Момичета прибрах се... Много ми е гадно...Доктора ми каза че по естествен път ако искам да забременея ,ще трябва Господ да слезе и да ни хване за ръцете....
Каза че спермограмата на Бойко е адски лоша и само икси или инвитро може нещо да направи ,но и там дава 20% шанс...Утре Бойко е пак на спермограма и каза аз да изследвам хормони,и ако Бойковата е по- добра може да се направи нещо с инсеминация ,но ако е като предишната,просто да забравим и за инсе....
Иначе на мен ми каза че имам много добри данни за майка ,че съм здрава ,че нямам кисти ,че нямам възпаления ,че имам много добре разположена матка и.т.н, но пък се притеснява защото матката ми не е лутеална и че все едно съм в цикъл...Каза ми че имам малки фоликулчета и че въобще все едно ми е първи ден от цикъла...Изключи лапароскопия въобще като вариант и каза че ако на Бойко спермограмата е по- добра ще ми направи цветна снимка за инсеминация ,а ако му е лоша като преди ,то няма да ми прави ЦС,а направо ще ме стимулира за инвитро... И то ако нямам хормонални смущения ,които да лекувам преди това разбира се... Въобще нещата не са розови ,а аз така се надявах да стане по естествен път или поне с инсеминация...
Също така ми каза че БТ понякога лъже и че може да съм имала ову,но после като ме видя каза че май не съм имала ову наистина този месец...
Това беше от прегледа,сега ще си лижем раните с милото и ще умуваме от къде да търсим пари за инвитро...
Лека вечер на вас и дано никога не стигнете до това положение...