0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета, знаете ли кога точно ще отсъства д-р Стаменов през юни?

Ан, стиснати палци имаш и от мен. Прави смело теста и да ни зарадваш после!  :goodluck:
  09.11.2007
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Абе чета аз Жени това, Жени онова и си викам коя пък е тази Жени.. :? Поразрових се назад и що да видя..  :lol: Та да кажа сега и аз.. Жени, не можеш да си представиш как ме зарадва, това, което става с теб. :D Много силно се надявам, че това ще е твоят път. И нали знаеш- хубавите неща ни се случват, когато най-малко ги очакваме. :D Много силно стиснати палци от мен. Ти го заслужаваш :crossfingers: yahoo_17 :bighug:

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Жабче, ще отсъстват от 02.06 до 07.06

Жени, браво, много се радвам за теб!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Успех и на другите момичета в процедури!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Силно гуш от мен!!!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Момичета, знаете ли кога точно ще отсъства д-р Стаменов през юни?

Жабче, на 9.06 ще работят.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Жени ,пилемце....ти знаеш колко ти стискам палци......няма нужда от думи..... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,аз вярвам че това е твоя път :bighug:
такааа,аз да ви кажа,че вчера ми беше пункцията и извадиха 18 яйчица,от които днес лекаря ми каза,че са се оплодили 14,ама до трансфера не се знае дали ще останат толкова и така да се надяваме тези дни да ми ги връщат :crossfingers:
такааа,аз да ви кажа,че вчера ми беше пункцията и извадиха 18 яйчица,от които днес лекаря ми каза,че са се оплодили 14,ама до трансфера не се знае дали ще останат толкова и така да се надяваме тези дни да ми ги връщат :crossfingers:
:balk_47: :balk_47: :balk_47: страхотен резултат. Много се радвам, че при теб нещата се развиват добре.  Успех
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  Мишоче, дано това да бъде твоят опит. Пожелавам ти от сърце скоро да видиш  :bfp:   :bighug:

мерси момичета,аз не смея да се радвам много,защото съм реалист и не се знае още
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
лекаря ми каза,че са се оплодили 14,ама до трансфера не се знае дали ще останат толкова

Браво! Те не ти и трябват чак толкова много. Хубавото е че ще можете да замразите. А и освен,че си реалист бъди и малко по-голям оптимист. Късмет на трансфера!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Мишоче, добър резултат!

Успех на трансфера и после да се похвалиш с  :bfp:
*
Момичета имам въпрос към вас, на мен ми предстои ИКСИ и сега пия марвелон за 21 дни, това значи че протокола е дълаг нали така ?  :thankyousign:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
*

eganeva

• 4584
Момичета имам въпрос към вас, на мен ми предстои ИКСИ и сега пия марвелон за 21 дни, това значи че протокола е дълаг нали така ?  :thankyousign:

Това, че пиеш Марвелон няма отношение към протоколите.
Аз също пих, но после бях по къс протокол.
*

eganeva

• 4584
*
Мишче,успех и мисли много позитивно,ще ти помогне.
Таня74,аз също пих марвелон 21 дена,но съм по дълъг протокол и в момента ми бият Декапептил,за ин витро съм обаче.
*
Жени много късмет и стиснати палци и от мен :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: