0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Хе Новилке много сладко бебе имаш.Хайде да обменяме опит и мойто е подобно-сега на 10.04 ще направи 2 месеца

*
Мерси момичета-страхотна група сте.По весело от тук няма. :rockon: :rockon:

*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Перси, щом доктора така е казал, моооооже  :lol:
хайде стискаме палци!!! а мен от днес започна да ме прорязва малко корема като ПМС, а иначе си имам от няколко дена придърпване, малко ми става и лошо, ама хем си знам, че най-вероятно е от бромокрептина дето го пия, хем се надявам от друго да е!  :lol: Аз ще поизакам до към 15 ден, ако до тогава не ме изненада.... гадната М!!!!
Засега графиката ми е супер........
Охххх, дано! То всичко си ми е супер, ама.......... да видим до къде ще стигем!!!!
*
Олимпия много стиснати  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:от мен.Всички се надяваме а колкото и странно да звучи хем нямам търпение хем ме е страх за да не се разочаровам :?Но съм много +++++настроена пък ще видим... :balk_160: :balk_160:

*
Хмммм, каква е тази суша напоследък.Одвен, че няма плюсчета , няма и хора.Всички ли ловуват? :lol:
*
Момичета, имам някакви пръдърпвания, тип бодежи вчера и днес долу под пъпа .И чета из форума мнения по темата и все повече се обърквам, пък накрая взех да се чудя дали не си въобразявам?????Има вероятност да съм улучила овуто този месец, но има вероятност и да не съм.Защото не съм сигурна дали е била на 13 или 14 ден.А на тринайсти вързвах лозя и нямаше как да ловувам....И сега голямо чакане ще падне.Рецепта как да не мисля за това постоянно дали има?
*
Здравейте мацки! :DКак е настроението?Нещо не виждам ++ тестчета,а и Силвето не е писала,така се надявам да е бременна :crossfingers: :crossfingers:
Любче,пази се мила и не се оставяй на гадния грип да те повали! :balk_21:
Пърси,мно го силно ти стискам палци за успешен резултат! :crossfingers:
Светалчи,,тези симптоми са характерни при бременност!Ха дано! :crossfingers:
Драгица,силно се надявам теста да е сгрешил и да се окаже че си preggo
На всички готини мадами пожелавам много хубава седмица и само положителни емоции!
Обичам ви! :bighug: :bighug:
*
Момичета, имам някакви пръдърпвания, тип бодежи вчера и днес долу под пъпа .И чета из форума мнения по темата и все повече се обърквам, пък накрая взех да се чудя дали не си въобразявам?????Има вероятност да съм улучила овуто този месец, но има вероятност и да не съм.Защото не съм сигурна дали е била на 13 или 14 ден.А на тринайсти вързвах лозя и нямаше как да ловувам....И сега голямо чакане ще падне.Рецепта как да не мисля за това постоянно дали има?

Няма рецепта за това, може би само добнякъде работата отвлича или някакво хоби, не го мисли сано това, има още време докато ни зарадваш с +++++ резултат :-)

*
Ох, Меги, Джина, от вашите уста в Божиите уши.Ха дано!Ама гърдите ме болят точно като да ме навестят някои роднини, това забравих да кажа. А те винаги ме болят така....
А на работа не ходя, чистя готвя и блея насам натам с приятелки..ААА ходя и да бягам в морската градина, така де, разхождаме се предимно, с една бременна и а де!, как да не мисля....Ами ще опитам все пак!
*
Светалчи Джина е права че тези придърпвания и бодежи са характерни при забременяване-ха дано.И дано не си въобразяваме само че и аз ги имах пък времето ще покаже.Абе че изкукахме вече изкукахме ама карайте така е по весело :balk_50:

*
АААААААх, Парси, това за изкукването било вярно а?А аз на моя все му тричам като ме обвини, че вече съм се пбъркала на тази тема. Иначе е послушен - като го дръпна отгоре, хич и не пита не може ли обратно щото знае ама...
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Здравейте скъпи мои сладурки!Аз днес бях при доки и видяхме един сладък фоликул беше 19мм!В четвъртък трябва да се спука и дано стане чудото този месец!При мъжо има малка инфекция,но се надяваме тя да не ни попречи!Стискам палци на всички очакващи и на ловуващите!
*
eveishan, ха дано да се случи чудото. :crossfingers:  :crossfingers: :crossfingers:
*
Умряла ми е котката на селоооооооооооо...Най- сладкият и чаровен рижко на света.Януари ми умря единя боксер.Стига вече.
 :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_146: :balk_146:
*
Светалчи да не вземеш сега да депресираш-то това са си неща от живота нали знаеш неизбежно е.Мисли  във++++насока :bighug:

*
Джина,взимай си вече отпуск и си сядай на гъзето при нас ,че малко ти остава в тая тема.. :)Същото важи и за Бисерче и за Меги и за Дани,както и за още поне 5-6 за този месец.. Роси ,ми ти къде ми бягаш по тъча а?! Роузи Ана и тя така...Съмнителни сте ми ,май и вие ще ни изненадвате след 10 дни а  :wink: Много бих се радвала за всички..  :P

Светалчи,не тъжи миличка ,аз онзи ден си харесах от едни дечица едно малко кученце и не ми даде свекърчо да си го прибера ,каза че после ще ми е мъчно за него и през деня няма кой да го гледа..

*
Сърцето ми е свито.Мразя да се разделям с любими същества.Обожавам животните-имам всякакви- котки, куче, риби, птички.Само за влечуги съм на особено мнение. Добре, поне , че съм в очакване , надеждата е трепета от това са по-силни. Поне не се случи в ден , в който ми идват гости, че тогава....абе ще мине,ама  наистина беше най-готината котка дето познавам. :bighug:
*
Джина,взимай си вече отпуск и си сядай на гъзето при нас ,че малко ти остава в тая тема.. :)Същото важи и за Бисерче и за Меги и за Дани,както и за още поне 5-6 за този месец.. Роси ,ми ти къде ми бягаш по тъча а?! Роузи Ана и тя така...Съмнителни сте ми ,май и вие ще ни изненадвате след 10 дни а  :wink: Много бих се радвала за всички..  :P

Светалчи,не тъжи миличка ,аз онзи ден си харесах от едни дечица едно малко кученце и не ми даде свекърчо да си го прибера ,каза че после ще ми е мъчно за него и през деня няма кой да го гледа..

Любче, ако нямаш възможност наистина, по- добре, че не си го взела, че после наистина е голяма мъка като се привържеш. Едно време като ми разказваха как ставали членове на семейството животинките се чудех как е възможно. Е сега знам.
Здравейте мили приятелки!Много ви благодаря за подкрепата, за стиснатите палци и за надеждата, която ми вдъхвате, обичам ви, да знаете :bighug:.Днес не препишках тест сутринта, щото нямах, ама си купих и утре ако не се сдържа ще го направя.Но много ме е страх, защото веднъж вече ми се случи същото нещо, видях същата бледа чертичка на такъв тест, от кутийката с тестове Клиър Овю, на следващия ден направих Шюър Чек, беше 100% отрицателен и след 2 часа ми дойде.Така че не смея да се радвам много.Единственото което ме крепи е че не ме болят гърдите, днес цял ден в офиса се опипвам  :lol: :lol: :lol: , ама не ме болят.
Парси, Светълчи, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Светълчи, много ми е тъжно за рижко :balk_145: и аз си имам един сладур вкъщи и направо не мога да си представя как ще го преживея.
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
добър вечер, а-з съм вежливия лоссс......! Мацки не съм ви чела, а направо ще пиша- после ще ви прочета!

Доки, каза- НЕ и тоз месец. Нямам оформен фоликул, Боже сега като го пиша най- накрая го усмислям, но пак чувството в мен е еднакво както и по- рано, ема ми пее точно в момента "Мила моя мамо, колко те обичкам....",а именно съм толкова спокойна, толкова равнодушна за всяко едно нещо. Днес ходих в Св. Неделя и се озовах през иконата на Чудотвореца- не ми се излизаше от тази църква..., а през целия си съзнателен живот там съм влизала може би не повече от 2 пъти!!!Като някакво чувство е то в мен това че с едно дете нямя да остана- това и доки ми каза. Ацз съм с полицестично яйчничи, незнам дори и правилно ли го исписах, но тя каза доки, че в моя случай става по- бавно. Дано това бавното да е че след някой месец ще ги видя тез чертички да са две.Ньямам търпение, но разбира се вие само знаете как нямам търпение!!!!Ангел преди малко се прибра, но въпреки всичко на вас казах първи. ААААААА, утре ще съм до нашата църква в обедната почивка!