EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, момичета, милички, много ми липсвахте тези дни и почти се разплаках като ви четох как сте се притеснявали за мен. Толкова много ви обичкам,
Любе, Дани, Роси, Роси, Бисерче, Соф, Микивл, Елфита, Мпиа, Джина, ..... и всички останали, пропускам ви, но не е нарочно.
Аз да ви се отчета, виждам, че това май чакате от мен. Компютърът ми се скапа в събота и чак днес милото го взе на работа да го оправи, нали си е спец момчето ми, и направо три дни се побърках като не знма какво става с вас, пък и много ми беше мъчно без вас. Като се прибрах бързам да го пусна, да си инсталирам програмките и да почвам да ви чета. ОБАЧЕ как може да изпишете 10-12 стр. за три дни, направо сте уникални.
Да честитя на новите бременелки.
Ани, прекрасна новина, много се радвам за теб и леки 9 месеца.
Добре дошли и новодошлите, никоя от вас няма за какво да се притеснява, че не приемаме нови членове. С удоволствие сте добри дошли при нас, но само за малко, после веднага в бременната тема
Дани, пак си се представила прекрасно в оформлението на постовете ти, имаш талант, мила, определено
Любе, скъпа, такава радост от идването на лелката, не си спомням да е била. Много се радвам за теб, пускай утре хормоните и те да са ОК. И както се разбрахме, щом много искаш, както виждаш ти пратих лелката, сега се надявам да не идва при мен. Така че разбирате, че още я няма, утре мисля да препишкам едно тестче, пък да видим какво ще покаже, но все още се надявам, макар че ми закъснява от утрогествана, да не е само зарад него.
Така горе-долу това от мен засега, стискайте ми палци за утре, знам, че го правите и да не забравя да ви благодаря за молитвите и стиснатите палци тези дни.
Много сте мили и много ви обичам, така да знаете