0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #200 -: Април 14, 2008, 15:17:54 pm »
Anika85 ,

Леки и безпроблемни девет, и плюй наред....да не ти свиди, че имаш нужда от позната компания в другата тема! 
Аз като казвам, че деня ще бъде хубав ....никой не вярва.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #201 -: Април 14, 2008, 15:31:52 pm »
Данииии,ти се появиии... Цунки ,цунки ,цунки мнооого от мен.. Даниии,искам и аз бебееее,днес колежката не дойде на работа ,защото много гадно я ритало бебето... Как може да е гадно товааааа ?!
*
« Отговор #202 -: Април 14, 2008, 15:34:56 pm »
Здравейте и от мен.На всички на които съм пропуснала ЧЕСТИТО и прекрасно изживейте свойте 9 месеца.Мернах Олимпия на франта но не разбрах "леля ти" дойде ли-ако не хич да не се вясва. :DТака като гледам Меги е наред да се похвали с++++и не приемаме никакво кръшкане.Този месец добре тръгна дано да повлечете крак така и със следващия :wink:Отивам да пийна нещо че тиквата ще ми се пръсне. :coke:

*
« Отговор #203 -: Април 14, 2008, 15:37:33 pm »
Любе тая твойта колежка няма ли кой да й плесне 2 шамара за тъпото изказване-това със сигурност е най прекрасното чувство :balk_149:

« Отговор #204 -: Април 14, 2008, 15:41:20 pm »
:rainbow: Прекрасно начало на седмицата  :rainbow:

Аника, честито! Лека бременност и здрав бебок на финала
:cloud9:  :babyflips:

Желая на всички ви усмихната и успешна седмица :sunshine:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #205 -: Април 14, 2008, 15:45:21 pm »
Любе тая твойта колежка няма ли кой да й плесне 2 шамара за тъпото изказване-това със сигурност е най прекрасното чувство :balk_149:
:good_post:
*
« Отговор #206 -: Април 14, 2008, 15:49:55 pm »
Иначе да споделя днес бях при доки-каза и тоя месец опити с фоликулометрия и после стимулаций.Какво ще рече това? :oops:

*
« Отговор #207 -: Април 14, 2008, 15:54:17 pm »
Парси ,има в предвид че ще ти проследи овуто и ако не се пука или не нараства фоликул ,ще стане с хормони ,за да стимулира ову..
*
« Отговор #208 -: Април 14, 2008, 16:00:49 pm »
Ама аз си имам ову и миналия месец фоликула се беше спукал и всичко ама не стана работата.Само да попитам макар да ми е малко неудобно има ли фоликули които не съдържат яйцеклетка.

*
« Отговор #209 -: Април 14, 2008, 16:12:59 pm »
Аника, Хайде здраво ЧЕСТИТО и ОТ МЕН
Момичета, защо така са ви налегнали такива тежки мисли - няма смисъл както казва Любчето.ВЕрно, че са по-силни от нас понякога и не са контролируеми, но има лек- пуснете си някаква музика която ще ви повдигне настроението. А не ще ви натъжи...Примерно....
Хайде усмивки на всичкиииии :bighug: :bighug: :bighug:
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #210 -: Април 14, 2008, 16:27:37 pm »
Момичета, много се радвам за нови бременни.
Но защо болката ми цял ден в корема да не е от едно ритащо бебе, защо да е гадно като го чакаш толкова много време. Наистина любе тази твоя колешка заслужава да бъде вразумена.
Не ми се прибира вкъщи момичета, неискам мъжлето ми да ме гледа тъжно сякаш ме пита: Защо неидва.....???? Ще се поболея вече от мисли. Цял ден ви чета, но някакси настроението ми липсва.
Обичам ви много свичките.  :bighug:

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #211 -: Април 14, 2008, 16:39:33 pm »
Не ми се прибира вкъщи момичета, неискам мъжлето ми да ме гледа тъжно сякаш ме пита: Защо неидва.....???? Ще се поболея вече от мисли. Цял ден ви чета, но някакси настроението ми липсва.
Недей така, мила, много ми става мъчно така! :(
Знам, че е тежко при всяка лелка, но хубавото е, че бързо идват дните, когато започваме пак опитите и се надяваме!
Ще отмине мъката и като мине наново с нови сили!
Не се предавай нито за миг!
Онзи ден ме бяха налегнали такива отчаяни мисли и сестра ми ми каза :"Ти като мислиш, че няма да стане, няма да стане!"
И наистина като се замислих май все повече се отчайвам и като че ли нямам вяра и надяжда, което не е хубаво...
Прегръщам те силно, прегръщам всички и се моля за вас и за мен!
Цунки и до скоро!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

bibica

• 532
« Отговор #212 -: Април 14, 2008, 16:47:24 pm »
Недей така, мила, много ми става мъчно така! :(
Знам, че е тежко при всяка лелка, но хубавото е, че бързо идват дните, когато започваме пак опитите и се надяваме!
Ще отмине мъката и като мине наново с нови сили!
Не се предавай нито за миг!
Онзи ден ме бяха налегнали такива отчаяни мисли и сестра ми ми каза :"Ти като мислиш, че няма да стане, няма да стане!"
И наистина като се замислих май все повече се отчайвам и като че ли нямам вяра и надяжда, което не е хубаво...
Прегръщам те силно, прегръщам всички и се моля за вас и за мен!
Цунки и до скоро!

Много ти благодаря за подрепата, даже се разплаках като прочетах, наистина трява вяра, но май ще си я върна като си тръгне лелката, всеки месец става все по друдно. Благодаря   :bighug:

*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #213 -: Април 14, 2008, 16:54:18 pm »
vmj_83
mimcheto_85
Simoni
du6ka
nezisgbg
roksi77
svetal4y
Mary
Osianа
everything_possible
Meggy
rossy *
любопитка
Andreaivano               
krasiko
Мимка
Deskata0177
dianka
nomine
Clevergirl_75
biserche
Pipi_M
prettily
Sof
radost_I

Lubaboiko
Galichka
Rouzi-Anna
tani77
lqlyo
ivaqna
dgina
aksinia
silvi4ka
mikivl
saraapl

nerony              Момичета заплювам ви всичките, дано , дано, дано скоро да ме последвате , много ще се радвам за всяка една от вас.Не губете надежда и вяра.Прегръщам ви и ви целувам :bighug: :bighug: :bighug:Извинявам се ако някоя липсва, но копнах имената ви от първата страничка :oops:
_Elfita_ :blowingdust:
Pepka
ne6i
eli_v
mama*07
ocean
minesota
eveishan
Iffi.13
schneki1
deskata i vankata
tani77
anjela80
NOWILKA
Kylie
Jael
malkoto_dqvolche
yumi
Vickson
tancheto
Lisko
bebebe
vessska
eganeva
rally_pat
ania
bibica
tanj74
petq74
kapka_lubov
Жекова
shu6enceto
viva1
biberonka

*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #214 -: Април 14, 2008, 17:12:52 pm »
ААААА, аз хич и не съм се предала, да не си помислите!!!! И вярвам и съм супер сигурна, че ще стане!!! Но искам днес и сега :))))!!!!!!!!!! Но този път по се бях настрола, че всичко си ми беше наред, всички хормони в норма!!! Ноооо ще го преживея! Вчера се метнах на един шопинг, днес пак, иииии още 2, 3 дена и съвсем ще съм във форма :))) Че и нямам много време, моята О е на 9, 10 ден от цикъла, така че съвсем скоро пак започваме!
Благодаря на всички за подкрепата, ще ви наглеждам и чета внимателно, да не изпусна някой от многото ++++ тестчета, които се задават!!!! :)
« Отговор #215 -: Април 14, 2008, 17:13:34 pm »
Идвам ви на гости в темичката и аз!
И не знам към кого да се обърна ,но да ви кажа честно, много ще ми е приятно да ме включите в списъка на чакащите добрата вест.Някак ще ми е добре,като знам че някой се надява с мен и за мен.
А и да ви кажа - не забравяйте ,че идва Великден.Така да,не всеки ден е Великден.Аз по такива празници винаги се изпълвам с много надежда.
Може би точно за този светъл празник ще получим своята благословия и така дългоочакваните мъничета.Много се надявам,всички групово да се прехвърлим в друга темичка.
Аз много харесвам едни мъдри думи,в които се казва:
За хубавите неща трябва време,а прекрасните са случват веднага!
*
« Отговор #216 -: Април 14, 2008, 17:22:50 pm »
Добре дошла ВиЛиЛИ и да не се задържаш много тук защото и ние няма.Лека полека сре тръгнали след бремелинките щото те толкоз яко ни наплюха и влачиха крачета че няма как да не ги последваме.На всички които са ги налегнали мрачни мисли искам да кажа че утрешния ден ще е по добър от този.Да вярваме.Да се усмихваме.И да се борим.Ще падаме,ще ставаме и ще продължаваме но за нищо на света не трябва да се отказваме.

Обичам си ви всичките :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #217 -: Април 14, 2008, 17:28:19 pm »
Здравей ВиЛиЛи,
Добре дошла и успех да стигнеш по-бързо до бременелките. :bighug:
*

bibica

• 532
« Отговор #218 -: Април 14, 2008, 17:30:16 pm »
Аз много харесвам едни мъдри думи,в които се казва:
За хубавите неща трябва време,а прекрасните са случват веднага!

[/quote]
И аз казвам добре дошла на ВиЛиЛи, не се задържай дълго тук, много краси и мъдри думи. :P

*
« Отговор #219 -: Април 14, 2008, 17:43:06 pm »
Аника честито и от мен и леки 9 месеца!