0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

hrisig

• *
  • 31
  • чакаме те бебо
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #100 -: Април 13, 2008, 12:08:02 pm »
ДОбро утро момичета,
Ние сме на АБ, с милото има стрескавица или херпес и това водело до паренето което чувства,но понеже сме имали контакт и двамата трябва да пием.Уф,че ме е яд такмо имах два дни +++ову тес,и когато беше най подходящо,хоп тая гад се появи,направо какво да кажа,какво ли вече няма да ни намери.....
На сватбата си изкарахме страхотно,
Сега имам да чистя ,а времето какво е хубаво прини нас да знаете,супер само за разходки ,но уви имам работа..... 8O
[/url]
[metric]http://metric.rodim.ru/p7_p6_24_4_2008_3_4p.gif[/metric]
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #101 -: Април 13, 2008, 13:05:26 pm »

Наскомими, и ние като вас си стоим къщичка , пожелавам ви  да я построите бързо и много скоро да я нъпълните с деца !
Благодаря ти, мила!
Успех и на вас, че то доста трудно начинание, особено с кредити и парички -така сме го закъсали - дано всичко се нареди.
Дано наистина се сбъдне мечтата ми - двойна- с къща и детенце. Това ми е успокоението, че може би трябва да направим къщата и тогава, че сега ако знаеш в каква кутийка-стаичка живеем, в една къща заедно със свекър и свекърва, девер и етърва(то малко като народна песен стана - ама нали съм си такава певица :)), детенцето им и за капак и дъртата баба на 87 години. Абе, пълна лудница и вече не издържам и от нерви  -нямам кога да си готвя, да се къпя(че всички в една баня), абе нормалните битови неща, които не мога да си свърша- то и как ще стане с тези нерви :x
Дано наистина тази къща да я напълним с деца - аз винаги съм искала 3-чки, а то с първото се затрудних :(
пък и все пак не съм първа младост - кога ще имам време за трички :( :)
Искрено се надявам тестовете да грешат, мила!
Дано кръвния тест да те зарадва, нас още повече.
 :goodluck: :goodluck: :goodluck:
Стискам палци, прегръдки и хубав ден от мен! :sunburn: :sunburn:
« Последна редакция: Април 13, 2008, 13:10:46 pm от naskomimi »

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #102 -: Април 13, 2008, 14:33:33 pm »

Здравейте момичета!Включвам се да ви пожелая хубав ден и приятни емоции!
Целувам ви!
*
« Отговор #103 -: Април 13, 2008, 14:43:55 pm »
Здравейте на всички сладурки от мен.Немога още да ви изчета но после ще продължа.То вие сте писали писали... а аз работих та ми се смачка гьона. :DПоздравления за новите бремелинки.Добре дошли на новите и по скоро "марш" оттук към първите с поздравленията а на останалите все така ... УСПЕХ :balk_602:

*
« Отговор #104 -: Април 13, 2008, 15:31:47 pm »
Здравейте и от мен момичета!!!Лек ден изпълнен с много +++++++ емоции!!!
Обичкам ви....

