0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Благодаря за милото посрещане и пожеланията!
 :hello:Да се отчета накратко- стартирах на 05.05 /направо от 2 ден на цикълра/ с 450 Е Меиогон и 1/2 амп. Декапептил 0,1, Е2 -25 pg/ml. Вчера ми беше 6-я ден с Е2- 212, в единия яйчник 4 фоликула, за другия не чух колко/нещо много се притеснявам и направо съм неадекватна :oops/.

Стискам палци на flower76 и всички останали момичета ! :bfp:

И да попитам за кафето- трябва ли да го спирам вече?
mct, няма нужда да го спираш. Ако пиеш по много, просто го намали или пий по-слабичко. И дано скоро организмът ти сам се откаже от него заради една (или две) много хубава причина.  :wink:

Успех на всички!
  09.11.2007
здравейте и от мен,аз съм новичка в този форум.Днес ми е 5 ден след трансфер и сега започна голямото чакане.Отглеждам си 4 ембриончета и се надявам скоро да се похваля с положителен резултат.Късмет на всички
рокси успех и само позитивно мислене до деня на теста, а след това от все сърце ти пожелавам   :bfp: 
mct, успокой се миличка и вярвай, че всичко ще се нареди в твоя полза  yahoo_17
roksi77-голямото чакае започна,стискам ти палци,бъди спокойна и уверена в успеха си :bfp: :crossfingers: :bighug:

mct-дано всичко при теб се развие по най благоприятния начин :crossfingers:а след това и  :bfp: успех
*
Аз се включвам, само за да пожелая успех на всички момичета в процедури!  yahoo_17

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Дойде и моят час. Довечера в 23.00ч - прегнил и във Вторник в 10.00ч пункция. Да си кажа честно много бързо ми мина цялата стимулация. Днес фоликулчетата бяха мнооого добрички - всичките по 19,20 и 21мм, само едничко е 17мм. Естрадиола е добре...абе засега сме ОК. Дано толкоз бързо да ми мине и времето след трансфера. Хайде да започваме да пълним темичката с  :bighug: :bfp1: .

*
Магичка, успех и от мен!  :goodluck:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Пожелавам ви успех с цялото си сърце:)
Успех, Магичка!  :goodluck:
  09.11.2007
здравейте,аз започнах сутрин с гонал,а вечер с мерионал,сега останах само на мерионал и следващата седмица ще е пункцията,ама нещо съм доста нервна и ми излизат пъпчици по корема-сигурно е страничен ефект от лекарствата.
Магичка, всичко ще мине добре и стискаме палци за двете чертички
Здравейте момичета, аз съм новичка във вашата темичка - идвам от инсе-тата /2 неуспешни/ и минаваме на икси.
Магичка  :crossfingers: !!!
Lisko, blue_sky - не знам до къде сте стигнали, но ви пожелавам много късмет и успех в процедурите!!! Време е да видите  :bfp: !!!
Останалите - още не ви познавам, но знам, че всеки ден се моля за всички нас да постигнем най-желаното и чакано щастие - да гушнем поне по едно бебче!!!
 От снощи започна стимулацията ми с меногон /2-ри ден от МЦ/, още не съм наясно кой протокол ми е назначил доки, но ми назначиха по 5 ампули меногон за първите 3 дни. Утре съм на преглед, за да видим как са нещата и ще взема да прочета повечко за стимулациите.
 От нашият форум съм научила много и знам, че винаги срещам тук сродни души, с които да споделя...
 Пожелавам ви успешна седмица и процедури с чудесен край -  :babyflips: :babyflips: :babyflips: !!!
*
Успех на всички момичета в процедура!

Успех бисерче
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Здравей мило Бисерче:)
Не ми се искаше да идваш в тази темичка а да ни пишеш от онази на бременните:), но ти го пожелавам много силно съвсем скоро:)

Аз засега само се моткам из форума и следя какво става с момичетата тук.
Започвам второто ИКСИ чак октомври и ми се вижда като че е след 3 години:)Но след 10 дни се прибира съпруга ми и се подготвям за хубава и спокойна ваканция с него:)

Успех миличка, и на всички други момичета също:)

Прегръщам ви:)

П.С.редактирах се, че с това "добре дошла" дето бях го написала... :oops:
« Последна редакция: Май 12, 2008, 21:47:07 pm от Lisko »
magi4ka,успех и да повлечеш крак :bfp: :bighug:

mi6oka,успех :bfp: :bighug:

biserche,дано третия опит ти донесе късмет :crossfingers:
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Мерси на всички за подкрепата и за стиснатите палци. Обещавам мнооооого да си влача краката.  :D  Бисерче, неуместно е да ти казвам добре дошла и няма да го направя, а ще ти пожелая възможно най - скоро да се преместиш от тази тема и да си говорим живи и здрави от следващият месец в бременнната тема.  :bighug:  Аз също нямам на идея как се разбира кой по какъв протокол е, но предполагам, че ти си по къс, защото моята стимулация започна на 10-ти ден от МЦ. Както и да е. На всички  -МНОООООООГО КЪСМЕТ, МНОООООГО УСПЕХИ И ....ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА СЕ МЕСТИМ. :wink: