добър вечер, а-з съм вежливия лоссс......! Мацки не съм ви чела, а направо ще пиша- после ще ви прочета!
Доки, каза- НЕ и тоз месец. Нямам оформен фоликул, Боже сега като го пиша най- накрая го усмислям, но пак чувството в мен е еднакво както и по- рано, ема ми пее точно в момента "Мила моя мамо, колко те обичкам....",а именно съм толкова спокойна, толкова равнодушна за всяко едно нещо. Днес ходих в Св. Неделя и се озовах през иконата на Чудотвореца- не ми се излизаше от тази църква..., а през целия си съзнателен живот там съм влизала може би не повече от 2 пъти!!!Като някакво чувство е то в мен това че с едно дете нямя да остана- това и доки ми каза. Ацз съм с полицестично яйчничи, незнам дори и правилно ли го исписах, но тя каза доки, че в моя случай става по- бавно. Дано това бавното да е че след някой месец ще ги видя тез чертички да са две.Ньямам търпение, но разбира се вие само знаете как нямам търпение!!!!Ангел преди малко се прибра, но въпреки всичко на вас казах първи. ААААААА, утре ще съм до нашата църква в обедната почивка!