Re: Април ни навестява и с много радост ни дарn
« Отговор #105 -: Април 13, 2008, 15:32:07 pm »
Наскомими, успех с къщата! Нашата е готова и имаме 2 бани и тоалвтни, на всеки етаж по една, че и в гаража си направихме и за пари не се оплаквам, но кащата ни е празна - с мойто слънце по цял ден се гоним из етажите и двора...
Теб поне има кой да те нерви и разсейва  :)
Обичайте се и всичко ще се нареди при всички, като ни ревне по едно  :babyflips: ще глътне цялото внимание и време :D
Пожелавам ви го от сърце на всички!
Стига сте работили - НЕДЕЛЯ Е - ден за почивка и за гушкане:)
« Последна редакция: Април 13, 2008, 15:41:55 pm от Mishelle9999 »
« Отговор #106 -: Април 13, 2008, 16:28:11 pm »
Привет и от мен "НЕЗАБРАВКИ" в този слънчев и чудесен ден!!! Цветница наближава и на мен ми е все така пролетно и цветно на душата  :lol:
  Първо да се отчета за вчера, че чак сега сядам на компа - бях в Руската черква с нашето списъче и с молитва в душата и на устата. И аз имах знак /като Симони/ - срещнах на входа на параклиса една сладка БРЕМЕНЕЛКА  :D . Помислих го за знак, че нашите молби са чути и всички скоро ще издуем дебели "футболни" тумбачета  :lol:
  :welcome_1: на новодошлите в нашата темичка, тук при нас е весело, но не се задържайте много, а право в бг-мама или в други "бременни" теми!!!
  Силвичка, аз продължавам да ти стискам палци за  :bfp:, утре за кръвният  :goodluck:
  Любе, дано лелката за последно да те навестява и после 9 месеца да се затрие "в дън гори тилилейски". Всичко ще е наред с хормоните, надявам се  :lol:!!!
  Дани, ти си ми едно сладко слънчице, като това дето ни го пусна сутринта, усмихнах се все едно гледам теб  :lol:
  Наскомими, Мишел, бързо да напълните новите къщи с дечорлиги!!!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарn
« Отговор #107 -: Април 13, 2008, 16:35:43 pm »
Здравейте милички :) и аз искам да ви пожелая в този страхотен ден много радост и повече емоции :) Тук където живея ( Испания) сега започва същинското лято...поне аз съм най-южната част и .... голяма жега е :) айде да се порадваме на слънцето и както е тръгнало да си направим по едно бебче :) пу пу... наближават страхотни празници и ще бъде прекрасно да ги направим още по-хубави :) целувки от мен :)
*
« Отговор #108 -: Април 13, 2008, 16:57:43 pm »
здравейте дами! Любче честито мила и    :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за вторник! Мен днес ме хвана музата да чистя.....основно! ама май не съм единствена доста момичета липсват днес  :lol: или вскеки има друга работа  :bed: :balk_46:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #109 -: Април 13, 2008, 17:55:59 pm »
Привет и от мен!Ние с мъжо така сме се разкиснали,че ни мързи да дишаме!Само гушкане,цункане,секс и накрая дано и бебе!
*
« Отговор #110 -: Април 13, 2008, 18:52:18 pm »
ЕВА,така се правят деца моето момиче :)

Роси,чисти чисти,че после само да се наслаждаваш на щастливи мигове ,без да има за какво друго от ежедневието да се занимаваш..  :wink:

Момичета кокичета,искам положителни тестове от вас,защото имам нужда от балсамче за душичката...На мен като ми дойде,ми се успокои и спрях да рева без поводи и днес ми е едно хубавоооо...Ако и някоя от вас се похвали сега ,цена няма да има...  :P

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #111 -: Април 13, 2008, 18:56:38 pm »
Здравейте красавици!!! :)
Виждам настроението днес е добро, само остава някоя да се похвали...  :lol:
Много от девойките липсват днес... хм?! Може би ловуват... или се наслаждават на хубавото време :)
На Наскомими и Мишел, успех със строежите и скоро да напълните нови си домове с малчугани, ние скоро почваме грандиозен ремонт удома.. и направо ми се реве, ама няма начин.
Любе, успех с изследванията  :crossfingers:
Дани - липсваше ни бе душа!!!  :wink: не ни изоставяй тъй дълго!
Оф а мойта лелка още я няма  :balk_153:, даже и пупата не ме боли, възможно ли е от дуфастона да ни се забави? Когато не искам да ми дойде е като часовник, а сега понеже я чакам с отворени обятия.. и тя се бави.
Я ми изпратете вашите лелища на мен тоя месец, а вас да ви подминат за 9 месеца :)
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #112 -: Април 13, 2008, 18:58:03 pm »
Днес ходихме до Св.Мина  :)
Отчето каза една молитва за всички нас , запалихме много свещички и се помолихме във всеки дом да се чуе детски смях  :bighug:
*
« Отговор #113 -: Април 13, 2008, 19:04:09 pm »
Vickson, винаги като я чакаме гадната лелка не идва.  :D
Krasiko,благдаря ти мила за молитвата. :bighug:
*
« Отговор #114 -: Април 13, 2008, 19:04:52 pm »
Благодаря Краси,дано Господ те е чул!

