0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бисерче,благодаря ти много за топлото посрещане! :ballons:
Цитат
Публикувано на: май 21, 2008, 10:22:29 Публикувана от: Kremkaramel 
Вмъкни Цитат
Успех на вси4ки моми4ета!!!
ЛЮСИ  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:    

Благодаря
 :bighug: :bighug: :bighug:

Хайде, дано този месец ни е на късмет и всички се зарадваме на  :bfp: :bfp:

Дано! Успех на всички! От тук лъха много надежда и ДАНО тя да бъде оправдана и всички да видите жадуваните  :bfp:
:good_post: :goodluck: :grouphug2:
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Магиии,айде бе душата откога чакам ли чакам:-) Хайде прави го тоя тест да ни зарадваш;-)))Стискам палци. На всички други очакващи също успех:-)кисс кисс кисс
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Раничко ми е още бре БОБООоооо  :lol: Закво е тоя зор бе душата? Нали знаеш, че веднага ще разбереш... :bighug:  Много ти МЕРСИ за цялата подкрепа която ми даваш от месеци насам и се надявам искрено да ти я върна някой ден тъпкано...ше има да ти гушкам бебоцитееееее :wink: Flower-че къде избягаааа? Ко става с теб?

сладурки,здравейте,днес ми беше трансфера върнаха ми 4 бр,а пък утре ще ми кажат дали могат да се замразят останалите,сега остава само да чакаме 15 дъъългии дни
Браво Мишоче! Желая успех и повече търпение!

Мацки, колко дни след спирането на Марвелона трябва да ми дойде цикъла. Днес ми е втори ден без Марвелон и още не ми е дошъл ... Моля споделете ...
maggi4ka, тук съм  :bighug:.Опитвам се да се справя с дългото чакане, ама нещо взе да не ме свърта. От няколко дена почти нямам болки и придърпвания, но пък си поддържам температура 37.3-37.4 и много ми се спи.
мишоче, много късмет и спокойни и базпроблемни дни до положителният тест
От няколко дена почти нямам болки и придърпвания, но пък си поддържам температура 37.3-37.4 и много ми се спи.

Flower, тази температура мисля, че говори добре, пък и това че ти се спи май също ... Кога ще правиш тест?
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
И на нас ни предстои ИКСИ, не смея вече да си правя планове, като премахнем моите проблеми.

Но мисълта ми е, досега не сме правили спермограма по Крюгер, не сме правили и теста, не помня как се казваше за преживяемост ли беше, нещо такова.А кога всъщност е добре да се направят, в месеца на процедурата ли, в предишния ли месец е хубаво, ако сега ги направим, ще ни свършит ли работа после, варират ли много стойностите с времето.

От вас повечето са минали през този етап, затова ви питам тук.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
Нелка, много си мила  :bighug:Нещо ме е хванало отчаянието, че нещата не са се получили,а температурата най вероятно я поддържам от утрогестана. Теста ми е на 29.05.   
*
Нелка, много си мила  :bighug:Нещо ме е хванало отчаянието, че нещата не са се получили,а температурата най вероятно я поддържам от утрогестана. Теста ми е на 29.05.   

Flower, никакво отчаяние. Нали нямаш болки, а само придърпвания, мисля, че това е добър знак.
 :bighug:
Здравейте момиченца  :lol: Да се запиша и аз в този подфорум. Аз съм 3-ти ден от ЕТ, който беше на 5-ти ден от пункцията. Върнаха ми само едно ембрионче /да ми е живо и здраво, само то беше оцеляло на този ден/ с "оценка 5 по шестобалната скала", както се изрази ембриолога. Като ви чета тука почти всички сте с по 3-4 върнати, направо ме хваща депресията с моето едничко. Ама все се успокоявам, че то ако е писано и с едничко ще стане. На 03.06. ще ми е теста. Стискам палци на всички да успеем  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Някъде ми се мярна, че при трансфер на 5-ти ден, емрбиончетата по-късно се имплантирали. Знаете ли дали е така?
 snejka_7  не се причеснявай излишно, че са ти върнали само едно, защото това може да е твоето ембрионче. Късмет и   :bfp:
*
Някъде ми се мярна, че при трансфер на 5-ти ден, емрбиончетата по-късно се имплантирали. Знаете ли дали е така?

Напротив,би трябвало да е обратното - тъй като на 5-ти ден ембрионът обикновено е вече на стадий бластоцист,след който се излюпва от обвивката си и се "заравя",образно казано, в лигавицата на матката(въпросното имплантиране).Преди да се е излюпил няма как да се имплантира.

Та в отговор на твоя пъпрос - спред мен би трябвало да стане дори по-рано.

И хич не се кахъри,че е едничко само - може да е едничко,но да е боец! Стискам ти палци,както и на цялата дружина,очакващи резултати от тестове скоро!!!! :goodluck:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
flower76,от няколко дни си мисля за теб,чудех се кога ти е теста?Не се притеснявай от симптомите които имаш,мисля че за позитивни(поне при мен беше така,деноношно ми се спеше и все гледах да си полегна,а за придърпването ми обясниха че е нормално)
Чакането почти минало,ще стискаме палци :goodluck: :crossfingers: :bighug:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Flower, вероятно щеше да е ненормално ако не изпиташ страх:)Та кой ли не си го изпитва докато си чака теста, но не му се давай за повече от ден:)И се усмихвай:)

Снежка, понякога едното ембрионче е успешното:)
При моето ИКСИ ми върнаха 3 а на момичето с което бяхме заедно 1, защото повече нямаше.Ами аз не успях този път, но тя сега е бременна и е добре:).Това ти пожелавам и на теб и не се отчайвай предварително:)

Магичка, дано мечтата ти вече да е реалност макар и да не знаеш:)

На всички в процедури пожелавам успех и да имате едно много красиво и щастливо синьо лято:)
*
Хайде и аз да напища неюо най-накрая!
От няколко дни съм пациентка на д-р Владимиров!
какво се случи през времето,в което мълчах...Отрекоха полипа...направихме разширена спермограма...добри резултати/само по Крюгер се дъним малко/ но док и андролога казват ,че резултатите са добри...не искат и да чуят за ИКСИ.Недоумяват защо сме правили именно това  преди.От три дни пия Марвелон, утре съм на консултация с имунолог ,да каже какво мисли за тези завишени НК.../доц.Конова каза,че нямам проблем...обаче искам още мнения/...Иииии живот и здраве другия месец започване.За сега мисля ,че ще правим ИВФ,обаче док каза,че ше помисли...Размишляваме по повод стимулациите

Мнооого късмет на всички успели девойки,а на тези които чакат,бързо да им мине времето и съвсем скоро да ни зарадват
 Целувки