Ха,така, ето ме и менннннн. Здравейте мили мами. Много ми е хубаво днес и така се радвам на вси4ко около мен, дано и при вас да бъде така. МНого ми се стопли сърцето като видях +++++++. Аника 4естито мила. Лека бременност, едно красиво беб4е те 4ака, 4естито.
Хайде, бремнелките плюха, плюха, ве4е е време списъка да намалее зна4ително и вси4ки да се местят в друга теми4каааа. Дано този месец е ва6ият ВЕЛИКДЕН!!
Соф, това е знак, да знае6.Много 6те съм 6тастлива този месец да покаже6 +++++. Тази женица е една от малкото с такова голямо сърце, вярвам 4е тя е твоят ангел, който носи добрите вести.
ВиЛиЛи, добре до6ла. Сигурна съм 4е тук 6те полу4и6 подкрепа, разбиране, топлота и любов от най-прекрасните мами, да вси4ки 6те бъдем мами.
Аз днес така се разме4тах, така си представях, 4е в мен расте едно красиво беб4е, тка искам да се слу4и 4евсе едно бе6е реалност. Но кой знае..Дано
Пожелавам ви да не се отървете от
и да не забравите да плюете вси4ки, стига ве4е 4акане, хайде малко 4удеса да стават.
Лека ве4ер, мили мами. И извинявайте за дългият ми пост, но тук е много приятно да споделя6 и да се 4увства6 разбран и оби4ан. Оби4ам ви.