0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
simoni страхотна си  :bighug: дано се сбъднат молитвите ни  :balk_81:
*
Симони, тази твоя неизчерпаема надежда и вяра са адски заразителни. Аз лично благодаря за това, четейки думите ти, по-трудно ми става да спека.... :youwoman: :bighug: :bighug: :bighug:
Ало, къде са +++++++? Ей,много се излагаме тази седмица. 8)
На мен тая вечер ми се отлага кекса, а по ваши и мои изчисления от вчера ми е момента и исках поне 4 дни без да спирам да кексосваме с моя мързел. Но сега ми се обади и беше ядосан, което означава, че довечера ще си пийййййне порядъчно и ще заспи. :( :(
Никакви такива. От вратата за краката, а после да пие колкото си иска. РАбота има да се върши. Тя тая работа не е като оная :lol: А моя този месец е много активен. Явно се усеща, че със спане не става. Мен гърдите пак почнаха да ме болят, явно няма да е този месец. И снощи ми вика: Май ще трябва да чикам бурканче (има предвид спермограма). Казах му, май май ще трябва. Ама не само той и аз ще почвам лекари да обикалям :(

То с моя не става вече от вратата за краката. Незнам, но му се изпари огромното желание за кексиране. А и на мен ми писна нещо да съм активната страна. Ако ще да ме кексира. Не съм чак толкова грозна и ще си намеря някой за кекс/ шегувам се разбира се/ :D.
момичета ходих и се върнах, но никога не е ставало дума, дали вярвате в знаците на съдбата?Който не вярва да спре до тук, които вярва да продължи да чете. За втори път се случва връщайки се от църквата още преди да съм се върнала на работа, на път от църквата до работа да ме срещне поп!Днес пак!.. искам да ви кажа, че сме чути горе...дано и резултатите ни да са скоро! :wink:Да си попем малко- ДАНО, ДАНО, ДАНО

Благодаря ти мила от все сърце и силно вярвам че сме чути от Господ и скоро ще ни възнагради подобаващо с плачещ памперсов вързоп. :lol: :P :P
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
да ви разкажа една история, която ще ви расее от ежедневието, много често ми се чудят хората и дори ме питат не съм ли много малка че да имам дете и дали изобщо съм завършила у- ще?!?!така и една приятелка на баба ми, която е от онези стари дами с много морал и т. н. Та идва на гости и баба ми ме запознава с нея, сядаме говори ме си и след малко се появява Ема, оназ се чуди сега това дете на кого е, то и личи. Баба ми вика правнучката, даде ама оназ пак неразбира и вика на баба ми- Браво на дъщерите ти на тези години още раждат!А баба ми и тя не схваща, казва на приятелката си- Не бе Марге, това е на Симонка дъщерята!Оназ кат ме изгледа и с един такъв тон ме пита- Не си ли много малка да правиш такива неща, и ме пита дали съм завършила у- ще. И аз и баба ми като гръмнати. После като разбра на колко съм години, веднаги ми направи комплимент че изглеждам......хихихи! :wink:
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Симони, страхотна си мила,  :bighug:  аз бих каза Амин на твоите значи на съдбата и дано скоро всички тук да се похвалим с много  :bfp:

NOWILKA мила, ще му е минало до довечера ядъту и се сръбкате такъв хубаво и пухкав кекс ще ще ти държжи влага цели 9 месеца. Стискам ти палци, и да се похвалиш утре с страхотен кекс  :balk_104:

*

bibica

• 532
да ви разкажа една история, която ще ви расее от ежедневието, много често ми се чудят хората и дори ме питат не съм ли много малка че да имам дете и дали изобщо съм завършила у- ще?!?!така и една приятелка на баба ми, която е от онези стари дами с много морал и т. н. Та идва на гости и баба ми ме запознава с нея, сядаме говори ме си и след малко се появява Ема, оназ се чуди сега това дете на кого е, то и личи. Баба ми вика правнучката, даде ама оназ пак неразбира и вика на баба ми- Браво на дъщерите ти на тези години още раждат!А баба ми и тя не схваща, казва на приятелката си- Не бе Марге, това е на Симонка дъщерята!Оназ кат ме изгледа и с един такъв тон ме пита- Не си ли много малка да правиш такива неща, и ме пита дали съм завършила у- ще. И аз и баба ми като гръмнати. После като разбра на колко съм години, веднаги ми направи комплимент че изглеждам......хихихи! :wink:

Браво бе Симони, кажи тайната рецепта за красотата ти и дмадоста. Страхотна си, доста се посмях и така ми двигна настроението в това мрачно време  :balk_46:

Симони, страхотна си мила,  :bighug:  аз бих каза Амин на твоите значи на съдбата и дано скоро всички тук да се похвалим с много  :bfp:

NOWILKA мила, ще му е минало до довечера ядъту и се сръбкате такъв хубаво и пухкав кекс ще ще ти държжи влага цели 9 месеца. Стискам ти палци, и да се похвалиш утре с страхотен кекс  :balk_104:

Ще дам всичко от себе си. Слагам чевеното бельо с жартиерите и ще види той. То от тези жартиери няма много добър спомен милия. Опита се да ги свали -разкопчее със зъби и тоя ластик като го плесна през мутричката му......Нея вечер не правихме нищо, само си лежеше и си мечтаеше как щял да нареже тия "ластици" с ножицата.  :o :lol: Та май няма да слагам жартиерите, че аз ще ги режа после от яд. :P
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
everything_possible,  много, много се извинявам ако съм те засегнала.В никакъв случай не съм искала да е така.НЕ ми се сърди, ама от вчера настроението ми малко го няма... :balk_104:[/color]

Не съм се засегнала ни най-малко. Моята свекърва също е учителка, а милото си беше голям готованко, но с времето нещата се промениха. Мисълта ми беше друга, че майките глезят децата си, не защото са учители, а защото много ги обичат. Вярно,че има майки които наред с чувствата съумяват да научат децата си как да готвят и да чистят, но има и такива които яростно ги щадят от подобен род "уроци" и смятат,че живота е достатъчно поучителен. В крайна сметка, които както иска така да възпитава децата си- важен е резултата.

п.п. Извинявай ако си усетила нещо неприятно в поста ми!
« Последна редакция: Април 04, 2008, 14:27:34 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Хубава темичка и много  :bfp: :bfp: :bfp: да има.При мен и този месец се размина с  stork-boy и затова се нарежда кьм ловците :00001754:
http:
*

bibica

• 532

Ще дам всичко от себе си. Слагам чевеното бельо с жартиерите и ще види той. То от тези жартиери няма много добър спомен милия. Опита се да ги свали -разкопчее със зъби и тоя ластик като го плесна през мутричката му......Нея вечер не правихме нищо, само си лежеше и си мечтаеше как щял да нареже тия "ластици" с ножицата.  :o :lol: Та май няма да слагам жартиерите, че аз ще ги режа после от яд. :P

:P  :P  :P Браво скъпа, ти си супер, пробвала си вичко върху твоето мъжле, но днес го пожали  и недей с жартиерите, бъди по семпла, страхотна си още се сея, немога да напиша от смях.    :bighug:

Момичета, ние Ще бъдем най-добрите майки и всяка ще възпита детето си по-най добрия начин. Сигурна съм в това. А после като поотраснат нашите "зверчета" , ще им направим " ФОРУМ НА ДЕЦАТА НА ЗАЧАТИЕ.
Добра е идеята, нали?  :D Айде- довечера няма само на мен да се смеете дали ще месим или ще режем жартиери, ами хайде всички се размесвайте и заедно да се похвалим.Всички ви прегръщам и целувам. :P
*
Хей,тази седмица майтап, майтап, ама верно ще я изпратим без плюс. Дано дасе оформят поне в коремчетата на ловците плюсче до плюсче.
Симони по въпроса за знаците на съдбата , аз онзи ден си вървях и изведнъж ме жегна една мисъл- че май ще имам близнаци и то разнояйчни. Дори това беше уточнено в мисълта ми.
И днес един приятел ми разказва какво го бил излъгал на първи април един друг общ другар- че съм бременна и то с близнаци. и аз казах само- ами нямам нищо против, ама разнояйчни да са.
Та така де поръчката е направена и чакам .Утре вдругиден започва вече нечакането
*

bibica

• 532
Момичета, ние Ще бъдем най-добрите майки и всяка ще възпита детето си по-най добрия начин. Сигурна съм в това. А после като поотраснат нашите "зверчета" , ще им направим " ФОРУМ НА ДЕЦАТА НА ЗАЧАТИЕ.
Добра е идеята, нали?  :D Айде- довечера няма само на мен да се смеете дали ще месим или ще режем жартиери, ами хайде всички се размесвайте и заедно да се похвалим.Всички ви прегръщам и целувам. :P

Чудесна идея за нов форум, дано на бъде най-готините маминки. Аз вчера ви казах че моят беше срещнал приятели и така се подредили че пропуснахме бъркането, но днес ще е двойна порци, ще сложа от всичко по двойна доза и дано скоро да видим нашите +++++ че вече не са идръжа.  :P

*

bibica

• 532

Чудесна идея за нов форум, дано на бъде най-готините маминки. Аз вчера ви казах че моят беше срещнал приятели и така се подредили че пропуснахме бъркането, но днес ще е двойна порци, ще сложа от всичко по двойна доза и дано скоро да видим нашите +++++ че вече не са идръжа.  :P

*

everything_possible

• 957
аз онзи ден си вървях и изведнъж ме жегна една мисъл- че май ще имам близнаци и то разнояйчни. Дори това беше уточнено в мисълта ми.
И днес един приятел ми разказва какво го бил излъгал на първи април един друг общ другар- че съм бременна и то с близнаци. и аз казах само- ами нямам нищо против, ама разнояйчни да са.
Та така де поръчката е направена и чакам .

Нищо случайно няма, бъди сигурна! Дано скоро се похвалиш не само с две чертички ,а и с две тупкащи сърчица под твоето сърце!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Браво на вас! Пак сте изписали две страници от последния ми пост! На мен петък ми е гаден ден, но ме крепи мисълта, че днес ще си тръгна по-рано, защото довечера ще ходим при племенницата! Тя е на 2 годинки и е голяма сладурана, и бърборана! Племенника ми пък ще го видя в неделя... изобщо, този уикенд ще се отдавам на бебета и малки деца, пък и следващия де...
А по отношение на знаците на съдбата... Миналата събота вечер, или неделя... не си спомням точно, сънувах детенце, което протягаше към мен ръчички и каза "Мамо, гуш" Като се събудих, бях доста напрегната, защото съм чувала, че да сънуваш дете е на болест, ама вчера като си се рових из нета, прочетох, че ако сънят е сънуван на намаляваща, или растяща луна, е съдбовен и предвещава близко бъдеще!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

bibica

• 532
Хей,тази седмица майтап, майтап, ама верно ще я изпратим без плюс. Дано дасе оформят поне в коремчетата на ловците плюсче до плюсче.
Симони по въпроса за знаците на съдбата , аз онзи ден си вървях и изведнъж ме жегна една мисъл- че май ще имам близнаци и то разнояйчни. Дори това беше уточнено в мисълта ми.
Та така де поръчката е направена и чакам .Утре вдругиден започва вече нечакането

Честита поръчка, желая ти го от сърце мила. Няма случайни неща, на мен винаги ми казват да бъдат две за да ме торзомят, защото много съм тормозила майка ми, но и на едно засега съм съгласна.  :hug2:

Здравейте цветенца,
Този месец не съм редовна в писанията, но работата ме затрупва, но бързичко гледам ди ви по прочитам.
Да ви споделя че от пет дни имам кафеникаво зацапване, струва ми се доста продължително, но все още не ми е дошъл МЦ. Незная дали ще подрани с една седмица или се дължи на някакво нарушение.... Не смея да се надявам да е инплантиране при евентуална бременност. По принцип съм в списъка на нечакащите на 14.04
Надявам се да не съм ви оттегчила, целувки и хубав ден!
*

everything_possible

• 957
че ако сънят е сънуван на намаляваща, или растяща луна, е съдбовен и предвещава близко бъдеще!

Дано Соф! Важно е да виждаш знаците на съдбата, защото те съществуват- убедена съм, и да ги въприемаш правилно! По тази тема мога да давам десетки примери от живота си, но да не изпадам в подробности. Вярвам, че този сън ще ти донесе това което искаш. Имаш толкова близки около себе си,с бебета или бременни, внушавай си ако трябва, че този път не може да те отмине, просто защото си застанала на правилния път на съдбата!
« Последна редакция: Април 04, 2008, 15:27:57 pm от everything_possible »
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
Първо, на всеки пищеш тук- стига с това да не ни претеснявате или някакви такива извинения, тук сме за да си помагаме, така че по- смело досаждайде и задавайте тъпи въпроси- ето вижте ме мен колко чудати и тъпички въпроси умея да питам!!!!хихихи................................................

За знаците на съдбата има хора, които не ги виждат а дори и да ги видят не се отнасят сериозно към тях. Други не вярват, аз не говоря за вяра, която да стига до болка и до лудост, но за вяра в доброто и че нищо не се случва случайно. За всяко щастие и нещастие си има причина- има баланс във Всемира, в Космоса, във всичко. Трудно е човек да вижда знаците и още по- трудно да ги разбира.... :wink: