0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Нелка, около два - три дена след спирането на Марвелона ще ти дойде, не се притеснявай.
Силванче, ние правихме спермограма по Крюгер и SDI тест в месеца преди ИКСИ-то.
*
Момичета, редовно ви чета и ви стискам палци. Желая ви ужасно много късмет!  :bighug:

*
Момичета, имам нужда от вашето мнение. Вчера, 11 ден след ЕТ не издържах и си направих и уринен тест. Щях да припадна, защото имаше 2 черти, едната - по-бледа, но ясно очертана. И това ми се случва за първи път след 5 -годишна борба и на 5-тия опит инвитро.
Днес повторих теста със същата марка, втората черта е там, но не е станала по-тъмна от вчера. Дали все още имам шанс или ембрионът е спрял развитието си???
Направо ще се пръсна от мисли. Благодаря ви.
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Ан, разбира се че имаш шанс. 11 ден по принцип е рано, така че  :crossfingers: от тук нататък всичко да е ОК! Лека и безоблачна!
п.п. Може ли да снимаш теста да го видим?
« Последна редакция: Май 23, 2008, 09:34:46 am от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Теста не лъже само да не си слагала прегнил след трансфера. :D
*
Благодаря ви. Не, нямам прегнил след трансфера. Снимах го, но нещо не мога да намеря кабела, за да го кача на компютъра :oops:
 :hug2:
Ан, страхотна новина. Стискам палци всичко да е ОК
Ан честито  :bighug:Отдавна не съм се включвала във форума.Аз съм с е4дин неуспешен опит ин-витро в понеделник съм на преглед за първи път след неуспеха.Не се чувствам готова за втори опит, но се надявам да не се е появила отнова проклетата ендометриоза.Това е за мен.Желая от сърце на всички чакащи само хубави новини! :bighug: :bfp1:
*
Ан,честито!Вече можеш да си направиш и кръвен тест,за да си напълно сигурна!
*
Благодаря ви, милички. В понеделник съм на кръвен тест. Ще ви пиша.
Sisiidani, стискам ти палци всичко да бъде наред!

Успех на всички чакащи и дано скоро се разпишем с категорично положителни резултати!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
an2006 страхотни новини,само го давай по спокойно и мисля че всичко ще е наред :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
An2006, честито миличка, много се радвам за теб! Стискам палци за понеделник резултата на кръвния тес да се е увеличил и вече да си напълно сигурна че е станало.

:bighug: :bighug: :bighug:

*
an2006, сигурна съм, че си бременна! Много се радвам за теб!
*
 :bighug:
Обичам ви и искам да сте най-щастливите мами!
*
Ан2006, от мен едно тихичко честито! Направи и кръвни, за да се успокоиш. Аз си мисля, че всичко ще е наред.  :bighug:

*
:bighug:
Обичам ви и искам да сте най-щастливите мами!
Тихичко честито и от мен!
Ани, много се радвам за теб!

Като те четях ми стана много мило :)

Желая ти успех до края!
*
Нелка,на мен ми дойде 4-5 дни след марвелона,не се притеснявай.Аз вече съм два дни на гонал и декапептил,незнам колко дни ще е така,но вече нямам търпение и искам всичко да минава....
Успех на всички и  :goodluck: