Здравейтееее! Не сте ме забравили, нали?!?! Доста време не съм писала, ама си ви чета. Ние този месец се поизложихме малко, ама то беше по независещи от нас обстоятелства. След като ми гориха раничката на шийката на матката трябваше да изчакаме известно време да спре кървенето и изтичането на разни гадории и май пропуснахме овулацията.
Всички ову тестове ми излизат отрицателни, а с температурата се провалих тотално. Купих си миналия месец дигитален термометър и не съм го проверила дава ли отклонения в температурата до сигнала и след сигнала. Еми, онзи ден Любопитка и Денис ме светнаха за този мой пропуск и се оказа, че наистина тъпия термометър има разлики в отчитането. Така че, до сега температурата ми е абсолютно недостоверна. Ние не спираме с опитите, де, нищо, че нямам представа кога ми е овулацията този месец.
Лелката я чакам около 1 април, саво да не ми изиграе някоя първоаприлска шега и да закъснее пак като миналия месец. После ме чака хидротубация, доизгаряне на раничката, но с упойка, че ме боля зверски миналия път, лекуване на мъжо, че има левкоцити на новата спермограма и май месец инсеминация.
Nomine, аз също пътувам до София всеки месец за всякакъв вид изследвания и ръчкане...
Хода при доктор Андреева в клиниката на д-р Щерев. Изключително съм доволна от нея. Но това си е мое мнение. Прегледите стават с предварително записан час при желания от теб доктор, самия преглед струва 25 лева, спермограмата (обикновена) е 20 лева. При тебе останалите изследвания не знам ще колко струват, на мен хормоните ми бяха 60 лева, имунологичните към 70 мисля. Успех!
Лелееее, стана километричен пост, но не съм писала от толкова отдавна....Сори!