Дани,яви се да те понамачкам дееей,ааа ма си еднааа.. Меги и тя днес никаква я няма.. Утре цял ден ще си мисля за нея..
« Отговор #115 -: Април 13, 2008, 19:08:35 pm »
Краси ,Бисерче:bighug:благодаря ви ,че сте помолили Бог да дари всички  ни с дечица.
Наскомими и Мишел,нека новите ви домове се напълнят с дечица.
Vickson,на мен от дуфастона ми закъсняваше,но дано при теб е  :bfp:
Хриска,скорошно оздравяване и отново да влизаме в списъците на ловуващите :D
*
« Отговор #116 -: Април 13, 2008, 19:29:49 pm »
Здравейте кукли.От бач пак на бач вкъщи-е писна ми но мъжа ми ще трябва да плаща в натура за целия зор :wink:
Хаиде на който трябва да му идва да му едва на всички останали много :bfp:а пък на останалите готино настроение и всички ще сме доволни.Офелия и тя като мен много се е разработила щото хич не я виждам.Отивам да прасна една бира че ми е много гот-ха НАЗДРАВЕ :bellydance: :bellydance:

*
« Отговор #117 -: Април 13, 2008, 19:33:58 pm »
Бисер4е, Красико, благодаря ви за молитвите и силно варвам 4е Господ 6те ги 4уеи всяка къ6та 6те е пълна с де4ица.
Аз днес си мислех 4е ни6то не ме боли /нито корем, нито гърди/ и по4на да ме наболява корема, все едно 6те идва лели6тето, но пък е рано. А така ме болят кра4етата, бях на банкет с колегите в петък и в4ера се прибрахме и о6те не мога да се свестя, спане, спане, проспах се. :)Хорца, хорца, ха сега. Ех, и там не спрях да си мисля за де4ица, при нас има6е едни хубави, хубави, едва не ревнах, добре 4 еима6е танци-манци.
Сдмицата мина добре, с +++++++. Дано следва6тата да има няколко пъти по толкова +++++++++++++++. Е, аз пак се отдавам на мързел. Лека и спокойна ве4ер и много гу6.
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #118 -: Април 13, 2008, 19:34:21 pm »
Момичета всеки път си казвам,че няма да си втълпявам разни работи за бременност после да не ме боли,но......Предишните пъти винаги ме "изтичаше" сп....та и после нямаше резултат,а сега не изтича нищо почти и си въобразявам едни такива...Много ме е срам,но само на вас мога да кажа тези неща,защото вие ще ме разберете правилно! :oops: :oops: :oops: :oops:Благодаря ви много!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #119 -: Април 13, 2008, 19:54:23 pm »
Здравейте и от мен! Да се похваля, че днес се наспах като хората... Отлепих в 11, а нежния в 12! Ама то снощи не беше празнуване, пък след това малко и на бар... А бе, весело беше! Пък да ви кажа как бабата на етърва ми едвам не ме разплака! Викна ме жената снощи на страна и ми подава една ябълка и ми казва: "Стояла е 4 дни в църквата на венеца на Богородица. Попа каза, че всички, които имат близки жени, искащи да заременеят, могат да си вземат от яълкте и да подадат на момичето!" Ох, така ми стана мило, че тази женица, която за мен е баба на етърва ми, не че не я уважавам, но точно тя в този момент се е сетила за мен! Сега си я нося в чантата (ябълката де, не бабата) и довечера ще си я хапна за десерт, или най-късно - утре на закуска!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!