0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #300 -: Април 15, 2008, 22:18:16 pm »
Здравейте, мили момичета, виждам, че подкрепата ви не само към  мен е много голяма. Явно сайта днес създава на всички ни проблеми и вече близо два часа се мъча да прочета две страници, явно за това не сте били много активни.
Така или иначе теста е отрицателен, обаче имам един въпрос рано ли е за кръвен тест, че мисля да не се занимавам с уринарните и утре да пусна кръвен, че ако е отрицателен да спирам утрогестана и да ми идва по-бързо, че повече се нервя от това, а не от - тест. Ако е - да ми идва гадината и да се маха по-бързо, че да се залавяме за работа за следващия месец. А за него съм решила, никакви температури, хапчета за мъжлето, че и той има нужда от почивка с тези витамини, и само на док и ако каже пак инсе, да го правим, ако не да даваме нататък. Решила съм, че до лятото трябва да забременея, ама че съм оптимистка :lol:, и да си седя вкъщи и да си почивам :-)
Няма да пиша повече засега, че много бавен нета, по-скоро сайта, днес и ще си лягам и утре с нови сили и напред към + тестове.
Обичам ви много и още веднъж благодаря за подкрепата :-)
П.П. Радвам се, че прии Симони нещата са наред :-)

*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #301 -: Април 16, 2008, 01:20:00 am »
Здравейте, момичета,
Меги, не е рано за кръвен, след като датата ти беше за 13-14, а утре е вече 16 трябва да даде реален резултат. И наистина е по-добре да го направиш, че това чакане е ужаааасно!!!! А аз ти стискам мнооого палци :)))
Веска, много се надявам тестовете да грешат, но ако все пак ти дойде М, пусни на 3, 4 ден изследване на пролактин. Повишените нива на пролактина дават този ефект - закъснение или дори изчезване на М. И съотвтно подтискат Овулацията. Това е в случай, че не си изследвала скоро. А може и да се дължи на пролета и смяната на климата:)))
А на мен да ви кажа Андрея май ми се губи, щеше да пуска кръвен, но може и тя да не успява да влезе в сайта!
А след като ми дойде за пореден път през последните 3 години на очакване, днес вече започнах да се съвземам и дори се смея :) :) :) Чак се чудя колко сме раними и колко бързо обаче се съвземаме. Невероятна е човешката психика!!!  :wink:

Е дано сега успея и да го публикувам това :))))
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #302 -: Април 16, 2008, 07:34:23 am »

Спорен,
и усмихнат,
и много слънчев,
и зареден с +++++++ енергия ден!

Моята племеница днес става на 14 години.
Да ви почерпя виртуално за нейно здраве.
Да ви е сладко!

« Последна редакция: Април 16, 2008, 07:40:50 am от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #303 -: Април 16, 2008, 07:50:10 am »
Дани, благодаря за почерпката - да ти е жива и здрава племеницата и много да ви радва!
Момичета желая ви един прекрасен ден и дано много от вас се похвалят днес с ++++++++ резултати.
*
« Отговор #304 -: Април 16, 2008, 07:50:47 am »
Добро утро и от мен! Въобще не мога да вляза в сайта :( Какво му става ,незнам?!

Меги ,много добре си решила! Пусни кръвен,ако е - си починете от хапове... Аз също съм решила до края на тази година да направя всичко възможно да стане..Ако не началото на следващата наистина ще се обътна към АРТ,нищо че казват че след операцията на Бойко ще стане по естестевен път..
Момичета,вчера като си взех хормоните ,направо се облещих,въобще не очаквах такива резултати.. Абсолютно всички хормони ,които пуснах (DHEA-S , LH , FSH , ESTRADIOL-E2 , TESTOSTERONE , PROLACTIN)са в златната среда и в норма ,а LH i FSH са ми почти 1:1... Направо умирам от кеф.. Ако искате в графиката ми на бележки на 15.04 съм написала подробно стойностите ми и референтните граници..

Пожелавам на всички по- лесно достъпен форум днес и много щастливи мигове.. :)

Дани ,много ти благодаря за всичко,което правиш за нашето душевно спокойствие..Цеелувам те и да ти е жива и здрава племенницата! Дано скоро има още едно братовчедче..

Обичам ви!
*
« Отговор #305 -: Април 16, 2008, 08:14:09 am »
Добро утро и от мен, милички :-)
Дани, да ти е жива и здрава племеницата и много скоро да има братовчедчеда и да ти помага за него. Мерси и за тортата  :lol:
Любе: много се радвам, че хормоните са супер, сега и при Бойка да се оправят и много скоро едно или повечко бебчета  :lol:
Така е, решила съм днес да ходя да ми вземат кръвчица, пък да видим какво ще стане. Няма място за отчаяние, така че смело напред и на всички, на които и им е дошла червената гостенка.
Успешен ден на всички и много положителни емоции. Прегръщам ви силно!

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #306 -: Април 16, 2008, 08:51:14 am »
Добро утро, момичета! Ле-ле, този сайт яко ми опъва нервите! От вчера следобяд до сега съм се мъчила над 20 пъти да влезна и ... нъц!-ядец! - нищо не става! Днес се мъча от 8:15 да се добера до темичката, но съм инато магаре и успях!
Любе, много съм щастлива за резултатите ти! Хайде сега Бойко да минава под ножа и нещата ще се наредят! До края на тази година всички тука трябва да издуем тумбаците!
Мегги, давай, миличка! Отивай да ти източат квърчицата и каквото сабя покаже! При всички положения съм с тебе, да знаеш!
Усмихнат ден на всички и дано достъпа до сайта да е лесен!
А, да ви питам нещо! Някой знае ли колко вреди солариума на бебеправенето и в кои дни е подходящо да се ходи, че съм бяла като сирене и започнах да хващам тен!?

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #307 -: Април 16, 2008, 08:53:21 am »
lubaboiko , браво за резултата от хормоните , много се радвам за теб  :P
Meggy , стискам палци за кръвният тест , дано и ти да ни зарадваш  :crossfingers:

На всички останали лек и спокоен ден !  :flower:

Днес отивам на преглед , да видим дали имам фоликулчета след стимулацията  :?
Ще разберем и резултата от спермограмата , дано всичко е ОК !
« Последна редакция: Април 16, 2008, 08:59:40 am от krasiko »
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #308 -: Април 16, 2008, 09:55:36 am »
любе,браво за хормоните!

днес аз ще ходя да пускам хормони,стискайте ми палци дано всичко е на ред с тези хормони- достатъчно ми е ,че прогестерона ми е нисък

успешен ден на всички и много слънчево настроение въпреки времето навън

07.10.2009
« Отговор #309 -: Април 16, 2008, 10:06:15 am »
Здравейте сладурани!
Стискам палци на всички,които днес имат нужда :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Моля се за всяка една.Тези дни съм решила да отида до нашата църква и да се помоля силно за всички до края на годината да няма останали във този форум.
А сега да попитам нещо (може да не подходящо за темичката,но аз да си питам) къде е най подходящо да си меря БТ.До сега не съм я мерила,но мисля да започна след като си отиде гостенката.
Благодаря ви предварително!
Лек и усмихнат ден на всички, аааа и чакам много +++++++++++ :goodluck:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #310 -: Април 16, 2008, 10:09:21 am »
Добро утро, добре че успях да вляза най-после  8O
Любе честито, много се радвам за хубавите ти резултати, дано и при мъжа ти всичко се нареди по-бързо :)
Дани, да ти е жива и здрава племенницата, скоро да има братовчедче :))
Мегги, много, ама наистина много силно  :crossfingers: за кръвния днес!
Вилили - извинявай явно съм пропуснала инфото за лелята.. сори, ще го коригирам щом мога да дръпна списъка, сега е просто невъзможно, едвам стигнах до тук  :?
Красико, дано има фуликулчета и спермограмата ви да е добра, успех!
Айде лек ден, дано днес е по-лесно влизането тук  :lol:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #311 -: Април 16, 2008, 10:10:09 am »
Добро етро, момичета!
Абе, какво става с този сайт - ще ме побърка вече от нерви, ама и аз съм тъпа и упорита и не му се давам.
Първо да честитя на Любчето страхотните резултати - много, много се радвам!
 :balk_47: :balk_47: :balk_47:Това е страхотна новина! Дано всичко и при Бойко се нареди - от сърце ти го желая!
 :balk_21:Красико, успех днес на фм - дано ни зарадваш и ти! :goodluck:
Меги, стискам палци, мила!
 :goodluck: :hug2:Дано се похвалиш!
Това за почивката е хубаво, че понякога се пренасищаме и наистина ни идва много.
Понякога е нужно да разпуснем малко и да се успокоим от всички тези температури, тестове, хормони и т.н.
Аз също мислех другата седмица да ходя на гинеколог за моите микробиологии пак, но се отказах...
Преди 4-5 години пак се беше завъртял този омагьосан кръг около мене. Беше ми излязла лоша микробиология, лекувахме една бактерия, след това нова микро - тази бакретия излекувана, но нова и т.н.т.н. Бях се побъркала - всяка седмица на микробиологии, поболях се от антибиотици ( а тогава бях още девствена и не можех и глобули да ползвам) -просто беше кошмар...
И ей така около великден си се прибрах при мам в Силистра, на спокойствие, почивка, далеч от всякакви лекарства, лекари и простотии. Върнах се в неделя, в понеделник пак микро, резултата от която беше страхотен. Гинеколожката тогава се учуди и каза, че не е възможно, че била грешна микробиологията и т.н. и ми направи пак след няколко дни.
Резултатът беше пак отвратителен..
Незнам дали наистина е оказало влияние или е просто съвпадение, но все пак не била да подценяваме спокойствието.
Така че реших сега да си почина малко от лекари. Да си ида вкъщи ( доста добре ще ми дойде - от Великден до 7-ми и като се върна с пълни сили правя микро при гинекологът по здравна и с нея и всички хормони и изследвания вече при Даскалов. Време ми е вече за срещата с такъв специалист :(
Прегръщам ви всички и дано вече този сайт се оправи, че много се нервя така!
Хубав и усмихнат слънчев ден от мен! :blowingdust: :blowingdust: :blowingdust:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #312 -: Април 16, 2008, 10:12:52 am »
Здрасти и от мен.  :( Какво става този месец с тялото ми? Току що ми дойде. 8O 8O Подрани с 4 дни. Никога до сега не ми е подранявало. Ега ти. Отиде ми пак графиката и всичко друго.  :( :x :x :x :x :x :x :x ПИСНА МИИИИИИИИИИ
« Отговор #313 -: Април 16, 2008, 10:13:16 am »
Добро утро!
От вчера се мъча и аз да напиша нещо, но нестава.

