0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

hrisig

• *
  • 31
  • чакаме те бебо
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #240 -: Април 14, 2008, 21:08:37 pm »
здр.момичета.
Ани,честито миличка,лека и безпроблемна бременност,стискам ти палци при докито.
Вили ,добре бошла,и много да не се задържаш.
Седмицата добре почва,дано има още ++++ тестове.
Лека вечер момичета.
[/url]
[metric]http://metric.rodim.ru/p7_p6_24_4_2008_3_4p.gif[/metric]
« Отговор #241 -: Април 14, 2008, 21:21:36 pm »
  Привет и от мен днес мили "МИНЗУХАРЧЕТА", за мен тази пролет всеки ден е Цветница, така че цветя мои, добре сте цъфнали с усмивки тук  :lol: :lol: :lol:
  Още веднъж ЧЕСТИТО Ани!!! Чудесни резултати на кръвният тест, ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ такива!!! Благодарим ти и за заплюването, Поли и на теб, дано ни стигне!!!
 Танче, само така, дано да оживее някой плувец и да свърши "работата" докато мъжа ти е в командировка  :lol: !!!
   Вилили  :welcome_1: и  :goodluck:, всички сме съгласни на среща с големи пупи и после с колички  :lol:
 Продължавам да стискам палци на Силвичка и Меги - ДАНО, ДАНО!!! Наред е и Джина  :crossfingers:
 Останалите, дето се спотайват - и тях да ги подмине лелището за 9 месеца!!!
 Нещо ми се губи Симони, също и Дани ???
power, дано са ти ок резултатите!! Любе - и на теб!!!
Неши и аз чакам ВЕЛИКДЕН с нетърпение  :lol: и дано да е ВЕЛИК за всички от списъка на чакащите +++ !
А дъжда вали цял ден - невероятно подходящо за гуши-гушшш  :lol:

*
« Отговор #242 -: Април 14, 2008, 21:31:13 pm »
ОЧАКВАЩИ: ++++

silvi4ka           8-9.04
Meggy             13-14.04.
Vickson           13-14.04
titali            14.04
Deskata0177       15.04
Sof               15-16.04
dgina             16.04
Ivkaa80           16.04
dianka            16-17.03
mikivl            17.04
Tani77            17-18.04
biserche          19.04
biberonka         19.04
silvia_yo         19.04
svetal4y          19-20.04
Mishelle9999      20.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
hrisig            22-24.04
ВиЛиЛи

ЛОВУВАЩИ:  :00001754:

ivaqna   
svetal4y   
nezisgbg   
Simoni     
rossy*     
bebence   
tancheto   
lubaboiko   
lqlyo   
anjela80   
eveishan   
parsi   
saraapl   
Raliuna   
siska_rs
_Elfita_   

аз отпаднах но следващия път няма да и се дам :)

*
« Отговор #243 -: Април 14, 2008, 21:37:17 pm »
Роси,и твоя ловен сезон е почти в разгара си... Нали и ти ще ни зарадваш след седмица две?! Целувам те!
даааааа днес даже теста за О. показа 2 чертички едната от която беше малко бледична , но после грейна! :lol: отидам сега да дейставаме пък дано след 2 седмици имаме ++++++   и аз те целувам ! :wink:
*
« Отговор #244 -: Април 14, 2008, 21:55:24 pm »
Браво Роси,само така.. :)

Аз сериозно се притеснявам за Меги.. Това не е било никога ,тя толкова време да не влезе във форума,даже забелязвам че не си е попълнила и календара за 12 и 13.04..Дано да си е дала почивка просто и всичко да е наред..

Дани,обичам те мила,защо и ти ни изостави?!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #245 -: Април 14, 2008, 22:05:10 pm »
Дани,обичам те мила,защо и ти ни изостави?!

Не мила, не съм ви изоставила, но имам адска мигрена и не мога да стоя вообще на компа, едва се добирам да прочета туй-онуй. Как бих могла!? ОБИЧАМ ви момичета, а теб Любеееееее,нали знаеш....най-много!
така,че докато кажа здравейте и ви казвам "лека нощ" щото не могаааааааааааа повече, сори!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #246 -: Април 14, 2008, 22:15:51 pm »
Адашке,не стой тук  :Dами грабвай мъжо и атакааа :lol:
Дани ,оправяй се и утре те искам тук с здрава главичка :)
Мегито надявам се е добре и дано ни зарадва утре.
*
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарn
« Отговор #247 -: Април 14, 2008, 22:28:29 pm »
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, момичета, милички, много ми липсвахте тези дни и почти се разплаках като ви четох как сте се притеснявали за мен. Толкова много ви обичкам, Любе, Дани, Роси, Роси, Бисерче, Соф, Микивл, Елфита, Мпиа, Джина, ..... и всички останали, пропускам ви, но не е нарочно.
Аз да ви се отчета, виждам, че това май чакате от мен. Компютърът ми се скапа в събота и чак днес милото го взе на работа да го оправи, нали си е спец момчето ми, и направо три дни се побърках като не знма какво става с вас, пък и много ми беше мъчно без вас. Като се прибрах бързам да го пусна, да си инсталирам програмките и да почвам да ви чета. ОБАЧЕ как може да изпишете 10-12 стр. за три дни, направо сте уникални.
Да честитя на новите бременелки. Ани, прекрасна новина, много се радвам за теб и леки 9 месеца.
Добре дошли и новодошлите, никоя от вас няма за какво да се притеснява, че не приемаме нови членове. С удоволствие сте добри дошли при нас, но само за малко, после веднага в бременната тема :-)
Дани, пак си се представила прекрасно в оформлението на постовете ти, имаш талант, мила, определено  :D
Любе, скъпа, такава радост от идването на лелката, не си спомням да е била. Много се радвам за теб, пускай утре хормоните и те да са ОК. И както се разбрахме, щом много искаш, както виждаш ти пратих лелката, сега се надявам да не идва при мен. Така че разбирате, че още я няма, утре мисля да препишкам едно тестче, пък да видим какво ще покаже, но все още се надявам, макар че ми закъснява от утрогествана, да не е само зарад него.

Така горе-долу това от мен засега, стискайте ми палци за утре, знам, че го правите и да не забравя да ви благодаря за молитвите и стиснатите палци тези дни.
Много сте мили и много ви обичам, така да знаете  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Април 14, 2008, 22:54:19 pm от Meggy »

*
« Отговор #248 -: Април 14, 2008, 22:32:44 pm »
Уффффф, всичко било наред с теб.Дори си нямаш лелка.Айде  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #249 -: Април 14, 2008, 22:33:14 pm »
Аника,честито мила леки :cloud9: и на финала много сладки :bori_007: :bori_004:
Вилили :welcome_1: и да не се задържиш дълго тук.
Дани,мила да се оправяш по-бъзо.
Защо ги няма Меги и Симони :dontknow:
Соф,мила това е знак и съм сигуна ,че ще ни зарадваш със :bfp:
Powre  :crossfingers: за сряда или четвътък.
« Отговор #250 -: Април 14, 2008, 22:35:31 pm »
Ах Мегииииии,най-после се появи на хоризонта . :crossfingers:за утре и дано ,дано...
Момичета терзае ме един въпрос  :ask:Пия АБ и трябва да пускам някой хормони и други изследвания ,дали АБ ще повлияе на резултатите?
*
« Отговор #251 -: Април 14, 2008, 22:35:58 pm »
Докато съм писъла Мегито се появи .Много се радвам , че всичко е ОК.
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за утре
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #252 -: Април 14, 2008, 22:37:18 pm »
Ох, направо си отдъхнах Meggy.Чета, чета и няма нищо от теб,  :crossfingers: за утре.
*
« Отговор #253 -: Април 14, 2008, 22:41:29 pm »
Меги за утре  :crossfingers:  за :bfp:
*
« Отговор #254 -: Април 14, 2008, 22:43:43 pm »
Ах Мегииииии,най-после се появи на хоризонта . :crossfingers:за утре и дано ,дано...
Момичета терзае ме един въпрос  :ask:Пия АБ и трябва да пускам някой хормони и други изследвания ,дали АБ ще повлияе на резултатите?

Незнам мила ,но можеш да попиташ във лабораторията там няма начин да не знаят.Успех
« Отговор #255 -: Април 14, 2008, 22:51:24 pm »
Малко полезна информация ;)

Първи признаци на бременност

http://semeistvo.rozali.com/zachatie/p7490.html

Дано скоро всички тук се похвалим с такива признаци  :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #256 -: Април 14, 2008, 22:54:44 pm »
Добър вечер,момичета.Първо, ЧЕСТИТО Андреа, леки  :cloud9: и да си родиш здравичко и красиво бебче!След днешните страхотни новини, за съжаление трябва да ви поднеса лоша.Изобщо не се стигна до кръвен тест, днес сутринта един друг кръвен тест на 100% ме убеди, че утробата ми пак е празна.Рукна като из ведро, толкова силно не ми е текло от тинейджърските ми години.Няма смисъл да ви казвам как ми мина деня, като се прибрах се наревах едно хубаво и колкото и банално да звучи си казах за пореден път "Живота продължава..."Борбата също, и сълзите, и смазващото чакане,но ще дойде един прекрасен ден, когато ще гушна и аз моето бебче.
Момичета, ВЯРВАЙТЕ във вашия прекрасен ден!Той че настъпи за всяка от нас, защото всяка от нас го заслужава!
*
« Отговор #257 -: Април 14, 2008, 22:56:15 pm »
Еееееее, ама аз като ви казвам, че сте много мили, МНОГО СТЕ МИЛИ ВСИКЧИ, какво бихме правили без вас  :lol:

*
« Отговор #258 -: Април 14, 2008, 22:58:51 pm »
Силвичка,мила  :bighug:
И си много права борбата продължава никъкво отказване.
*
« Отговор #259 -: Април 14, 2008, 22:58:59 pm »
Добър вечер,момичета.Първо, ЧЕСТИТО Андреа, леки  :cloud9: и да си родиш здравичко и красиво бебче!След днешните страхотни новини, за съжаление трябва да ви поднеса лоша.Изобщо не се стигна до кръвен тест, днес сутринта един друг кръвен тест на 100% ме убеди, че утробата ми пак е празна.Рукна като из ведро, толкова силно не ми е текло от тинейджърските ми години.Няма смисъл да ви казвам как ми мина деня, като се прибрах се наревах едно хубаво и колкото и банално да звучи си казах за пореден път "Живота продължава..."Борбата също, и сълзите, и смазващото чакане,но ще дойде един прекрасен ден, когато ще гушна и аз моето бебче.
Момичета, ВЯРВАЙТЕ във вашия прекрасен ден!Той че настъпи за всяка от нас, защото всяка от нас го заслужава!

Въпреки всички, Силвичка, радвам се оптимизма ти и така трябва да бъде, трябва да сме силни и да вярваме, че и чудото при нас ще стане.

Лека нощ ви пожелавам и утре да е прекрасен ден за всички ни, независимо дали ще има лелища, + или - тестове.
Обичам ви

П.П. Наистина Симонка се губи нещо май.