0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
кажете,че не ми е ясно за кръвните тестове,нали има стойност,над която се водят положителни...или...
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Съжалявам, Нелка!!! Заключете я тази тема, стига толкова сълзи!!! :( Нека някой по-голям късметлия пусне новата!!! Аз в тази така и не можах да се запиша, на есен с песен ще е при мен!!! Живи и здрави да сме, пък друго се оправя!!!

кажете,че не ми е ясно за кръвните тестове,нали има стойност,над която се водят положителни...или...
Има...обикновено мисля са от 0-5 за небременни, над 5-бременни, но за съжаление няма нищо сигурно. В смисъл и да отчете някаква положителна така да се каже стойност, означава че има имплантация, но на прегледа се виждат как седят точно нещата.
*
но може би все пак има надежда,ако са ниски стойностите,но все пак положитени...да има бременност 8O
Нелката съжалявам и силно те  :bighug:
*
Nelkata -  :bighug:! Съжалявам много, бях сигурна в успеха ти!  :(

Благодаря на всички за подкрепата!

Душка, и аз бях сигурна в успеха си, но уви, това нищо не значи. Въпреки всичко аз запазвам положителната си нагласа и наесен с нови сили - напред!

Сега ще се утешаваме с почивка на морето и мечти за бъдещето.
*

Нелката съжалявам но на есен с нова песен ще се борим пак.Сега е време за моренце. :balk_177:
*
май вече трябва да се впиша и тук.Днес ми беше пункцията.Имам само един яйчник, от който пунктираха всички фоликули...18ет броя с 18сет яйцеклетки...друго за сега не знам.утре ще кажат подробности...Ще пиша в темата за стимулациите какъв ми е бил протокола,медикаментите и резултата...Успех на мен :wink: и всички ,които вървят по същия път...Дай Боже!
дидонче силно стиснати палци от мен.
Нелка, много, много съжалявам! Не се отчайвай. На есен наистина ще стане!
Дидон, надяваме се ти на отсрамиш, късмет!
На всички момичета - повече радост и любов!
Препятствията са онези страховити неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.

Хенри Форд
*
Macki,казвайте...понеже за първи път съм със стимулация...имам един яйчник и както вече писах осемнайсет пъти са го боцкали...мислите ли ,че болката, която имам е нормална.Боли ме определено яйчника,корема е лееееекичко подут,ама и динята има пръст в тази работа...а болката е някак ...тежест...сякаш имам газове, които ме натискат и отиват към ануса..

Чух се с док,профилактично по-рано днес,обаче сега ме заболя малко повечко.Имайте предвид ,че не съм лежала изобщо .Нямам нито гадене,виене на свят,главоболие...и другите симптоми,които док ми изреди да му се обадя непременно,ако ги имам...Таааа,тази болка сигурно е нормална...хич не ми се иска да му се ибаждам без нужда
Didon, нормални са, спокойно!

Наблягай на храни, които не подуват корема, но са хранителни. Избягвай, черешите, динята и други храни предизвикващи газове.

УСПЕХ!
*
а аз се натъпках с диня...пу да му се невиди.И аз си мислех ,че е от това.Още повече ,че вчера пих слабително и то допълнително утежнява нещата
*
Нелката,много съжалявам  :(!
Дано следващия път да е успешен!

Дидон,пази се!Аз бях с 18 яйциклетки,но с повече фоликули.Доста ми тежеше.Успех!
*
Мииии,аз не си знам нивата на хормоните от нито един ден,обаче как ги изчисли док не знам ,ама 18 фоликула-18 яйцеклетки...струва ми се много добро таймериране на пункцията.Ееее,да ,зман, съвсем друг е въпроса колко ще се оплодят...Това ще ви го споделя утре...
Значи,последните два дни преди пункцията док ми спра ФСХ и остави само декапептила.Явно изчакваше още малко някое ниво на хормон

п.п.мииии,като се има предвид,че яйчника ми е само един...малееее...добре ,че не бяха повече
здравейте момичета,вчера ми беше кръвния тест и се оказа отрицателен,мислех че съм подготвена и за двата резултата,но не е така,защото ми е много тежко.На всички успели-браво и спокойни 9 месеца,на всички чакащи резултат-само положителни,а на всички останали много сили и късмет.
Zuza, съжалявам! Другия път ще стане, трябва да вярваме в това!

Дидон, успех миличка! Айде да ни зарадваш!
*
здравейте момичета,

да се включа и аз...7ми ден след ЕТ съм и честно вече откачам. Това ми е второ инвитро и този път чакането ми е много по-трудно. Струва ми се, че пак усещам признаците на наближаващия цикъл и че съответно пак нищо не е станало. Направо ме ужасява мисълта какво ще правя, ако пак не е станало. Можем да пробваме пак разбира се, но ако нищо не се промени и нямаме идея защо не става ... как въобще да се надявам.

та това е, можеби поста ми е по-подходящ за "емоционални" :)