0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
веднага ще ви пиша защо не се препоръчва да се прави тест преди 16 ден, защото резултата е винаги положителен заради хапчетата или инжекциите на които си, а след 16 ден се очаква че се е закачило ембриомчето! :oops: :lol: :wink:
новилке само под секрет ще ви кажа- първия път когато сътворихме Ема, беше СЕКС ДО ДЪПКА та пушек се дигаше, всеки ден, беззначение има ли овул. нама ли- просто като се видехме сваляхме гащи.....Тогава издържа, ще издържи и сега, даже аз сега го щадя и то много!!! :D :oops: :P :lol: :wink:, а и нали трябва работа да се вършииии

Ох, мила това със секс всеки ден и по всяко време го практикувахме доста време, но не успях да забременея. Затова исках другата седмица да се отдам по лекари , но шефката ме отряза доста бързо за отпуска. Сега ще се моля за 14,04- дано да стане и да ида на доки за да ме види. :?
ох какви сте ми куклички. Нали ми закъсня 17 дена и сега я следя с доки, овул. та незнам и затова съм ??????????така, днес ми е 13 или 14 ден, което говори че ако беше преди всичко ок, то днес утре трябва да го хванем убавеца, но ...сега?????В понеделник ми каза че няма доминантен фолукул, ама знаеш ли????и ме иска в понеделник да ме види, а на мен ми е гадно и некомфортно?????та се чудя....ама какво му се чудя, СЕКС ДО ДУПКА, па каквото е отредено!!!! :wink: :P :lol:хихихи,нали така??????
Това последното е правилно  :lol: :lol: :lol:
Всеки път когато ходиш на фоликулометрия - питай доки колко фоликула растат и колко е размера на най-големият, той се очаква да стане доминантен обикновено. Не може да няма растящи фоликули, просто не ти е казал, а е видял вероятно, че към момента са няколко, но няма доминантен. Това не значи че вече не се е появил, а останалите спират да нарастват и наближава ову-то. Моите симптоми преди ову са почти същите като ПМС, включително гадене, така че според мен си преди ову в момента.  
*

simoni

• 352
ох, бисерче ти наистина си бисерче- ще го почна днес по- активно мъж ми, че нещо не сме много активни с тоз бебок, а така силно го искам....Знам че всяка една ме разбира прекрасно за какво говоря, така че няма да казвам с каква сила го искам! :wink: :D :lol:
*
Здравейте момичета  :D :D :D

*

simoni

• 352
случвало ли ви се да видите бял гълъб и да си намислите желание, да видите коминочистач и пак да си намислите желание, стрелките на часовника да са на еднакво време и пак желание, дъга и пак, ......и така и така и желанието да е едно и също всеки път. Аз сега напоследък се усещам, че го правя :D
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
случвало ли ви се да видите бял гълъб и да си намислите желание, да видите коминочистач и пак да си намислите желание, стрелките на часовника да са на еднакво време и пак желание, дъга и пак, ......и така и така и желанието да е едно и също всеки път. Аз сега напоследък се усещам, че го правя :D

Симони, моята мечта като чалка винаги беше са сваля очилата, и винаги когато видя падаща звезда това беше желанието ми, сега естествено е друго, но е много приятно да имаш мечти и да ги желаеш, нашата сега е обща за малки сладки бебенца, но мечтай и си пожелавая това е красиво  :P

*

bibica

• 532
Момичета май ще трябва нова теба "СЕКС ДО ДУПКА", МНОГО Е ПРИЯТНО КОГАТО ВИ ЧЕТА.

Абичам ви всичките сладуранки. :P

*
Момичета май ще трябва нова тема "СЕКС ДО ДУПКА", МНОГО Е ПРИЯТНО КОГАТО ВИ ЧЕТА.

Обичам ви всичките сладуранки. :P
ами май друг начин НЯМА - секс , секс и пак секс ....пък после +++ надявам се! :lol: :lol:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Симони, и на мен понякога ми се гади около ову-то, ставам и раздразнителна и нетърпелива... понякога сприхава. И главоболие съм имала понякога, така че е възможно това да е симптом на наближаващата овулация. Айде дано  :crossfingers:
довечера го хващаш мъж ти и докато не изплези език поне до шкембето :) никакво пускане. Кажи му например "милоооо, помниш ли какъв секс правехме преди да си направим Ема... искам пак така" хихихи - Дано човека днес да е имал по лек ден на работа, че да има сила да ти отговори подобаващо  :wink:
*

Здрасти :DКакво става с тебе бе момиче?Няма ли вече да ни зарадваш?Хайде,от кога чакаме някой да се похвали :wink:
*

Здрасти :DКакво става с тебе бе момиче?Няма ли вече да ни зарадваш?Хайде,от кога чакаме някой да се похвали :wink:

Как и аз изкам да ви се похваля ама ме е страх да си направя тест
Обаче видях че на супера до нас са пуснали тестове Престо и днес ще си купя. Утре сутрин ще пишкам в чашка а пък каквото ще да става.  :wink:

*
Хей мацки по-спокойно с мъжете - и те душя носят  :D :D :D

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Пък аз да ви споделя - Моя мъж тия дни е много активен в бебеправенето. От събота до сега имаме само един ден пропуск и то щото докато той беше в банята, аз съм заспала...  :oops: и той се опита милия да ме събуди, шушнеше ми нещо на ухото "...милоо, айде де нали трябва днес да правиме бебе..." обаче аз въобще не можах да го отразя и само измърморих нещо от сорта на "ох, трябва ама днес не могааа..." и съм отнесла плувката... Обаче само да не е било кухо това яйце - той месец ще го гоня до дупка  :balk_68:
Надяваме се на късна овулация, като се има впредвид че на 19-я ден от МЦ не се беше пукнал...
Галичка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: успех!!!!
*
СЕКС ДО ДУПКА-тва му е майката.
Ще стане бе хорааааа, ще видите този месец какъв дъжд ще завали от +++++++++++
Няма начин-толкова положителна емоция на едно място каквато има в този форум не може да доведе до друго.Тук има толкова силна енергия концентрирана в една посока и толкова подкрепа и поддръжка от всички за всички-така че бъдете сигурни че ще станем МАМИ всички до една-СКОРО!!!
Целувам ви всички
*

bibica

• 532
Галичка,  :crossfingers: ще чакам с нетърпение утре да се похвалишшшш, пожелавам ти го от сърцее мила.

Вискон браво на мъжлето ти, вкарала си го право в релсите, чудеснооо мила, карайте в същият дух, пдано сега да е била ов при теб, дано дано дано, хайде един счетоводител по малкооо  :P

Галичка :crossfingers:дано имаш 2 чертички.
Симонка,и аз мисля,че това гадене и неразположения при теб са свързани с ову.Наблюдавай се и другият месец,е дано не ти се налага де,но ако пак го имаш в тези дни значи  е предвестник на овуто.
вИКСЪНЧЕ :balk_47:то така стават бебетата :Dдавайте все в същият дух.
Чакам поне едно :bfp:нещо май станаха дефицит  :D

ОЧАКВАЩИ: :bfp:

dianka           16.(17).03                         
Galichka         23-24.03       
tani77           23-24.03   
tancheto        31.03
Jael               31.03 - 1.04
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
vmj_              8-9.04
silvi4ka          8-9.04
shu6enceto        8-9.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04
Meggy            13-14.04
titali_          14.04.
nomine           17.04
Pipi_M           17.04
hrisig           22-24.04
dgina           16.04
biserche        19.04.

ЛОВУВАЩИ: :00001754:

ivaqna             
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
mikivl

здравейте мили момичета!Токова много сте изписали че ми трябваше цял ден да ви прочета! :balk_161:много се радвам за liubaboiko  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да е много скоро момента в който ще разбереш че в теб расте нов живот!vickson i na biser4e  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: всичко да е ок!и най после и вие да усетите същото!Само се чудя къде се губи поли та не казва какво става с нея май трябваше да каже вчера най-късно :ask: :ask: :ask: на галичка и аз  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да имаш  :bfp:.А и забравих да ви честитя новата темичка!И много успехи всички нечакащи,а на ловуващите мога да им кажа да не спират да мачкат чершафите,че накрая на месеца ще спретнем една ревизия и ще се разбере кой не си е свършил работата добре! :bighug: :cul2: :cul2: :cul2: :balk_104: :balk_62:
Здравейте момичета, дали би било удобно и аз да се включа към вашата темичка? Ние бебеправим о т5 месеца /все още е кратък срок/ но нещо моя лекар ме закопа - каза ми да го отложим с поне 3 месеца за да съм пиела противозачатъчни, защото ми откри дисфункция на яйчниците . :(
Успех на всички НЕчакащи!!!  :lol: