0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Биберонка ,много се радвам да те видя тук... :) Много бих се надявала скоро с мен и още няколко стотици мадами от форума да спрем да пишем глупости и да разхождаме тумбаците из парковете... :)

Навестявай ни по- често..
« Последна редакция: Април 07, 2008, 10:16:05 am от lubaboiko »
Добро утро .Любче,абе ти наистина добре се справяш с топенето на килцата,това благодарение н диетата ли?Браво.И да не се даваш на грипа да те повали.
bibica ,винаги има надежда.
Успешна седмица момичета,и дано след дъждовете  започнат да валят ++++тестове.
Аника,нормално ти е БТ,тя спада един ден преди м или в деня на м.Дано ти се задържи така висока.

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Здравейте момиченца-кокиченца:-) Вижте ква седмица слънчева и пролетна се задава:-) Дано имаме поводи за мноооого радости:-)
А моята температурка още си седи 37 градуса,въпреки,че М мина и замина.Беше за 2 дни на гости лелката гадна.Доста оскъдна беше- използвах само 4 превръзки. Тази сутрин правих тест Шуър чек взех- напълно отрицателен. Кво да мисля незнам. Въобще не падна нито преди,нито по време на М нито до ден днешен. Някой ако знае нещо да предполага:-)Мерси за което
*
Хайде добър ден и от мен мили момичета!!!
Хубав и усмихнат ден на всички, може ли някой да ме впише в очакващи. Не чакам М коло 19-20 април.
*
ОЧАКВАЩИ:

dianka           16-17.03.                         
Galichka         23-24.03.           
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04.
anjela80          5-6.04.
saraapl           7-8.04.
vmj_              8-9.04.
silvi4ka          8-9.04.
shu6enceto        8-9.04.
Anika85         10.04.
Andreqivano     10-11.04.
Pipi_M           11.04.
Meggy            13-14.04.
titali_          14.04.
dgina           16.04.
nomine           17.04.
biserche        19.04.
svetal4y         19-20.04.
hrisig           22-24.04.

ЛОВУВАЩИ:

ivaqna             
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
mikivl
tani77
malkoto_dqvolche
bebence
tancheto

Светалче: добавих те.

Добро утро и от мен!
Силве, виждат се две чертички.

ОЧАКВАЩИ:

˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04.
Anika85         10.04.
Pipi_M           11.04.
titali_          14.04.
dgina           16.04.
nomine           17.04.
biserche        19.04.
Deskata0177      15.04.

ЛОВУВАЩИ:

ivaqna             
svetal4y   
Vickson
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
mikivl
tani77
malkoto_dqvolche
bebence
tancheto

Приятен и успешен ден и седмица, и много +++++++++++++++ тестчета!

*
Моля ви прибавете ме към очакващи-много ще ви обичам :balk_600:дата-9.04
« Последна редакция: Април 07, 2008, 11:08:23 am от parsi »

Добро утро и от мен!
Силве, виждат се две чертички.

ОЧАКВАЩИ:

˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04.
Anika85         10.04.
Pipi_M           11.04.
titali_          14.04.
dgina           16.04.
nomine           17.04.
biserche        19.04.
NOWILKA          20.04
Deskata0177      15.04.

ЛОВУВАЩИ:

ivaqna             
svetal4y   
Vickson
sof
nezisgbg
Simoni

bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
mikivl
tani77
malkoto_dqvolche
bebence
tancheto

Приятен и успешен ден и седмица, и много +++++++++++++++ тестчета!

Е и аз преминавам към очакващи, пък да видим какво ще дочакам?! :D
Здравейте момиченца-кокиченца:-) Вижте ква седмица слънчева и пролетна се задава:-) Дано имаме поводи за мноооого радости:-)
А моята температурка още си седи 37 градуса,въпреки,че М мина и замина.Беше за 2 дни на гости лелката гадна.Доста оскъдна беше- използвах само 4 превръзки. Тази сутрин правих тест Шуър чек взех- напълно отрицателен. Кво да мисля незнам. Въобще не падна нито преди,нито по време на М нито до ден днешен. Някой ако знае нещо да предполага:-)Мерси за което
Здравей Dragica, някъде четох, че ако в продължение на повече от 16 дни температурата е постоянно над 37.1 може да се предполага бременност...Ако лелката е била и по-светла от обичайното имаме повод да се надяваме на ++++-стискам палци :crossfingers:
да е такъв случая при теб  :balk_48:
 :D Любче,аз съм всеки ден,но не се осмелявам да пиша!
 дано това което казваш да стане,чул те господ!!!!
 ако може и мен някой да ме впише в (не)чакащи на 19,04 :lol:

*
ОЧАКВАЩИ:

˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04.
parsi             9.04.
Anika85         10.04.
Pipi_M           11.04.
titali_          14.04.
Deskata0177      15.04.
dgina           16.04.
nomine           17.04.
biserche        19.04.
biberonka        19.04.   
NOWILKA          20.04

ЛОВУВАЩИ:

ivaqna             
svetal4y   
Vickson
sof
nezisgbg
Simoni
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
mikivl
tani77
malkoto_dqvolche
bebence
tancheto

Parsi, Biberonka: добавени сте :-)

*
Много бих се надявала скоро с мен и още няколко стотици мадами от форума да спрем да пишем глупости и да разхождаме тумбаците из парковете... :)

Люба: пак си напипала настроенията тука :-)

*
Здравейте мацки! Силвеее хайде  зарадвай ни! Тази седмица ти ще си ни късметчето , а другата седмица - dgina !  :wink: Прегръщам ви всички!
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Здравейте, момичета!
Аз отдавна не съм писала, тези които са по-отдавна в темичката може и да ме помнят, но иначе ви чета редовно и ви стискам палци. Нямаше нищо интересно около мен, само си чаках всеки месец да стане чудото, но.... не било писано!!! Този месец обаче проследихме О, имах си един чудесен доминантен фоликул, спука се по план, доста се погушкахме с любимия в съвсем правилния момент!  :lol: Спермограмата на мъжа ми е чудееееесна, моите хормони този месец са повече от перфектни! Доктора каза, че всички предпоставки да се получи са на лице! И сега си чакам!!!! Следващия понеделник е деня на истината!!!! Не искам постоянно да мисля за това, но нали знаете че няма как да стане!!! Толкова се надявам този месец, но не ми се мисли колко от високо ще падна ако пак не се получи.
Моя много близка приятелка е бременна с второ детенце, и то докато си помислят и готово!!! Много се радвам за нея, но искам и аааааааз!!!! Искам вече 2, 3 години!!!! ДАно да е станало този път!!!  :lol:
Днес нещо ме е налегнало тежкото настроение, че май от сега започва да ме боли корема, което не ми се струва да е на добре.
Стискам палци на всички вас и хайде скоро с коремите на разходка :)))))
*
Здравейте, момичета!
Аз отдавна не съм писала, тези които са по-отдавна в темичката може и да ме помнят, но иначе ви чета редовно и ви стискам палци. Нямаше нищо интересно около мен, само си чаках всеки месец да стане чудото, но.... не било писано!!! Този месец обаче проследихме О, имах си един чудесен доминантен фоликул, спука се по план, доста се погушкахме с любимия в съвсем правилния момент!  :lol: Спермограмата на мъжа ми е чудееееесна, моите хормони този месец са повече от перфектни! Доктора каза, че всички предпоставки да се получи са на лице! И сега си чакам!!!! Следващия понеделник е деня на истината!!!! Не искам постоянно да мисля за това, но нали знаете че няма как да стане!!! Толкова се надявам този месец, но не ми се мисли колко от високо ще падна ако пак не се получи.
Моя много близка приятелка е бременна с второ детенце, и то докато си помислят и готово!!! Много се радвам за нея, но искам и аааааааз!!!! Искам вече 2, 3 години!!!! ДАно да е станало този път!!!  :lol:
Днес нещо ме е налегнало тежкото настроение, че май от сега започва да ме боли корема, което не ми се струва да е на добре.

:crossfingers: всичко да е наред и да се похвалиш другата седмица  :bighug:

*
Здравейте, момичета!

Olimpia и аз много силно ще стискам палци,и другата седмица да се похвалиш с един  :bfp:.А до тогава се зареди само с положителни мисли!!!!
Драгица мила и аз съм същата картинка и аз бях с някакво никакво подобие на цикъл но и двата теста които правих са /-/!дали при цветна бременност тестовете показват ?
*
Благодаря ти Меги.При мен Олимпия се получи същото само че аз ще правя въпросния тест вдругиден защото иначе ще се взривя вече.Пожелавам ти да ни изненадаш другата седмица с едно ++++ резултатче. :D

*
Благодаря ти Меги.При мен Олимпия се получи същото само че аз ще правя въпросния тест вдругиден защото иначе ще се взривя вече.Пожелавам ти да ни изненадаш другата седмица с едно ++++ резултатче. :D
:goodluck: и на теб  :blowingdust:

Здравейте и от мен.Първо искам да честитя на Силвичка за теста, защото и моя беше точно такъв и чертичката ми също така слаба (но наистина не трябва да се е появила след повече от 5-10 мин.)
А сега да ви се оплача че нещо съм болна и днес отивам до дока да видим какво ще ми предпише и да видим бебо има ли си вече сърчице.