0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Добро утро дами!
Честита темичка!
Бебебе -  :welcome: но не оставай за дълго тук

Новилка - Честит ти рожденик! Дано му поднесеш най-хубавия подарък днес!

Симони - ти какво реши - ще правиш ли един кръвен тест - май ти е време вече :)

Айде мацки хубав ден!
*
Добро утро момичета  :balk_64:
В този хубав слънчев ден ви изпращам много  :bighug: и  :balk_104:
NOWILKA аз ще ти стискам палци да видиш  :bfp: и силно те  :bighug:
simoni наистина защо не отидеш на лекар много време това  :?
Симони,наистина не трябва да чакаш повече,направи тест,става за 2 мин.Аз мисля ,че си  preggo а и с това безсъние :crossfingers:
NOWILKA,направи си тест мила,може утре сутрин ,ама нали искаш пък да видиш какво ще покаже та да изненадаш рожденника.Да ти е жив и здрав мъжо и много да те слушка :balk_2: :balk_7:
Аз не разбрах защо е пусната нова тема :ask: :ask:И сега къде да пиша :ask:Сега едната остава излишна ,но коя .Я ме светнете ,че не разбирам .
*
Новилке ,не се прай на 6 без 10 ,ами бягай за тест...
Новилке ,не се прай на 6 без 10 ,ами бягай за тест...

Ехееее, сетих се за кючека "6 без 10". Сега ми се пританцува.  :drunk:Няма аптеки близо в района. Все пак работя в банка и съм отговорника на офиса. Не мога ей така да изляза. Май ще чакам до довечера и като се прибирам- бегом до аптеката,че после сме на кръчма. Дано да има  какво да подарявам на моя. :bori_007:
Само да издържа до 17:00/тогава се прибирам/. Иначе днешния ден ми минава по следния начин-10 минути в офиса- през 15 мин до тоалетната. Още го няма. :party:
*
Добро утро момичета  :bighug:
Да ни е честита новата темичка и да е пълна с много  :) и още повече  :bfp:
NOWILKA писах ти в предишната темичка, ама забравих да ти честитя рожденика  :oops: да ти е жив и здрав и много да те радва  :ballons:
Хубав ден момичета  :balk_102:
« Последна редакция: Март 18, 2008, 10:34:26 am от Kylie »
NOWILKA,може и в обедната почивк да идеш до аптеката.И дано са две чертичките :crossfingers: :bfp:
Абе сладурки,разберете се верно да пишете в едната тема само.
така е много трудно да ви следи човек  :D
*
Бе както си решиш...Щом имаш търпение...Аз не мога така..
*
Новилка, от къде това търпение бе мила? :D 6те 4акаме да се похвали6 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ами- търпение? Просто имам адски много работа и дори най-вероятно няма да почиваме. Затова имам търпение. Ако нямаше клиенти, да съм отишла 100 пъти до аптеката,че можеше и до болницата да отскоча. Ама днес е вторник- луд ден. :?
чудя се защо сте пуснали две теми????
така е по-трудно да се следи кой какво пише и да се отговаря.. :?

Аз не разбрах защо е пусната нова тема :ask: :ask:И сега къде да пиша :ask:Сега едната остава излишна ,но коя .Я ме светнете ,че не разбирам .

Значи, нали Ladybeby, пусна тази новата темичка, с хубавата начална страничка, със списъчето, щъркелчето и картинките и предложи да се преместим тук. А това стана, преди да бъде заключена старата тема. И така, всички се преместихме в тая тема и оная си остана висяща, незаключена, самотна и изоставаща. Така се озовахме с две отворени теми. И се получиха тези недоразумения...
Don't worry, be hippy
*
Вече са три темите :)
Наистина е по-трудно така и малко разсейващо.
*
ако старата не е заключена вече ,значи стават три?! Ма щом така сте решили...Аз си харесвам тази и тук ще пиша,но ще чета навсякъде..
Как така 3 теми? Аз съм в тази и ви казвам ХУБАВ ДЕН от мен!!!

Новилка, в теб ми е надеждата сега, да ти е живо и здраво момчето и много да те радва и да те обича!!! Надявам се за рождения му ден да сте с новина за увеличаване на семейството!!!

Аз отпадам за този месец и си позволявам да се изтрия от списъчето. След седмица ще се включа отново към ловуващите  :lol:

ОЧАКВАЩИ     

mimcheto_85     
Simoni         4.(5).03     
rossy *           
Andreaivano    14-15.03       
Deskata0177    16.03         
dianka         16.(17).03       
Clevergirl_75  18-19.03       
Pipi_M         18.03   
dgina          19.03         
prettily       19.03     
Sof            20.03       
radost_I       20-21.03     
Lubaboiko      22-23.03       
Galichka       23-24.03     
Rouzi-Anna     23-24.03   
tani77         23-24.03     

ЛОВУВАЩИ:

lqlyo                     
ivaqna           
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙
Jael
saraapl
хубу де,разбрах че сте пуснали новата тема(за да има повече късмет примерно) преди да е заключена старата,НО НЕ СХВАЩАМ ЗАЩО Е ПУСНАТА ТРЯТАТА  8O 8O 8O-даже си и пише,че е N3  8O 8O!
аз мисля,че трябва да информираме модератор,да заключи сарата тема и тази,която е излишна в момента,т.е. N3!!!a da ostane samo nastoq]ata N2,в която пишем сега..
защото представете си ново момиче,как ще се обърква..то на нас ни е трудно да се ориентираме кой къде опише..пък да неговорим за нови попълнения!!
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
Традицията е не да се пуска седмична такава тема,а като се понапълнят страничките на старата,тогава.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Сляха ви темите(ако не греша). :D
Здравейте сладуранки.Simoni, жена отивай барзо на лекар поне за един кръвен тест, не се мъчи  :bighug:. NOWILKA честит рожденник, да ти е жив и здрав и много да те слуша.Аз стискам палци днес да му поднесеш най-хубавия подарак  :bfp:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

Точно така, слях ги :lol: Еее, ще останат разни питанки, ама ако кажете - ще поразчистя, да не става объркване :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!