0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Честито Рила.
Лека бременност  :babyflips:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Ех, много е хубаво когато повече момичета успяват:):):)
Честито Рила и да си една спокойна бременна жена докрая:)
*
Рила, страхотна новина! Желая ти прекрасни 9 месеца!  :cloud9:

Рила, честито и успех до края!

И аз започвам. От вчера (беше ми 21-ви ден от цикъла) ми бият Decapeptil и така ще е 20 дни.
Знаете ли за какво се бие той? Не можах да питам доктора ...
Търсих инфо, но нещо-нищо не открих...

УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!
декапептила май е за спиране на овулацията,ама знам ли не съм много сигурна,въпреки че и на мен ми го биха 10 дена :oops:
Успешна процедура Нелка  yahoo_17
*
Нелка и аз съм на 6 ден с декапептил.Слага се за да спре преждевременното узряване и излизане на яйцеклетките от яйчника.Ти при кой док.ходиш?
НЕЛКА успех с процедурите,и аз живот и здраве почвам в понеделник,така че няма да бъдеш сама. :crossfingers: :bighug:

РИЛА страхотни новини,ЧЕСТИТО и да повлечеш крак. :bighug: :stroller:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
karamelka my , ewa ,nelkata ,успех с процедурите и да видите заветните чертички!

flower76  :bighug:

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Честито, rila! Желая ти лека бременност и дай боже близнаци!  :wink:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Нямам търпение до другата седмица доки каза че с този резултат може и да са две.Да ви питам момичета понеже миналата седмица имах леки болки при уриниране и пуснах една урина и излезе седимент-урати другите стойности са добре това опасно ли е че се притесних много.
*
nelkata, и аз бях с декапептил. Всичко ще е наред, не се притеснявай! Ева вече ти е казала за какво служи той.  :goodluck:

*
nelkata, и аз бях с декапептил. Всичко ще е наред, не се притеснявай! Ева вече ти е казала за какво служи той.  :goodluck:
колко време беше на декапептил??
Момичета качват ли се много килца от декапептила или изобщо от стимулантите?
Някои качват, други не - индивидуално е за всеки :) До натура. Аз и двата пъти качих около 2 килца.  :)
Относно периода за поставяне на декапептила....до края е. Като в момента, в който се започне стимулацията се слага половината доза - т.е. един декапептил ти е за два дена. При мен примерно слагането започна на 21 ден от предния цикъл (цяла доза-декапептил 0,1). От първия ден, когато ми дойде, започнахме стимулацията и дозата на декаппетила се намали на половина....така до деня, в който вечерта се бие прегнил (при мен се падаше 10ти).
Успех, ewa 
*
Аз нищо не качих.  :)
Слагах по един Декапептил 0,1 на ден от 21 ден на предния цикъл до края на стимулацията - точно 16 дена.
« Последна редакция: Май 18, 2008, 22:32:00 pm от blue_sky »

*
много ви благодаря момичета  :D страхотни сте,благодаря че ви има.Успехи на всички тук и в най скоро време да се похвалите  :crossfingers:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
колко време беше на декапептил??
Момичета качват ли се много килца от декапептила или изобщо от стимулантите?
всичко е до организма,аз качих 5 кг(от стимулация)...това да не те притеснява,кг се свалят :D
Благодря за отговорите, мили колежки  :D

Аз съм при д-р Владимиров.

Желая УСПЕХ на всички в процедура  :grouphug:
Мен ме наблъскаха с конски дози стимулиращи препарати /дори не мога да ги изредя и цитирам/,доки каза че с тях ще стимулира 3-4 жени при нормално развитие на нещата.  Обаче от притеснение съм свалила 3 кг и продължавам да слабея /то не е зле де,и без това бях се позакръглила зимата/.

Пожелавам успех на всички!!!