0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #280 -: Април 15, 2008, 09:51:27 am »
Новилка, верно твоойте симптоми понамирисват, мила. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #281 -: Април 15, 2008, 09:53:25 am »
ОЧАКВАЩИ:  :bfp:

silvi4ka           8-9.04
Meggy             13-14.04.
titali            14.04
Deskata0177       15.04
Sof               15-16.04
dgina             16.04
Ivkaa80           16.04
dianka            16-17.03
mikivl            17.04
Tani77            17-18.04
biserche          19.04
biberonka         19.04
svetal4y          19-20.04
Mishelle9999      20.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
hrisig            22-24.04
ВиЛиЛи
iliyanas          21-22.04

ЛОВУВАЩИ:  :00001754:

ivaqna   
svetal4y   
nezisgbg   
Simoni     
rossy*     
bebence   
tancheto   
lubaboiko   
lqlyo   
anjela80   
eveishan   
parsi   
saraapl   
Raliuna   
siska_rs
_Elfita_   

iliyanas - добавих те и успех
ВиЛиЛи - кажи си датата за да я допишем в списъка
А аз се махам, за да не дразня само погледа. Имам вече розово зацапване, очаквам лелята днес-утре, пращайте ми и вашите лелища, искам ги, а вас да ви забравят за 9 месеца :)

ЕЕЕЕЕ, Висконс,  :balk_88: Нищо мила, другия месец е твоя. На мен ми се появи една пъпчица, която си се появява винаги преди да ми дойде ,така че и аз май ще те последвам.Много  :ballons: :bighug:
« Последна редакция: Април 15, 2008, 10:03:39 am от NOWILKA »
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #282 -: Април 15, 2008, 09:54:59 am »
А сега добро утро и от мен, дано да е най-малко толкова добър колкото беше вчерашния  :lol:
Меггииии, здравей  :balk_46:, така те чаках да се появиш! Радвам се чи си добре и не вярвай на теста, щом лелята я няма, значи има надежда! Притеснихме се, така дълго не си отсъствала от стройните ни редици :) Дай ми я твойта леля, така искам на теб да се явят заветните две чертички този месец, дори ако ще и още 5 месеца при мен да идва лелята!!! Моля се за теб!
Ивка и Силвичка, не се отчайвайте,  с вас ще сме следващите, ще видите! Поплачете си ако ще ви олекне, но щом лелището си затръгва, трябва да се ведри и усмихнати и готови за лова!
На тези които днес има ходения по-доктори и изследвания силно  :crossfingers:
Абе Симони, какво става с теб? Много дълго стана от както не се явяваш..  :( онзи ден те мернах че се влязла, но така и не написа нищо да кажеш добре ли сте?
Айде мацки, на всички които им е ред и им се пада - да препишкват там каквото трябва и да идват тук да се отчитат!!!
Обичам ви и ви прегръщам!!!!
« Отговор #283 -: Април 15, 2008, 09:55:19 am »
Новилка, верно твоойте симптоми понамирисват, мила. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

На какво понамирисват? Само не ми споменавай нещо пърженко или киселко. :hungry: :hungry:
Абе вече ми излезе пъпчицата,така че не се надявам. :croc:
*
« Отговор #284 -: Април 15, 2008, 10:04:25 am »

Добро утро момичета!Желая ви хубав ден!Mishelle9999 миличка пак си се сетила за мен да ме успокоиш .
Meggy  :crossfingers: -докато не дойде лелката има надежда!
Любче и на теб мила  :crossfingers: за днес-дано всичко е наред!
svetal4y ще видиш,че чудото е станало!!
NOWILKA дано бързо израсне тоя мъдрец и да не те тормози!
На всички при които лелката е дошла,ще цитирам една моя даскалка "не губи кураж,ще има следващ тираж"!
На всички очакващи-хайде всички да се похвалят с +++ резултати!!!
Целувам ви!!!
*

Vickson

• 1201
« Отговор #285 -: Април 15, 2008, 10:06:40 am »
ЕЕЕЕЕ, Виксънче,  :balk_88: Нищо мила, другия месец е твоя. На мен ми се появи една пъпчица, която си се появява винаги преди да ми дойде ,така че и аз май ще те последвам.Много  :ballons: :bighug:
Ей, ти не бързай да ме следваш!!!! при мен така трябва, зада се махне гадната киста, но ти трябва да проявиш още търпение, имаш време до 20.04. - нали тогава не я чакаш? А защо липсваш с списъка?  По това което описваш, ВСЕ ми се струва че не са ти симптовмита като на ПМС... Стисни силно краката, и никви лели и пъпки...!!!АААААма ха!  Ти ще имаш две чертички, ще видиш, обим та! нали знайш!  :bighug:
« Отговор #286 -: Април 15, 2008, 10:12:00 am »
ЕЕЕЕЕ, Виксънче,  :balk_88: Нищо мила, другия месец е твоя. На мен ми се появи една пъпчица, която си се появява винаги преди да ми дойде ,така че и аз май ще те последвам.Много  :ballons: :bighug:
Ей, ти не бързай да ме следваш!!!! при мен така трябва, зада се махне гадната киста, но ти трябва да проявиш още търпение, имаш време до 20.04. - нали тогава не я чакаш? А защо липсваш с списъка?  По това което описваш, ВСЕ ми се струва че не са ти симптовмита като на ПМС... Стисни силно краката, и никви лели и пъпки...!!!АААААма ха!  Ти ще имаш две чертички, ще видиш, обим та! нали знайш!  :bighug:
Току що бягах до 00и забелязах едно кафеникавичко зацапване. За това нещо не е ли малко рано?
А в списъка ме няма , защото този месец с мъжо "кръстосахме шпаги" и рядко правихме кексче. То на него сега му се преправи, когато няма ову и тая гад ще иде. :bonk:
*

Vickson

• 1201
« Отговор #287 -: Април 15, 2008, 10:32:13 am »
СПОКО!!! Кафеникавото зацапване, може да е една прекрасна имплантацийка! А ДАНО!  :crossfingers:
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #288 -: Април 15, 2008, 10:40:56 am »
Здравейте момичета:-) Включете ме и мен в списъка на очакващи:-) чакам да не ми дойде на 28-29.04. Е, не сме правили АРТ но.....все пак се надявам. Най-обикновен кекс правихме;-) Желая на всички ви късмет
*
« Отговор #289 -: Април 15, 2008, 10:43:48 am »
ОЧАКВАЩИ:  :bfp:

Meggy             13-14.04.
titali            14.04
Deskata0177       15.04
Sof               15-16.04
dgina             16.04
dianka            16-17.03
mikivl            17.04
Tani77            17-18.04
biserche          19.04
biberonka         19.04
svetal4y          19-20.04
Mishelle9999      20.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
hrisig            22-24.04
iliyanas          21-22.04
Dragica           28-29.04

ЛОВУВАЩИ:  :00001754:

ivaqna   
svetal4y   
nezisgbg   
Simoni     
rossy*     
bebence   
tancheto   
lubaboiko   
lqlyo   
anjela80   
eveishan   
parsi   
saraapl   
Raliuna   
siska_rs
_Elfita_   

Dragica добавих те миличка!!!

« Последна редакция: Април 15, 2008, 10:47:17 am от bebebe »
*
« Отговор #290 -: Април 15, 2008, 10:50:28 am »
А здравейте и от мен...Аз големи перипети преживях тая сутрин с тия хормони...Една опашка от 200човека,после и системата се срина ,ма на мен не ми дадоха вчера направление и като им се срина системата викат.."който е без направление да мине напрееед" Ихааа,като скокнах,първа бях... :) И сега ще чакам..След обаяд ще ида да си ги взема и каквото сабя покаже...Дано всичко да е наред!!!

Меги,браво мила,никакво даване,ще стане то,ако не този месец ,то следващия..
Дани ,ти да не вземеш да и се дадеш на тя глава...

Целувам ви мадами,довечера ще ви пиша за резултатите!
*
« Отговор #291 -: Април 15, 2008, 10:54:13 am »
А здравейте и от мен...Аз големи перипети преживях тая сутрин с тия хормони...Една опашка от 200човека,после и системата се срина ,ма на мен не ми дадоха вчера направление и като им се срина системата викат.."който е без направление да мине напрееед" Ихааа,като скокнах,първа бях... :) И сега ще чакам..След обаяд ще ида да си ги взема и каквото сабя покаже...Дано всичко да е наред!!!

Меги,браво мила,никакво даване,ще стане то,ако не този месец ,то следващия..
Дани ,ти да не вземеш да и се дадеш на тя глава...

Целувам ви мадами,довечера ще ви пиша за резултатите!
Любче чакаме само добри новини довечера!!! :crossfingers:
А simoni наистина липсва  :ask: .Дано всичко да е наред при нея!!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #292 -: Април 15, 2008, 11:03:07 am »
След обаяд ще ида да си ги взема и каквото сабя покаже...Дано всичко да е наред!!!
:goodluck: :goodluck: :goodluck:
 :bighug: :bighug: :bighug:

p.s. Ама не довечера - още следобяд като ги вземеш ще те чакаме с нетърпение за добрите новини. :balk_103:
« Последна редакция: Април 15, 2008, 11:10:35 am от naskomimi »

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #293 -: Април 15, 2008, 11:26:02 am »
Така, аз имам днес адски много работа, за това само да се отчета! Изчетох ви всички към момента!
Виксън - честито за лелката, другия месец ще е нашия, нали!?
Мегги, е... му майката на теста! Не е от добра партида, сигурна съм, че ще изкараш една точица!
Любекс, стискам ти яко палци резултатите да са ОК и да не се напрягаш повече заради себе си, а като се нагласят нещата при Бойко да се отчетеш и ти с един голям, тлъст "+" тест за бременност!
Аз се махам от списъка на чакащите, защото съм като часовник и днес разцъфтях, но пък аз си го очаквах де! Активитета ни беше много слаб този месец, но за след лелката съм се заредила с магданоз и милото ще приема коктейли всяка вечер, и е предупреден, че много трябва да работи по въпроса! Аааааа, баба Дешка с благословена ябълка ме изненада, няма да се даваме!
А за Симони, споко! Има много работа. Вчера ми драсна едно бързо на ЛС, че е затрупана!
Хайде сега, лек ви ден и ще наминавам!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #294 -: Април 15, 2008, 11:30:00 am »
Здравейте и от мен мили момичета!
Така ме свива корема и така боли че ще се пръсне, прочетах всичко и настроението ми се вдигна, ще чакам да си отиде пътапа лелка и пащ се задействам мъжлето, така хулаво ще го притисна.
Nowilka още не е одалаша и стискам  :crossfingers: за да неидва през следващите 9 месеца. :bighug:
Обичам ви всички хайде лек ден от мен.

« Отговор #295 -: Април 15, 2008, 11:39:55 am »
Здравейте, милички  :bighug:
Вече ми е 10-ти ден закъснение, няма М, а и третия тест е отрицателен! Ще се побъркам вече!!! Някой има ли си на представа какво става с мен и какво да правя? Дали е възможно М да закъснява, заради постите? Аз все си се надявам тестовете да грешат, ама пък цели 3 все грешни... не ми се вярва. Моля ви, помагайте  :help:, че положението е откачено и много ме е страх!
« Последна редакция: Април 15, 2008, 11:42:34 am от vessska »
Don't worry, be hippy
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #296 -: Април 15, 2008, 15:12:17 pm »

Момичета включете ме и мене в групата на очакващите-21-22.04 :oops:
Уж имам някакви надежди,но не смея да се надявам,докато не видя с очите си :bfp:
А ако това се случи,и тъй като знам ,че съм голям кадемлия и повлека ли крак и вие ще сте следващите :D

E, щом си къдемлия, а и да не си стискам ти палци!А ти после....нали знаеш, яко ....крачета , а може и да плюеш, то като е тръгнало.....!

Меги, миличка, с теб съм! Моля се да стане най-накрая и да си щастлива! Кураж и не се давай на претеснения, а мисли с надежда! Да си призная, днес влизам само заради теб и Любчето да ви дам кураж. Обичкам ви и силно ви прегръщам!

Обичам и всички вас момичета, и винаги когато някой има нужда от моята морална подкрепа, винаги ще може да открие верен приятел в мое лице.

На всички ОЧАКВАЩИ И ЛОВУВАЩИ!

п.п. стоя гаден нет, не глава ами вече всичко ме заболя...пробвам още веднъж и ако не стане се отказвам.

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #297 -: Април 15, 2008, 18:09:10 pm »
стоя гаден нет, не глава ами вече всичко ме заболя...пробвам още веднъж и ако не стане се отказвам.[/color]
Ох, наистина е гаден тоя нет.. :x
Ама то май не е от него, а от форума, че навсякъде в другите форуми си влизам без проблем.
Цял следобяд с емъча да влезна и да видя как са нещата, че нямам търпение да науча новини от вас, особено и от Любето..
Мислех си, че е от интернет доставчика, но на работа съм с бтк, а вкъщи сега съм с евроком и пак така не става :x
Явно и при вас е така като гледам, че не сте писали.
Надявам се в най-скоро време да се оправят нещата и да се появим всички!
Прегръщам ви!
Успех на всички! :bighug: :bighug: :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #298 -: Април 15, 2008, 19:07:24 pm »
Здравейте и от мен днес!!!!!!!!
Големи сладури сте и ми вдигате настроението страхотно.
Vickson,някъде нагоре писах,че лелката е у нас за седмица, и ако не те затруднявам-може да за подредиш при ловуващите.
Меги,от все сърце ти стискам палци!!!!!Намирисва ми на добри вести!!!
Vessi,майната им на тестовете,чакай до дупка.Надеждата трябва да умре последна.Стискам ти палци,силно.
  Да ви споделя,днес се събудих със страхотна мисъл.Реших,че днес,въпреки всичко ,е един прекрасен ден!И знаете ли защо?!? Ами защото днес сме с ЕДИН ДЕН по близо до деня в който ще прегърнем бъдещите си прекрасни дечица!!!!!!!!!
Това не е ли прекрасна новина???????!!!!!!!!!!!??????????
А иначе за мен-и аз в четвъртък ще правя хормонални /най-вероятно/и много се надявам,че резултатите ще са повече от подходящи за Бебеправене и Бебечакане!!!!!!
Много усмивки и целувки на всички.
Пак ви напомням-идва Великден,а по Великден стават чудеса!
Аз вярвам силно в това,повярвайте и вие.
ааааааа,и лека и приятна и плодоносна вечер,защото аз съм нощна смяна и няма да присъствам на купона,който предполагам ще си спретнете.
*
« Отговор #299 -: Април 15, 2008, 20:38:48 pm »
Здравейте милички.Цял ден не мога да вляза в сайта,какво става?
Така исках да видя дали има новини,но уви сайта цикли яко.Надявам се да го оправят скоро за да ви чета на воля.
Целувам ви и ми липсвате днес многооооо