0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Графиката на Dime-ще се радвам на всяко мнение:)
« Отговор #60 -: Юни 04, 2008, 08:26:38 am »
Според мен графиката ти не показва да е имало О.
Съжалявам.
Провери за всеки случай терм-ра.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #61 -: Юни 04, 2008, 13:44:07 pm »
Според мен графиката ти не показва да е имало О.
Съжалявам.
Провери за всеки случай терм-ра.
Благодаря ти Денис,въпреки всичко аз се надявам на чудо :babyflips: :sucky: :eggsperm:
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #62 -: Юни 05, 2008, 09:46:41 am »
Чаках днешната сутрин с нетърпение за да видя дали ще се покачи БТ отново и като видях термометъра, чe e 36.9 много се зарадвах :D :lol: :wink:
Дано се садържи така и хоризонтална до края :D
*

lawyer

« Отговор #63 -: Юни 05, 2008, 11:52:11 am »

И да не пада!!!
« Отговор #64 -: Юни 05, 2008, 13:07:43 pm »
Стискам палци да не пада!!!:) :)  :)

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #65 -: Юни 06, 2008, 08:07:23 am »
Rali,lawyer ,мерси мили4ки :grouphug:
Днес БТ отново ме дари с усмивка, дай Боже все да е така :D, ще разберем скоро,а сряда ми се струва тоооолкова дале4е....................
« Отговор #66 -: Юни 06, 2008, 08:54:18 am »
Браво, дано се задържи така до края. А сряда не е толкова далеч има няма 5 дни. Успех!  :crossfingers:

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #67 -: Юни 06, 2008, 11:23:15 am »
Момичета, влезе ми в гладвата мисълта -да си направя кръвен тест, но незнам нали всички казват чак 11 ден от ову, а мен ми е 9-10 ден, моля ви кажете ми дали ще отчете или е рано ще, как мислите?
*

lawyer

« Отговор #68 -: Юни 06, 2008, 11:40:34 am »
Дименце, дай да си почакаме още мъничко - какво са 4 дни за Великата Вселена  :D
Сега и аз малко откачам, въпреки че си казвах - ТОЗИ МЕСЕЦ ЗДРАВ ПЕСИМИЗЪМ, ама не става мисля го, чудя се, представям си...ама като си представя отрицателния резултат хич не ми се пипат тестовете. Ако е станало, то ще е станало още преди 10 дни... но просто ще разберем след още 4.
А в случай, че пък съвсем не ти търпи търпилото, Денис ми показа стойностите на ЧХГ през седмиците: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=542&Itemid=36
Аз вече не смея се престрашавам с бързането...
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #69 -: Юни 06, 2008, 11:45:59 am »
Благодаря ти миличка :bighug:
Проблема е, че няма да мога да изчакам, това са цели 5 дена исками се да знам вече, това чакане нещо хич не ми понася ,искам да съм спокоина ,а така ми действа изнервящо  :band:
Незнам какво да си мисля.......
*

lawyer

« Отговор #70 -: Юни 06, 2008, 12:34:12 pm »
« Отговор #71 -: Юни 06, 2008, 12:44:34 pm »
МилаDime, потърпи само още малко де :) През почивните дни си прави нещо приятно, отвличащо вниманието, а като дойде понелник и то няма да има смисъл да те боцкат само за два дни по-рано... :) Е, разбирасе, ако пък хич нямаш търпение, тогава ти пожелавам усмивка да озари лицето ти :)

Радвам се за повишението на БТ ! :)

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #72 -: Юни 06, 2008, 16:48:50 pm »
Милички мой, благодаря Ви за цялата подкрепа-тя е безценна :grouphug:
Аз направих теста и какво стана- ами отрицателен е и то с резултат по малко от 0,10
което направо неможех да повярвам не за друго а защото - друг път винаге излиза по малко от 0,100 но това е живота не винаги става това което искаме.
Пожелавам на всички само положителни стойности на кръвните тестове и уринни с по двееееееееее черти.
lawyer, миличко на теб ти пожелавам най - наситените и червени 2 огромни и тлъсти черти на тестчето.
Обичкам ви и ви прегръщам много силно :bighug: :hug2: :grouphug:
*

lawyer

« Отговор #73 -: Юни 06, 2008, 18:04:07 pm »
  :( следващия месец с нови сили и надежда, дори сигурно пак ще си чакаме заедно... аз ще си изчакам 4-те дни....
Ти другия месец да не изпуснеш милото пак в странство. Лепваш му се и ако се наложи да пътува, заминаваш с него.
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #74 -: Юни 07, 2008, 13:10:00 pm »
  :( следващия месец с нови сили и надежда, дори сигурно пак ще си чакаме заедно... аз ще си изчакам 4-те дни....
Мили4ко,пожелавам ни друго да 4акаме заедно-едни сладки бебоци, било то и с месец разлика.Силно се вълнувам заедно с теб и се Моля наистина да си заслужава 4акането -с награда за теб- :bfp:

А в4ера, ми беше много гадно и затова забравих да ви кажа, как ме изгледаха и 2 пъти попитаха за датата на последния ми М. и аз като казах 12.05-последва ново питане-дане би да искам да кажа април   :x
След половин 4ас като отидох на работа и влязах да  видя резултатите от интернет и все си стояха по малко от 0.10, а на мен просто не ми се вярва как за този половин 4ас, 6те изпрататят резултата в лабораторията на др.краи на града и 4е ще е готов ве4е  :?
Или съм луда или се побърквам,но все си мисля, 4е не са ми направили теста,като са видяли датата на последния М.:help1: 8O
Така 4е аз продължавам да си 4акам  8O
*

lawyer

« Отговор #75 -: Юни 08, 2008, 10:41:38 am »
То ще ес разбере, станало ли е, няма къде да избяга...
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #76 -: Юни 08, 2008, 21:08:09 pm »
Здравей миличка липсвах ли ти , имах проблеми с интернета.Гледам че си направила тест, не губи надежда докато не ти дойде нищо не е напразно. Успех , но ако все пак ти дойде, да се стегнеш и мъжлето да стегнеш, да си купиш тестове и всичко както си трябва и другия месец да си при мене в другата тема :youwoman: :bfp: :crossfingers:
 :blowingdust2:

*

lawyer

« Отговор #77 -: Юни 09, 2008, 10:27:23 am »
БТ още не ти е паднала, а и МЦ няма, ако и ПМС нямаш... ???знам ли - дано!!! :balk_21:
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #78 -: Юни 09, 2008, 11:09:17 am »
lawyer,мила, благодаря ти :hug2: Да и аз си казвам- Дано :crossfingers:
А иначе моите ПМС са почти идентични с тези на бременност, тъй че незнам, единствено по-различно е че ми се вие доста свят, но е възможно и да е от кръвното/ аз имам ниско/ :balk_133:
Вени, миличко, наистина ми липсваше:cuddle:И на мен това ми е надеждата,че все още няма лелка, та до последно ще ме крепи, а ако ми дойде ще ми е  :? гадно,но какво да се прави....А ти си ми запази място в твоята темичка, пък кой знае.... :D
ПРегръщам ви силно и двечките :grouphug: :grouphug:
*
« Отговор #79 -: Юни 09, 2008, 11:35:18 am »
Така е, докато няма МЦ има надежда, пък и си мисля, че е било малко рано за тест. Стискам ти палци все още чудото да е станало :-)