0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Много съжалявам за всички неуспели момичета.Много искам да ви вдъхна кураж, макар, че и аз самата се нуждая много от него.Ще успеем момичета, ще видите.На мен утре ми е трансфера, на едничко емрионче.Какво ще кажете за моите шансове...... :(
Но ще се моля и за вас и за себе си :D :lol:

kolean, шансовете са достатъчно големи поне колкото за една  Ин Витро процедура.

Сега остава да се наслаждаваш на трансфера, да не се притесняваш излишно  и да
" пазиш " ембриончето!

Може би ти самата в тоя момент не си даваш сметка но това да стигнеш до трансфер е " Чудо ". 

Вярвай за твоето чудо!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Момичета дне си направих кръвен тест и резултата е 11.27 на 18 ден (на 16-ти ден беше 3.27.)Все още не мога да се свържа с док и незмам какво да правя :crazy: :crazy: :crazy:. Дали има смисъл да се надявам
Днес ми е пети ден след трансфер на замръзени ембиони и коремът ми е много подут,задъхвам се и ме болят яйчниците.Ако си беше нормално стимулирано инвитро щях да си мисля че е от лекарствата примерно,но сега ми е много чудо.
Коментари от типа "бременна си"ще бъдат приети с голяма радост! :D
gubkata11, дано да е признак на инплантиране. Късмет
flower76 - има смисъл да се надяваш, аз съм с теб!!! Между другото - уринните отчитат ЧХГ над 25 /доколкото знам/, така че пий си лекарствата и :balk_602:
gubkata11, според мен е "рано да се каже", потрай още малко, а ние ще стискаме палци за +++
kolean, вярвай в твоето ЧУДО!!! Нека Бог ви закриля!
Жени, Маги, живота е пълен с тъжни и тежки мигове, но те помагат отново "да се изправим" и да продължим напред. Вярвам, че Бог ни закриля и е избрал за всяка от нас  куп чудесни изненади, които да можем да оценим след разочарованията, но най-трудното е да имаме търпението да ги получим. Силно ви прегръщам!!!
Свързах се с док и според него това е отрицателен резултат  :?, но да продължа да си пия лекарствата и в понеделник да повторя теста. Ох момичета направо се побърквам. Много шантава история
*
Гъбката, аз имам предчувствие, че е на хубаво твоят подут корем. Късмет ти желая!

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Момичета, ей сега се връщам от срещата с Док. И според него най-вероятно е имало имплантация и каза, че тов което ми се е случило, прилича много на имунологична работа. На 07.06 ще пусна имунологичните изследвания, утре съм при ендокринолога да видим щитовидната, а след 09.06, когато вече клиниката ще си работи мъжът ми ще прави SDI тест. В общи линии доки каза, че следващият ни опит остава за септември. Дотогава трябва да намерим причината за този неуспех.

здравейте и от мен.Днес бях на преглед,с намерение да започна процедурите по ин-витро.Но,ново двайсе,отново киста.Преди година и половина правих лапароскопия,с цел отстраняване ная гад,но сега отново.Доктора каза да сложа една инжекция,и ще видим какво ще излезе.И моя късмет е един.....Но дано всичко има успешен край.
   С пожелания за успех на всички момичета:malkod
Днес ми е пети ден след трансфер на замръзени ембиони и коремът ми е много подут,задъхвам се и ме болят яйчниците.Ако си беше нормално стимулирано инвитро щях да си мисля че е от лекарствата примерно,но сега ми е много чудо.
Коментари от типа "бременна си"ще бъдат приети с голяма радост! :D
Хеттрика ти е сигурен на тебе, само потърпи още малко :wink:

и аз имах трансфер на замазени ембриони на 27.05 и на мен се случвя същото болят ме яйчниците и аз се чудя на какво се дължи
И моят трансфер беше на 27.05,стискам паци и за двете ни към края на седмицата да видим по един много положителен тест!
и аз ще стискам палци пиши ако има нешто
Момичета със замразени, бихте ли споделили малко повече инфо? Колко замразихте, след това колко размразихте, колко оцеляха и т.н. На мен ми предстои трансфер на замразени в края на седмицата при д-р Владимиров. Сега основното ми притеснение е, ще оцелеят ли при размразяването...
На вас ви желая много, много късмет и да повлечете крачета!
Момичета аз приключих. Днес - 14-ден от ЕТ - уринния ми тест е категорично (-). Няма да пускам кръвни, защото аз знам, че нищо не е станало. Усещат се тези неща. Аз имам 3 неуспешни бременности /аненцефалия, миссед и извънматочна с махната лява тръба/, този опит е неуспешен и не знам вече какво да правя. Не знам дали въобще ми е писано да имам деца. Чак докторите се чудят на моите случаи - все различни неприятности. Извинете ме за емоционалното отклонение, но никой няма да ме разбере по-добре от вас, така както аз съм съпреживявала всяка добра или лоша новина от вас. Не знам дали да продължавам с ин-витрото или да се надявам по естествен път, въпреки, че останалата ми тръба е страшно нагъната и ми казаха, че или въобще няма да забременея или пак ще стане извънматочна. Извинявам се отново. Пожелавам много успехи на всички момичета!!!  :crossfingers: :crossfingers:
Момичета със замразени, бихте ли споделили малко повече инфо? Колко замразихте, след това колко размразихте, колко оцеляха и т.н. На мен ми предстои трансфер на замразени в края на седмицата при д-р Владимиров. Сега основното ми притеснение е, ще оцелеят ли при размразяването...
На вас ви желая много, много късмет и да повлечете крачета!

Аз замразих 3  оцеляха 2 които ми върнаха.
Моите замръзени бяха 6,от тях се размр. три,значи 50%,а съм чела за 40% по статиите.
Свързах се с док и според него това е отрицателен резултат  :?, но да продължа да си пия лекарствата и в понеделник да повторя теста. Ох момичета направо се побърквам. Много шантава история

Flower, само спокойно (колкото е възможно, разбира се). Не се притеснявай!
За съжаление нищо не можеш да направиш, така че опитай да мислиш за други неща и се развличай.

snejka_7, не се отчайвай!

Момичета днес бях на преглед. Днес ми е 8-ми ден и доктора видя 10 фоликула(мисля) от едната страна и още 4 от другата. Най-големия беше с размер 14 мм. Как ви се струва положението? Аз не разбирам, а док нямаше време да ми обяснява, щото бързаше за пункция на друго момиче...
« Последна редакция: Юни 02, 2008, 11:15:36 am от nelkata »
nelkata за сега според мен всичко върви добре
snejka запиши си час при Владимиров или Персенска.Както вече ти писах във Варна
са добри специалисти ,но моето мнение е ,че при всички момичета се действа по един тертип,няма идивидуално решение за всеки проблем,не се признават имунологични и генитични изследвания/на мен ми се изсмяха ,че съм ги правила/.Другия им проблем че при всички действат с тежката кавалерия,т.е колкото повече яйцеклетки толкова по добре.И при двата ми опита имам 22-23 яйца,имаше момичета с по 30-35 яйцеклетки.Това според мен влияе на качеството им .,както и на имплантирането.
Категорично ми отказаха по-лека стимулация или естествен цикъл.
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Нелка екстра си. И аз бях горе-долу така на 7-8 ден.
Предполага, че след 2-3 дни ще те поканят на пункция. Само спокс.  :wink: