова ви поздравявам всички с нея и нека много много скоро на улицата на всяка от нас да изгрее по една дъга в бебешки цветове :rainbow: