Добро етро, момичета!
Абе, какво става с този сайт - ще ме побърка вече от нерви, ама и аз съм тъпа и упорита и не му се давам.
Първо да честитя на Любчето страхотните резултати - много, много се радвам!
:balk_47:Това е страхотна новина! Дано всичко и при Бойко се нареди - от сърце ти го желая!
:balk_21:Красико, успех днес на фм - дано ни зарадваш и ти!
Меги, стискам палци, мила!
:hug2:Дано се похвалиш!
Това за почивката е хубаво, че понякога се пренасищаме и наистина ни идва много.
Понякога е нужно да разпуснем малко и да се успокоим от всички тези температури, тестове, хормони и т.н.
Аз също мислех другата седмица да ходя на гинеколог за моите микробиологии пак, но се отказах...
Преди 4-5 години пак се беше завъртял този омагьосан кръг около мене. Беше ми излязла лоша микробиология, лекувахме една бактерия, след това нова микро - тази бакретия излекувана, но нова и т.н.т.н. Бях се побъркала - всяка седмица на микробиологии, поболях се от антибиотици ( а тогава бях още девствена и не можех и глобули да ползвам) -просто беше кошмар...
И ей така около великден си се прибрах при мам в Силистра, на спокойствие, почивка, далеч от всякакви лекарства, лекари и простотии. Върнах се в неделя, в понеделник пак микро, резултата от която беше страхотен. Гинеколожката тогава се учуди и каза, че не е възможно, че била грешна микробиологията и т.н. и ми направи пак след няколко дни.
Резултатът беше пак отвратителен..
Незнам дали наистина е оказало влияние или е просто съвпадение, но все пак не била да подценяваме спокойствието.
Така че реших сега да си почина малко от лекари. Да си ида вкъщи ( доста добре ще ми дойде - от Великден до 7-ми и като се върна с пълни сили правя микро при гинекологът по здравна и с нея и всички хормони и изследвания вече при Даскалов. Време ми е вече за срещата с такъв специалист
Прегръщам ви всички и дано вече този сайт се оправи, че много се нервя така!
Хубав и усмихнат слънчев ден от мен! :blowingdust: :blowingdust: :blowingdust: