0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
за сега само знам,че от 18сетте ,са се оплодили 16сет.Не знам това дали е добре  :wink:.Сега очаквам със свито сърце утрешния ден ,зада ми кажат как се развиват...Дай Боже всичко да е наред...

Момичета,не мога да намеря темата с видовете стимулация и резултатите от нея,Можете ли да ми дадете линка
*
 Ето малко инфо, Дидонче http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=850&Itemid=21

за сега само знам,че от 18сетте ,са се оплодили 16сет.Не знам това дали е добре  :wink:.Сега очаквам със свито сърце утрешния ден ,зада ми кажат как се развиват...Дай Боже всичко да е наред...
Супер си! Успех ти желая!
*
здравейте момичета,може на някой да му се стори смешно,но ще питам :oops:  кой ден от мес.цикъл го бройте за първи,деня на зацапването или на същинското течение.на мен ми зацапва вечер и на сутринта вече съм цъфнала.чакам отговорите ви,благодаря.пожелавам успех, на всички който имат нужда и чакат резултати. :P
*
броиш от сутринта за първи ден на цикъла

*
Дидонко,представяш се отлично до тук и със сигурност така ще е и за напред.Моя много скъпа приятелка върви заедно с теб в процедурата-моля се и за двете ви!
*
такаааа,обади ми се д-р Тачева.Днес е втори ден след трансфера.Няма да правим трансфер днес.От ембрионите само един е много лош/с над 50% фрагменти/.Останалите каза ,че са на 2,на 3,на 4 разделени ,но всичките са по двойки/каквото и да означава това/...
*
Здравейте отново от мен.Първо успех на всички чакащи и много стиснати палци.Моля дайте мнение за изследвания преди пункция.На 11 ден от МЦ, един фоликул /вчера беше 15 мм /.
е2 - 279 /39-189/
прогестерон - 0.29 /0.27-2.61/
Лх - 8.9 /1-18/
Дали изобщо ще има пункция??????
*
мииии, не съм сигурна,но когато аз бях на естествен цикъл имах един фоликул,наистина малко по-голям на 11тия ден,обаче Е2 ми беше 203,направихме пункция.За съжаление нямаше яйцеклетка.Не бих казала,че е уместно да поставяме двата случая под общ знаменател...дали Е2 не показва очаква ли се яйцеклетка във фоликула.За нестимулиран цикъл фоликула не е ли малко малък.Знам,че при стимулация обикновенно са по-калки фоликулите
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Здравейте отново от мен.Първо успех на всички чакащи и много стиснати палци.Моля дайте мнение за изследвания преди пункция.На 11 ден от МЦ, един фоликул /вчера беше 15 мм /.
е2 - 279 /39-189/
прогестерон - 0.29 /0.27-2.61/
Лх - 8.9 /1-18/
Дали изобщо ще има пункция??????

За не стимулиран цикъл мисля че вървиш супер, Е2 е идеално, ЛХ е малко височко /не знам при ЕЦ до къде се допуска за норма/, но ако прецени Док, ще включите Цитротид или Оргалутран. Предполагам че на 17-18 мм ще пунктирате!
Късмет! :kiss:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
За не стимулиран цикъл мисля че вървиш супер, Е2 е идеално, ЛХ е малко височко /не знам при ЕЦ до къде се допуска за норма/, но ако прецени Док, ще включите Цитротид или Оргалутран. Предполагам че на 17-18 мм ще пунктирате!
Късмет! :kiss:
[/quote]Благодаря ти много.След неуспешния опит преди две седмици ,сега без почивка отново съм в играта.Ще видим.Претеснява ме ниския прогестерон и лигавицата 8 мм тип М.Естрадиола не е ли много за един фоликул????
Мили момичета, аз много не пиша тук, но често ви чета... Имам един въпрос към вас и се надявам да ми отговорите...
Този месец засякохме хубав филикул, биха ми прегнил 5000 еденици преди 8 дни, но тъй като от вчера доста започна да ми се гади, ужасно ми е лошо, знам че това не винаги са симптоми за бременност и въпреки че е рано реших да си направя тест шуър чек... Показа бледа втора чертичка, днес го повторих, въпреки че половин час преди това ходих до тоалентна (тъй като пишкам най-много през час) и чертичката е по-наситена от вчера... Въпросът ми е възможно ли е 8 дни след прегнила все още да дава грешно положителен резултат?...
*
Не си споменала инсе ли сте правили...ииии...според мен е рано за тестове ,каквито и да било...Аз съм втори ден след пункция и пишкам на 20минути...Не се изнервяй допълни като правиш ранни тестове...То хубавото ако е дошло,няма как да не разбереш...Искрено то го желая
Благодаря, Дидон. Зная, че е рано, ама то любопитството какво ли не прави. Не се изнервям, няма за какво  :D... Не не сме правили инсе. Мислим да правим инвитро на ЕЦ, но август. Сега понеже видяхме хубав фоликул и сложихме прегнил за да се спука навреме и да пробваме по нормален начин.  Спука се още на следващият ден след прегнила, дори не бяха минали 40-те часа.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Претеснява ме ниския прогестерон и лигавицата 8 мм тип М.Естрадиола не е ли много за един фоликул????

Хубавото на ЕЦ е, че ако имаш психическата стабилност, също и финансова /щото все пак са разходи/ можеш да го правиш всеки цикъл на практика.
Добре ти е и Е2, и Прогестерона, и лигавицата за спонтанен е добре!
При спонтанни цикли моята винаги е била 8-9 мм.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Kolean, всичко е супер! Давай смело напред! Ще те следя изкъсо, че и мен това ме чака! Успех! Стискам ти палци!

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Мили момичета, аз много не пиша тук, но често ви чета... Имам един въпрос към вас и се надявам да ми отговорите...
Този месец засякохме хубав филикул, биха ми прегнил 5000 еденици преди 8 дни, но тъй като от вчера доста започна да ми се гади, ужасно ми е лошо, знам че това не винаги са симптоми за бременност и въпреки че е рано реших да си направя тест шуър чек... Показа бледа втора чертичка, днес го повторих, въпреки че половин час преди това ходих до тоалентна (тъй като пишкам най-много през час) и чертичката е по-наситена от вчера... Въпросът ми е възможно ли е 8 дни след прегнила все още да дава грешно положителен резултат?...

Елиза, не бързай с тестовете, може да дават фалшиво положителен резултат заради Прегнила. Изчакай деня на цикъла и тогава мисли да правиш, кръвен е
най - добрия вариант.

Успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Kolean, успех на пункцията, трансфера и хубави новини след това!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Благодаря ви момичета.Доки сега ми се обади.В понеделник е пункцията.Сега милото обикаля цяла София да търси прегнил??????Елиза не прави тестове за да не се психираш излишно.Миналия път прегнил 5000 ми даде отражение и на 9 ден.Успех на всички :D :lol:
Благодаря ви момичета, много сте мили. :bighug:
Аз си знаех, че е още рано, но поне да видя и аз две чертички на тест за бременност  :?.
*
Елиза, дано да ги видиш и след това!  :bighug:

Колеан, страшно много късмет ти желая!  :blowingdust:

Замалко да забравя Дидончето. Успех с твоите ембриончета! Направо ти се възхитих колко много си имаш и дори ти завидях малко (благородно, разбира се).  :hug2: