0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Дойде и моят час. Току що ми се обадиха. Днес в 16.00ч ще е трансферът. Бобооооо, мерси за палчетата миличка. Сигурна съм, че ги стискаш до посиняване.Айде и ти наблягай на гимнастиката сега та да не влизаш в тая тема и да ме зарадваш в най-най-скоро време. Flower-че, аз пък стискам за теб. Глези си сега кандидат-бебоците и след 10-12 дни чакам положителен резултат и да влаааааачиш яко краката!!!  :bighug:

*
Дойде и моят час. Току що ми се обадиха. Днес в 16.00ч ще е трансферът. Бобооооо, мерси за палчетата миличка. Сигурна съм, че ги стискаш до посиняване.Айде и ти наблягай на гимнастиката сега та да не влизаш в тая тема и да ме зарадваш в най-най-скоро време. Flower-че, аз пък стискам за теб. Глези си сега кандидат-бебоците и след 10-12 дни чакам положителен резултат и да влаааааачиш яко краката!!!  :bighug:
Маги,успех мила!Ще стискам сииилно всичко да мине добре! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
На мен ми върнаха 4 и сега си мътя, но ме притесняваа факта, че започнах да се подувам и се появиха и  болки в областта на яйчниците.   
Обади се непременно на лекаря си. Ако е хиперстимулация, трябва да се следи.
Мноооого късмет, момичета. :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
maggi4ka с теб съм. Имаш моята подкрепа.
White, благодаря ти за загрижеността. Днес съм добре -коремът ми не е надут и болките са много слаби.
*

pimpa77

• 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
Момичета здравейте!Искам да пожелая на всички успех!Да бъдат очите на всички изпълнени със сълзи от радостлСтискам ви палци! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :babyflips: :goodluck:
*
Успех на трансфера и много стиснати палци!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Мина и трансфера. сега вече съм маааалко по-спокойна. Последните няколко дни бях кат буре с барут. Беше ме страх преди пункцията дали ще извадят достатъчно, после пък дали ще се оплодят, после дали ще се развиват нормално....абеееееее лудница. Вчера мина всичко ОК и днес вече съм по-спокойна. Оставям се в ръцете на съдбата пък каквото ще да става.

Маги, радвам се че всичко е минало добре при теб. Сега вече се отдай на почивка и приятни занимания  :crossfingers:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Маги, Флауър стискам ви палци. Дано ембриончетата се захванат и скоро се похвалите с +++++++! Бог да е с вас момичета!
Късмет и на всички останали!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Маги,ти нямаше ли да правиш процедурите чрез Аристон-с??? какво стана,отказа ли се??
Маги, Флауър стискам ви палци. Дано ембриончетата се захванат и скоро се похвалите с +++++++! Бог да е с вас момичета!
Късмет и на всички останали!

Тази подкрепа означава много за мен :bighug:
*
Здравейте момичета да се отчета и аз 16 ден от трансфера чхг 928 :)И пожелавам на всички  в процедура само положителни резултати а на успелите честито.
Магичка, Флауер-че, и аз ви стискам палци, надявам се скоро да минете в близнашката темичка!!! Пу-пу ...
Сега не ви остава нищо друго, освен спокойно да изчакате +++
Бог да ви закриля и да е с вас и с ембриончетата /бебчетата/!!! АМИН

ЧЕСТИТО Рила!!! Живо и здраво бебче ти пожелавам !!! Моля те да "провлачиш краче" и за нас
Честито Рила :D
Прекрасна новина! Пожелавам ти лека бременност и здраво бебче!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Ееее,Рила:-) Много се израдвах;-)Честито;-) Леки и безпроблемни 9 м:-)
Здравейте момичета да се отчета и аз 16 ден от трансфера чхг 928 :)И пожелавам на всички  в процедура само положителни резултати а на успелите честито.
Честито рила. Страхотна новина. Лека и прекрасна бременност
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Хайде момичета, пълнете темичката с много положителни тестове!!! Браво, Рила, само така!!! Магичка, Флауърче, вие сте на ред!!!

*
Честито и лека бременност!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Честито Рила! Лека и спокойна!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Честито,rila.С този резултат май ще са две  :bori_007: :bori_004: