0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Нещо Новилка ми се губи, късе си мила?
Прочетох нещо за "хора от централата" и    много работа.Ама тя ни наглежда сигурна съм :wink:

Сигурна съм че ни наблюдава и ще разкаже някоя готина случка за да се посмеем  :P

*
Здравейте мацки. Аз не съм писала цяла седмица,но то и няма нищо за споделяне. Така сме го оставили на самотека този месец , че просто няма на къде повече. От смедващия се заемаме по - сериозно и се надявам да осъществим най-голямата ни мечта. Няма да ви изброявам поименно , но стискам палци на всички ви! Целувки !

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
*
Здравейте мацки. Аз не съм писала цяла седмица,но то и няма нищо за споделяне. Така сме го оставили на самотека този месец , че просто няма на къде повече. От смедващия се заемаме по - сериозно и се надявам да осъществим най-голямата ни мечта. Няма да ви изброявам поименно , но стискам палци на всички ви! Целувки !
Това, че сте се пуснали по течението не означава, че и този месец няма надежда. :wink:

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
чета, препрочитам но Вики ми се губи!?..или аз бъркам- тя пише редовно а сега къде ли изчезна.....?????Исках да я питам ще ходи ли при Юнакова пак???? 8O
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
Всеки път като го погледна това и ми се пълнят очите с топли сълзи- СЪРЦЕ ПОД МОЕТО СЪРЦЕ!!!!! Колко силно, хубаво казани думи!?
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.

Здравейте мили момичета!
Не можах да ви пожелая успешен ден,
и затова само ще ви пожелая вълнуваща вечер!
Забавлявайте се и споделете с любимия до вас
цялата си любов и топлота!
Потопете се в нежния романтизъм на вечерта и ....

създавайте децааааааа!

« Последна редакция: Април 08, 2008, 14:58:38 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Всеки път като го погледна това и ми се пълнят очите с топли сълзи- СЪРЦЕ ПОД МОЕТО СЪРЦЕ!!!!! Колко силно, хубаво казани думи!?
Наистина красиви думи!
Дано скоро всяка от нас изпита прекрасното усещане -СЪРЦЕ ПОД СВОЕТО СЪРЦЕ!
Аз лично вече горя от нетърпение да го усетя-вече пети месец опити за осъществяване на най-красивата мечта!
Успех на всички в ловуването!
*
А на мен някой да дойде да ми удари два шамара :lol:Днес просто изобщо не съм в час-немога да свърша работа за 2 стотинки .Много съм разсеяна-ще ме уволни шефа :x

*
Момичета, ще видите, че ще стане. Само не трябва да губим надежда.
Хайде да попеем ДАНО,ДАНО, ДАНО ....................
 :party:

*

siska_rs

• 153
А на мен някой да дойде да ми удари два шамара :lol:Днес просто изобщо не съм в час-немога да свърша работа за 2 стотинки .Много съм разсеяна-ще ме уволни шефа :x
:balk_77: никакви шамари....
Нормално е да си разсеяна.....Аз следобед уж щях да работя над дипломната работа ,а виж ме само си търся повод да вляза във форума да видя нямаме ли си вече +++
нормално е да си разсеяна....даже знам за какво си мислиш ....почти всички тук мислим постоянно за това...
Шефа няма да те уволни,но се стегни...остава малко до края на работния ден.. :balk_103:
Приятно ловуване на всички довечера
Момичета, ще видите, че ще стане. Само не трябва да губим надежда.
Хайде да попеем ДАНО,ДАНО, ДАНО ....................
 :party:
:wave:ДАНО,ДАНО.....ДАНО....
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
А на мен ми започна ПМС-то и то по-рано от очакваното.... Май и този месец изпълнен с надежди ще ме подмине.... и така вече 2 години!!!! Е може ли такова нещо!!!! Имам вече огромна папка с изследвания - всичко е наред!!! Какво иска това бебе, че не идва!!!!!!!
Понаболява ме корема точно както всеки друг път!!! Имам разни придърпвания, но както някой беше писал вече не знам дали не си въобразявам и дали не съм ги имала и друг път.... Вече не помня.... Помня само, че крайния резултат винаги е бил един и същ ---!!! Аз май пак си излях кофтито настроение!!! А навън така хубаво пече!!!
Сега за да оправя малко нещата ви пращам много слънце, пролетна топлина и ви желая положителни тестчета!! Обещавам утре да съм по-позитивна! :))))
Парси,  :fighting: хайде удрям 2 шамара, че скоро да ми ги върнеш!!!! Че май и аз съм много зле емоционално!!!! За нищо друго не мога да мисля.... въпреки че се опитвам!!! А и моята приятелка с която сме почти всеки ден заедно е бременна и ме занимава с приятни бременни емоции!!! Обаче на мен така ми липсват тези емоциииииииии!!!!!
*
даноооооооооооооооооооооо :party:

*
леле какво съвпадение Олимпия и мойта дружка се забремени за нула време и сега като я видя ми се свива корема-но не от лоши чувства сещаш се нали.
П.П. Благодаря ти за шамарчетата въпреки че много не подействаха-кой кво прави аз все вися във форума
И още нещо-смело напред не бързай със заключенията за ПМС-то доколкото си спомням още ти е рано нали :balk_87:

*

siska_rs

• 153
Olimpia мила не губи надежда!Щом изследванията ти са добри...значи ще стане....
Незнам защо но имам усещането че бебчето ти си е избрало да дойде точно този месец....Мисля че нарочно е отлагало...за да му се радваш повече като дойде..И  е разбрало вече че е крайно време да ви зарадва и....
Вярвам ,с цялото си сърце ти желая това да е твоя месец и после да споделяш с нас своите бремелински емоциииииии :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :grouphug2:
Момичета здравейте,
реших да ви помоля за съвети, от няколко месеца тялото ми се побърква.  8O Предполагаемата ми О. е 25.03, получих зацапване на 01,02 и 03.04 което беше малко като капка ръждива кръв, но на 04,05 и 06.04 получих много оскъдно и слабо кървене. От вчера и днес нищо... а трябваше да съм в списъка на нечакащите за 14.04. УЖАСССССССС и този път май ще пропусна и ще се включа в ново ловуване.
Успех на всички, стискам палци, и много +++++резултати.
« Последна редакция: Април 08, 2008, 15:59:02 pm от titali_ »
*
Поправете ме ако бъркам но нали при имплантациата в матката която става 7-8 ден е възможно да се получи зацапване. titali не бързай все още да се включваш към ловуващите за следващият месец :wink:

*
Момичета здравейте,
реших да ви помоля за съвети, от няколко месеца тялото ми се побърква.  8O Предполагаемата ми О. е 25.03, получих зацапване на 01,02 и 03.04 което беше малко като капка ръждива кръв, но на 04,05 и 06.04 получих много оскъдно и слабо кървене. От вчера и днес нищо... а трябваше да съм в списъка на нечакащите за 14.04. УЖАСССССССС и този път май ще пропусна и ще се включа в ново ловуване.
Успех на всички, стискам палци, и много +++++резултати.
След като О е на 25,03, защо предполагаемата дата на М да е чак 14,04?  8O
Сигурна ли си, че си сметнала датите както трябва?
ЛФ е 14-16 дни. Така, че ако О е на 25,03 - то датата на предполагаемата М е около 8,04. Не губи надежда  :D Изчакай още ден-два и си направи тестче  :crossfingers:

*
 сега ще ви задам един тъп въпрос - ако искате се смейте на воля.На колко е равна 1 гестационна седмица-винаги съм се чудила :oops:

*
Поправете ме ако бъркам но нали при имплантациата в матката която става 7-8 ден е възможно да се получи зацапване. titali не бързай все още да се включваш към ловуващите за следващият месец :wink:
Точно така

Titali, има някаква вероятност ръждивото да се дължи на имплантиране, но при мен преди време беше поради други неща, които не ти пожелавам. Мисли позитивно, стискам ти палци.
Олимпия, аз съм имала абсолютно всички "бременни" симптоми, които можеш да се сетиш и не съм била бременна досега. Вярвам, че щом са ви ок изследванията, много скоро /дано да е за ВЕЛИКДЕН/ ще се появи +++, а после и бебчето в семейството ви!!!
 Най-важното е да се усмихваме и да имаме търпение /СИМОНИ, за теб важи това/. Моето търпение трае 4 години и половина, дано скоро да бъда възнаградена за него и хилядите прегледи и какво ли не, вложени във "войната" за бебе. Искам го по-силно от всичко на света и няма да "мирясам"  :lol: докато не се появи. Този месец нямам никакви симптоми за нищо, нищо не ме боли засега, а обикновено при мен ПМС почват малко след ову.
Включвам се и аз с ДАНО,ДАНО,ДАНО
 :wave: :garden: :balk_50: