Здравейте, момичета!
Аз отдавна не съм писала, тези които са по-отдавна в темичката може и да ме помнят, но иначе ви чета редовно и ви стискам палци. Нямаше нищо интересно около мен, само си чаках всеки месец да стане чудото, но.... не било писано!!! Този месец обаче проследихме О, имах си един чудесен доминантен фоликул, спука се по план, доста се погушкахме с любимия в съвсем правилния момент!
Спермограмата на мъжа ми е чудееееесна, моите хормони този месец са повече от перфектни! Доктора каза, че всички предпоставки да се получи са на лице! И сега си чакам!!!! Следващия понеделник е деня на истината!!!! Не искам постоянно да мисля за това, но нали знаете че няма как да стане!!! Толкова се надявам този месец, но не ми се мисли колко от високо ще падна ако пак не се получи.
Моя много близка приятелка е бременна с второ детенце, и то докато си помислят и готово!!! Много се радвам за нея, но искам и аааааааз!!!! Искам вече 2, 3 години!!!! ДАно да е станало този път!!!
Днес нещо ме е налегнало тежкото настроение, че май от сега започва да ме боли корема, което не ми се струва да е на добре.
Стискам палци на всички вас и хайде скоро с коремите на разходка
))))