0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, имам един малко странен въпрос ... В момента имам цикъл вече 11 ден след неуспешното ИКСИ. Слаб е, но го има. Кога според вас трябва да започна да се притеснявам и да се обърна към лекаря? Знам, че е нормално да е по-дълъг, но вече започвам леко да съм неспокойна. Благодаря ви!

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
при мен нямаше разлика в продължителността.
*
...Ази, на тебе кога ще ти бият Прегнилчето? Не е ли време вече?

Пуки, днес ми е 12ти ден стимулация, утре сутринта преглед и по план в петък пункция, ама утре ще си проличи. Така че евентуално утре е Прегнилът, стига да е наред всичко с фоликулите, че голям зор този път...  :lol:

blue_sky, при мен също се наблюдаваше мааалко удължен цикъл, но в рамките на ден-два. Нищо не пречи да се чуеш с док профилактично, не че предполагам някакъв проблем, но защо да го мислиш, по-добре да питаш и да не те мъчат съмнения.
 Blue_sky и при мен цикъла продължи дълго. Не си спомням колко точно беше но имаше кървене повече от десет дни.  Тогава не попитах доктора, но си го обясних с променения хормонален фон и с по-дебелата лигавица вследствие на стимулацита.Малко несериозно от моя страна, но на следващия цикъл нещата бяха в норма. Хайде, оправяй се щото те чакат нови подвизи :wink:

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU

Пуки, днес ми е 12ти ден стимулация, утре сутринта преглед и по план в петък пункция, ама утре ще си проличи. Така че евентуално утре е Прегнилът, стига да е наред всичко с фоликулите, че голям зор този път...  :lol:

blue_sky, при мен също се наблюдаваше мааалко удължен цикъл, но в рамките на ден-два. Нищо не пречи да се чуеш с док профилактично, не че предполагам някакъв проблем, но защо да го мислиш, по-добре да питаш и да не те мъчат съмнения.

Ази, с какъв хормонален препарат те стимулираха тази процедура?

Успех мила!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

Ази, с какъв хормонален препарат те стимулираха тази процедура?

Успех мила!

Deep, на Gonal-F съм. Но Лупрон е блокиращото и май то ме блокира много яко, та чак да не растат фоликулите. Иначе е много добър препарат, но просто на мен не ми беше подходящ.
душка обръщам се към теб не се отчайвай мила надежда винаги има аз също минах през същото знам че е много тежко и думи за утеха няма.Моят съвет е да прочетеш книгата на д-р Стаменов и ще се почувстваш по добре :grouphug: :bighug:
*
Sisiidani, благодаря ти, мила! Не съм се отчаяла, напротив - отрезвих се и за сега казах "Стоп"!  :bighug:

*
това го споделям са вас само от желание да ви бъда полезна...Та,аз съм от онези, които отговориха в анкетата с абортите,Да, по желане...два пъти...Искам да ви кажа ,че при втория път чаках всеки ден да ми дойде...тичах като кон нагоре и надолу в кафето ,в което работих...и някъде на 7ми ден от закъснението изведнъж на бельото имах няколко кафяви петна...Обаче бръкнах във влагалището и вътре беше чисто...Сега ,след опитите ИКСИ , и двата пъти си спомням ,че първо виждах ,че ми идва,когато бърках за утрогестана...Имаше разлика при двата вида кървене...не знам ,не мога на 100% да твърдя,че всички момичета го усещат...но наистина има разлика в извъмнеструалното и менструално кървене...Оф, май не се изказах ясно...
Хайде, вече да се похваля, че втория ми опит стартира днес с половинка Диферилин. От 20 започва стимулацията. Имам сега един задържан фоликул, но би трябвало да се спука. Поне така ми казаха. Стискайте палци.
*
стискамеееее!!!!
*
Теди,  :crossfingers: :crossfingers:! И на краката и на ръцете!  :lol:

И на мен да ми стискате за пункцията утре да имам достатъчно зрели яйчица! Но ще ви се отчета чак в понеделник. Ще почакате, нали? ;)
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Преди малко направиха цветна снимка на сестра ми, има проблем, май ще трябва да минат по нашия път.Стана ясно защо два пъти са ставали извънматочно, много сраствания има.
А можете ли да ми кажете до кога има смисъл да се подават документи за ЗК, към май месец може ли да се подават, знаете ли.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
Цитат
И на мен да ми стискате за пункцията утре да имам достатъчно зрели яйчица!

Поне с това можем да помогнем. Успех. И не се страхувай от пункцията всичко ще мине добре.

*
И на мен да ми стискате за пункцията утре да имам достатъчно зрели яйчица! Но ще ви се отчета чак в понеделник. Ще почакате, нали? ;)
Ще чакаме, разбира се, къде ще ходим  :D Успех и в понеделник - само хубави новини да имаш!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
Винаги чета какво се случва при теб Ази,някак си ме интересува какво се става.Незнам,но някои от момичетата чувствам по близки и се вълнувам като чета постовете им(не искам да обидя никого,просто така го чувствам,сигурна съм че и при вас е така).
Пожелавам ти от цялото си сърце това да е твоят успешен опит,ти го заслужаваш,мисля че толкова страдания стигат.Много силно ти стискам палци  :crossfingers:
*
Ази, Теди, имате стиснати палци и от мен, момичета!
Пожелавам ви много спокойствие и късмет.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU

Ази, ти си при д-р Александров нали?

Пиши ми моля те по какъв протокол те стимулира!

Успех  желая на пункцията утре и да ни зарадваш с положителен тест!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Ако някой търси дарител на яйцеклетки,да погледне тука http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=281142.0
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
И аз да питам нещо, меногон и гонал ф инжекции ли са, хапчета ли, хич не съм наясно какво са ми предписали. :lol:
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.