0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Имах трансфер на 2 ембриончета.

Ех, Жени стиснала съм всички пръсти, много, много късмет този път!!!
Вярвам, че това ще е твоя успешен опит за двойно положителен резултат!  :D
:crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Малиии, писали, писали...Бравооо! РИЛА да влачиш крачетата. Бая станахме "следтрансферните" май,а? Всички да вземат пример от РИЛА и в най скоро време да има бум от  :bfp1:  А, на Ганевата и е крайно време вече да изчезва от тия форуми и да се мести в някой от по-хубавите, че ми писнааа вече близо 2 години все нея да гледам и засичам.  :balk_154:  Абсолютно крайно време е да започнем с нея да си говорим за памперси и за бебешка храна.  :balk_602: An2006 къде изчезна бе жена? Загубих те от поглед замалко и ми се скри  :balk_600: Аз съм 5-ти ден след трансфер и направо ми е странно колко ми е спокойно и колко ОК се чувствам. Е, изключвам дискомфорта от леките болки и придърпвания ниско долу и адското напрежение в гърдите, но като цяло се чувстван перфектно, и пожелавам на всички само  :bfp1: и в началото на 2009 година да изплачат и наште бебоци. :blowingdust: :blowingdust2: :bori_004: :bori_007: :bori_004: :bori_007: :bori_004: :bori_007: :bori_004: :bori_007: :bori_004: :bori_007: :bori_004: :bori_007:

Разписвам се и аз.

Отидох на 9-ти ден от цикъл(уж за ин витро на ЕЦ).
Обаче се оказа, че имам 6 фоликулчета. 8O
От къде се появиха, не знам. :balk_80:
Нали АМХ показа, че съм с изчерпан яйчников резерв.
Д-р Персенска ми предложи да бием няколко инжекцийки.
И така 6 дни. На следващият ден бихме прегнил.
Извадиха 5 яйцеклетки - 2 незрели, 1-та не се оплоди
и само 2-те се оплодиха.

Сега се опитвам да си почивам. :wink:

Стискам ти палци.Успех ти пожелавам.
<a
*
Ааа, Жени  и от мен много силно стиснати палци!!!
С теб съм!!!и вярвям!!! :bighug:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
 А, на Ганевата и е крайно време вече да изчезва от тия форуми и да се мести в някой от по-хубавите, че ми писнааа вече близо 2 години все нея да гледам и засичам.  :balk_154:  Абсолютно крайно време е да започнем с нея да си говорим за памперси и за бебешка храна.  :balk_602:

Дошло и вашето време. Дано!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Разписвам се и аз.

Жениииии... много се радвам за теб! :D
Пожелавам ти от сърце успех и много късмет, мила!
Стискам палци!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Жени пожелавам ти от все сърце всичко това което наричаш МЕЧТА да ти се сбъдне. :babyflips:
Maggi4ka стискам ти палци всичко да е ок и да ни зарадваш накрая  :bfp:
*
Ех,Женииии..! Така се зарадвах за теб - браво,страшно се радвам за доброто развитие на нещата дотук,и от все сърце ти желая успех този път! И много,ама много силно стискам палците!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :bighug:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!

Стиснати палци и пожелания
за успех, и то мен !
жени,браво страхотни новина,давай в същия дух и скоро да се прехвърлиш в темата за бебоци. :bfp: :crossfingers: :bighug:

магичка,стискам палци и за теб и да не забравиш да се
похвалиш. :bfp: :crossfingers: :bighug:

А за мен,днес започнах с една инжекция Дефирилин,Стаменов ме вика на 9.06,май има много време до тогава но се надявам да е изчислил правилно дните.и живот и здраве и аз след това започвам стимулацията с пълна пара.И дано и аз да видя  :bfp: :stroller: :bori_002:
*

maggi4ka

• 440
Карамелка, май и ти ще си баш като мене. Диферилина ми беше на 12.04, а стимулацията започна на 30.04. Бях решила, че нещо не е сметнал както трябва доки - кат гледах всички тук как започват стимулация на 1-2 ден от МЦ, а при последия МЦ беше на 20.04. Т.е. 18 дни след диферилина започнахме стимлациата. Не го мисли. Просто се остави в ръцете на доки - той знае какво прави. Аз да ри кажа честно, не усетих как ми минаха дните до трансфера. Пожелавам ти и на теб да ти мине мноооого бързо временцето и после до теста пск да не го усетиш. :bighug:

*
Жени, много стиснати палци и от мен. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
За другите момичета също.
*
Разписвам се и аз.

Отидох на 9-ти ден от цикъл(уж за ин витро на ЕЦ).
Обаче се оказа, че имам 6 фоликулчета. 8O
От къде се появиха, не знам. :balk_80:
Нали АМХ показа, че съм с изчерпан яйчников резерв.
Д-р Персенска ми предложи да бием няколко инжекцийки.
И така 6 дни. На следващият ден бихме прегнил.
Извадиха 5 яйцеклетки - 2 незрели, 1-та не се оплоди
и само 2-те се оплодиха.

Сега се опитвам да си почивам. :wink:

Жени, много много силно ти пожелавам успех!  yahoo_17
*
An2006 къде изчезна бе жена? Загубих те от поглед замалко и ми се скри 

Тук съм, чета ви и много ви стискам палци на всички!!!
Трябва да правя кръвен тест тези дни, ама мноооого ме е страх. Иначе учудващо се чувствам доста по-добре от предишните опити.

Успех на всички! Честито на Рила!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Жени, желая ти много късмет! Дано се сбъдне мечтата ти!

Успех на всички момичета, очакващи и в процедури!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Благодаря, момичета!!!

Успех на всички!!! :crossfingers:
karamelka my, успех и както ти е казала maggi4ka бъди спокойна и вярвай на доки
an2006, имаш  :crossfingers: и в най - скоро време да ни зарадваш с :bfp:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Трябва да правя кръвен тест тези дни, ама мноооого ме е страх. Иначе учудващо се чувствам доста по-добре от предишните опити.

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Хайде дано ни зарадваш!  preggo

karamelka my , успех и на теб със стимулациите  :crossfingers:  yahoo_17 stork-boy
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

maggi4ka

• 440
an2006 чакам положителен резултат от теб, за да ми вдъхнеш кураж. И споко, то квото е станало, е станало досега. И да те е страх, няма кво да промениш - или ше сменяш по един памперс или пък по два - кво да се прави  :crossfingers: