0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

hrisig

• *
  • 31
  • чакаме те бебо
малееееее,колко сте изписалисамо,ми немога да ви изчета.
Днес почивам,не съм почивала незнам от кога в събота.
ne6i,тогава го натискай твойчкия ,и да няма мърдане.....
И моя много често ме ядосва,защото мъжете определено не разбират как се чувства една жена,моя определено не е от тия дето разбират,защото когато бебето се бави ,ние сме тези в които си мислим че е причината ....А те какво...?На моя ,му било омръзнало постоянното ми говорене за бебета,бременносъ и т.н.,така че вече наистина се спирам....Понякога наистина не го разбирам за някой неща? :?Момичета и вашите мъже ли са така.?
[/url]
[metric]http://metric.rodim.ru/p7_p6_24_4_2008_3_4p.gif[/metric]
*
Тука сме бре Даниии,тебе те няма..:)

Хриси,моя не е така вече,но в началото беше същия...Ще влезе и твоя в час,няма къде да ходи.....
*
Хриси, аз пък мога да се похваля, че моя не е такъв... Даже сам ми вика айде, сега е момента за бебе   :) 8) :lol:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
малееееее,колко сте изписалисамо,ми немога да ви изчета.
Днес почивам,не съм почивала незнам от кога в събота.
ne6i,тогава го натискай твойчкия ,и да няма мърдане.....
И моя много често ме ядосва,защото мъжете определено не разбират как се чувства една жена,моя определено не е от тия дето разбират,защото когато бебето се бави ,ние сме тези в които си мислим че е причината ....А те какво...?На моя ,му било омръзнало постоянното ми говорене за бебета,бременносъ и т.н.,така че вече наистина се спирам....Понякога наистина не го разбирам за някой неща? :?Момичета и вашите мъже ли са така.?
И аз понякога не го разбирам милото ама си го оби4ам. Дано както казва Люба да влязат в 4ас. не се дърпа ама и не ходи. 8Oлуда работа. :D :D :D

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Привет момичета!И аз вече съм тук!Ние с нашите прозорци......Ама то така ни харесва!То не беше  :shower:то не беше и  :bed:Почти навсякъде!Ама нали трябва да ни е весело! :D :D :D
*

Къде скитате цял ден?!.. Само аз седя като откачена пред компа при това хубаво време...
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Здравейте и от мен, извинете за късното вкючване, ама нещо нямах време вчера да се вкюча, а днес от сутринта като съм го ударила на разходки и харчене на пари...  :lol:
Естествено първо ще ви се оплача, защото вчера ходенето ми на док беше доста разочароващо. Фуликула не се е пукнал, станал е на киста и дори беше пораснал още повече на 26мм. Док ми изписа Дуфастон, за 10 дни и каза на 10-11 ден след като ми дойде да отида, да видиме дали се е махнала... Гадост!!!! много гадно ми стана като излязох от кабинета, седнах на една пейка и ми се искаше да заплача... не заплаках, но поседях там известно време чудейките се защо все на мен се случва.. Надявах се този месец на е НАШИЯ, всичко вървеше супер, и мъжлето ми много добре се вкючи тоя месец... но всичко отиде по дяволите. Другия месец пак.
Душички мили, много ви обичам, и страшно ви се кефя, искам да има и нов форум за бебетата от зачатие, искам да има и онова барбекю с всички екстри, искам списъчетата да намалеят и дори да изчезнат от тук (може да ги преместим в други форуми) искам да ви гушна всичките!!!!
 :bighug:
*
Миличка VICKSON :bighug: :bighug: :bighug:

*
Виксън мила  :bighug: :bighug: :bighug:, бъди силна, вярвай мила. аз вярвам 4е много скоро 6те с е премемстим вси4ки в друга теми4ка
*
Много съжалявам Виксън,дано се махне тая гадина и другия месец да е твоя..Как мразя лекарстватаааа,но те ще ти помогнат..Не допускай отчаянието да те завладее.Нали знаеш че след всяка буря грейва слънце...
Целувам те!
Здравейте милички и от мен.Честита ви нова темичка и дано е на късмет. :bighug: ви всички
*
Ей Меги,ти ни забравииии... Все се чудех кога ли ще минеш да ни видиш?! Как си ,как е бебето,видяхте ли го вече?!
не съм ви забравила но се случиха доста неща и с една дума мисед това е нямам какво да кажа повече
*
О, Меги, стискай зъби.... :bighug: :bighug: :bighug:
Виксън, не губи вяра, другия месец.Ще се включиш малко след бебе 2009 ама....с най- готиното вързопче на света!!!!! :bighug: :bighug:
Ladybaby ти как си?Как е бебчо?
*
Мили момичета, аз отивам да поиграя акрти, да пийна един коняк и да се посмеем с компанията.Усмихвайте се и вие!
Хайде веселата от мен и до по-късноооо
не съм ви забравила но се случиха доста неща и с една дума мисед това е нямам какво да кажа повече
Ужасно много съжалявам за това , което ти се е случило.Напълно те разбирам как се чувстваш.И аз преживях същото , че и по - лошо. Направете необходимите изследвания и после смело напред! Не губи вяра! :bighug:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
@_Megi_@ мила, много съжалявам, не се отчайвай, скоро ще дойде и нашето време, прегръщам те силно
Мацки благодаря ви за подкрепата!!! Какво да кажа, обичам ви!
Сега излизаме с мъжо малко, като се прибера ще ви проверя
*
@_Megi_@, мила много съжалявам за случилото се  :bighug: :balk_21:
Виксан мила другият месец е твой трябва да бъдем силни.  :bighug::balk_21:
*
Меггииииии ! Да ги нямаме такиваааа! Ние нали се разбрахме само усмивки да има?! Ох, сега и на работаааааа! А бе тия хора не ти ли дават почивка, ти не им ли каза,че трябва вече да те щадят? Спорен ден и да не се преуморяваш!

Джина, Бисерче, /как и двете си вървите, май не моим да се сетим за едната без да се сетим за другата/, как сте бе дружки, едреете ли? Ей, да знаете че не съм спряла да стискам палци, вие двечките и Мегги обезателно трябва да изкарате +++++++++ на теста. Ще учите ли, не ли, не ме ин-те-ре-су-ва!!!!Ясно!!!
 Не, момичета, майтапа настрана, но аз наистина разчитам да се отпишете вече от тая тема.

Е, мили мои, как мислите за мен, изобщо не съм в кофти настроение, даже напротив, чувствам се супер.
Дани, почваме да учим, щом трябва да изкараме +++++ на теста, ще се постараем. Споко за работата, няма кой да ми нарежда, а и не се преуморявама там, даже напоследък съвсем лабаво го давам :-)
Ама сте опасни, събота - неделя като съм свободна и мога да ви чета не пиште, пък сега сте изписали сумати страници. Ще ви отговарям една по една, че нещо не ми стига акъла да запомня всичко.