everything_possible - да ти е жива и здрава племеницата;

lubaboiko - браво за резултата от хормоните; 

Meggy - стискам палци за кръвният тест, дано да ни зарадваш.

А аз отпадам от списъка, вчера ми доиде гадинката.

« Отговор #314 -: Април 16, 2008, 10:19:06 am »
ОЧАКВАЩИ: 

Meggy             13-14.04.
titali            14.04
Sof               15-16.04
dgina             16.04
dianka            16-17.03
mikivl            17.04
Tani77            17-18.04
biserche          19.04
biberonka         19.04
svetal4y          19-20.04
Mishelle9999      20.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
hrisig            22-24.04
iliyanas          21-22.04
Dragica           28-29.04

ЛОВУВАЩИ: 

ivaqna   
svetal4y   
nezisgbg   
Simoni     
rossy*     
bebence   
tancheto   
lubaboiko   
lqlyo   
anjela80   
eveishan   
parsi   
saraapl   
Raliuna   
siska_rs
_Elfita_   

Аз се махнах.

Успех на всички!
И много хубав ден!

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #315 -: Април 16, 2008, 10:27:38 am »
Здравейте и от мен!!
Този сайт и мен ме побърка, но сега всичко е наред.
новилка, съжаляма мила тази тъпа и гадна лелка и при мен дойде 2 дни по рано, ноще я изгоним  :fighting:  не се ядослай и аз поплаках :bighug:
На всичко които имат нужда от  :crossfingers: и от мен, много успехи.
Любе браво да резултатите и успех при мъжлето.
Дани честито на твоята племенничка и много скоро да си има братовчедчета за да празвумате много.
Лек и усмихнад тед от нем  :balk_48:

*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #316 -: Април 16, 2008, 10:29:34 am »
ОЧАКВАЩИ:

Meggy             13-14.04.
titali            14.04
Sof               15-16.04
dgina             16.04
dianka            16-17.03
mikivl            17.04
Tani77            17-18.04
biserche          19.04
biberonka         19.04
svetal4y          19-20.04
Mishelle9999      20.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
hrisig            22-24.04
iliyanas          21-22.04
Dragica           28-29.04
tancheto          28-29.04

ЛОВУВАЩИ:

ivaqna   
svetal4y   
nezisgbg   
Simoni     
rossy*     
bebence   
lubaboiko   
lqlyo   
anjela80   
eveishan   
parsi   
saraapl   
Raliuna   
siska_rs
_Elfita_ 

Премествам се и аз..нямам много очаквания този месец,но да видим  :D
Сайта наистина се беше сбъгясал много..изобщо не можах да го отворя вчера..
Успех момичета!!! :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #317 -: Април 16, 2008, 10:30:23 am »
Деска,Новилка,и всички които ги е посетила лелката ,не се отчайвайте момичета.След всяка буря грейва слънце ,и нашето ще изгрее скоро.
Краси,успех днес ,и  :crossfingers:за хубава спермограма.
Любче,браво бе ,поздравления за идеалните хормони.Скоро и при Бойко всичко ще  е наред,вярвай в това.
Меги :crossfingers: yahoo_17за кръвният тест.
Дани ,честито на племенничката ти.Да е жива и здрава .
« Отговор #318 -: Април 16, 2008, 10:36:10 am »
Благодар, за подкрепата rouzi-anna!
Прегръщам ви всички много силно и успех!

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #319 -: Април 16, 2008, 10:54:08 am »
Здрасти и от мен.  :( Какво става този месец с тялото ми? Току що ми дойде. 8O 8O Подрани с 4 дни. Никога до сега не ми е подранявало. Ега ти. Отиде ми пак графиката и всичко друго.  :( :x :x :x :x :x :x :x ПИСНА МИИИИИИИИИИ
Еххх, съжалявам! Много се надявах за теб този месец! Нищо, не се ядосвай, другия месец сме ние, може и за това да не е станало, щото и двете да сме заедно :) После ще си разхождаме тумбачетата заедно и ще сме много важни!!!  :bighug: