0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #400 -: Април 16, 2008, 20:16:40 pm »
Мале Мегиии,така се надявам да е положителен пустия му тест..Той да не втаса ,докато дойде до София...Това е същото като sdi тестовете,даваш сперма в София и я карат до Плевен... Пък сигурно с урината процедират по черноморието някъде така по мои лични изчисления...?!?!? Смотана държава малеееееееееееее...
хаха не я карат тук урината , а най-вероятно от тук я пращат към софия  :lol: :lol: :lol: абе нямам думи от системата!
« Отговор #401 -: Април 16, 2008, 20:39:44 pm »
Меги ,търпение до петък :lol:А пък ние  :crossfingers: :D
Соф,ама тая лелка май не прощава  :bighug:
*
« Отговор #402 -: Април 16, 2008, 20:52:48 pm »
Eeeee, ама аз каква съм, само за себе си говоря и ви занимавам, а пък не казах нищо за вас.

Първо, Галичка, да ти честитя годишнината, да сте живи и здрави преди всичко, а следващата годишнина да сте тримка, от сърце ти го желая.

Соф, мила, тая гадина прошка няма, но няма да се отчайваш, нали така :-)

Пък гледам, че днес те си говорили за свекървещиците и аз да ви кажа нколко думи за моята. Много се опитва да командва, но сина й не и оставя тази възможност преди 6-7г. живяхме близо две години заедно, тогава още не ми беше свекърва и като се изнасяхме вече тя каза една много умна приказка: Радвам се, че се изтърпяхме. Никой не е идеален, но важното е, че не се скарахме нещо фатално, защото след това отношения трудно се възстановяват. Много е важно мъжете ви да не им оставят възможност да се месят и пречкат, защото на нас ни е много по-трудно да им го кажем без да се засегнат и да не стане скандала. Много бързо се научи, че не може да се влиза в стаята без да се чука на вратата, така я възпита сина й набърза ръка, че чукаше на вратата, даже когато бях сама в нея и тя знае това. И това е нормално, разбира се. Опитваше се да се меси, да задава много въпроси (и сега го прави), но винаги е отрязана много бързо, вече и аз го правя и знам, че не се сърди. НО, има едно но, най-хубаво ми беше в деня, в който се изнесохме и вече бяхме самички, няма кой да ти казва кога се прибра, какво ще правиш, какво ще готвиш, защо ще го готвиш и т.н. За две години у тях (и преди това няколко години приходяща) не можах да се науча аа казвам, че се прибирам у дома, а пък като се изнесохме още на следващия ден си бях У ДОМА!!!
Е, това е накратко, май не много накратко стана, но ...

*
« Отговор #403 -: Април 16, 2008, 21:04:15 pm »
Здравейте момичета, позволих си да сложа един тест в албумчето от първата темичка.Не бих казала , че е положителен, но ще се радвам ако погледнете и коментирате.Благодаря и желая много пложителни резултати.Снимката е test-desi
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
*
« Отговор #404 -: Април 16, 2008, 21:07:57 pm »
Здравейте момичета, позволих си да сложа един тест в албумчето от първата темичка.Не бих казала , че е положителен, но ще се радвам ако погледнете и коментирате.Благодаря и желая много пложителни резултати.Снимката е test-desi
Аз виждам една бледааа втора чертичка!!!Мисля си,че това тестче е положително.
*
« Отговор #405 -: Април 16, 2008, 21:13:00 pm »
Проблемът е , че се освен контролната, която е ясна аз виждам около нея две бледи и на мястото на тестовата още две бледи.И за това си мисля,че е невалиден.
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
*
« Отговор #406 -: Април 16, 2008, 21:14:54 pm »
Здравейте момичета! Брееее, че много сте изписали днес :)
Връщам се да ви прочета :)
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #407 -: Април 16, 2008, 21:15:27 pm »
може би от ъгъла под който пада светлината не съм видяла много добре.Но аз виждам две чертички,други-не.
Тестчето при закъснение ли го направи?(просто ми е интересно)
*
« Отговор #408 -: Април 16, 2008, 21:16:01 pm »
Ееееей,здравейте пак и от мен.Вчера сайта с проблеми, днес нямах нет, но много се зарадвах сега като влязох и си имах цели 4 странички за четене.
Стискам палци с всичка сила за очакващите+++. Ама с всичка наистина.И натези , които чакат фоликулчета също. На тези дето имат лелка като мен- успех другия месец. ЩЕ СТАНЕЕЕЕЕ.
По-въпроса за свекитата- много съчуствам на тези, които имат проблеми с тях.Това да си чукаш и влизаш когато където ти падне, си е въпрос на умствен багаж от една страна и на няква мания за власт и за неиспускане на нищо от контрол, което е адски НЕДОПУСТИМО.Моята е акъллия в това отношенение, но и тя има моменти, в които не се удържа.Аз обаче също съм жена като нея, иммам същата хитрост, с която и тя разполага, така че нищо не минава метър.
Както казах наскоро по друг повод- трябваше ми много време докато осъзная, че възпитанието и търпението ми са излишни и в много случаи неразбрани.Но се научих да отстоявам МОЯТА позиция и не прощавам намеса.Не крещя, но кратко и ясно обяснявам кога не трябва да се меси, и защо.
Иначе не е лоша, не живеем заедно с нея но със зълва ми-демек щерка й, и гаджето и.И дори има случаи, когато тя защитава мен , а не дъщеря си. За което получава моето възхищение и уважение.
УУУУУ, че дълго стана-млъквам.Момичета, с малко хитрост смятам че можете да локализирате поне проблема свекърва.Успех!
*
« Отговор #409 -: Април 16, 2008, 21:27:07 pm »
Цикълът ми е между 28 и 33 дни 33 -я ден е на 18, а овулалация не успях да засека.
*
« Отговор #410 -: Април 16, 2008, 21:30:12 pm »
desihg и аз виждам доста странен тест. Тези чудесии дето ги обясняваш верно са така.Направо не знам ....по-добре опитай с друг.
*
« Отговор #411 -: Април 16, 2008, 21:30:26 pm »
Надявам се да се включат повече момичета и да дадат повече мнения,защото само моето не ти върши работа!А и мацките тук са доста компетентни и можеш да разчиташ на тях.
*
« Отговор #412 -: Април 16, 2008, 21:35:21 pm »
Ще се опитам да изчакам и след няколо дена( ако не ми дойде) да повторя.Засега се опитваме само да се шегуваме с този тест,защото след прекалената надежда разочарованието е голямо.
« Последна редакция: Април 16, 2008, 21:37:04 pm от desihg »
*
« Отговор #413 -: Април 16, 2008, 21:37:12 pm »
Ще се опитам да изчакам и след няколо дена( ако не ми дойде) да повторя.Засега се опитваме само да се шегуваме с този тест,защото след прекалената разочарованието е голямо.
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: следващият ти тест да е с две много хубави и наситени чертички!!!
*
« Отговор #414 -: Април 16, 2008, 21:37:38 pm »
Мале Мегиии,така се надявам да е положителен пустия му тест..Той да не втаса ,докато дойде до София...Това е същото като sdi тестовете,даваш сперма в София и я карат до Плевен... Пък сигурно с урината процедират по черноморието някъде така по мои лични изчисления...?!?!? Смотана държава малеееееееееееее...
хаха не я карат тук урината , а най-вероятно от тук я пращат към софия  :lol: :lol: :lol: абе нямам думи от системата!
Абе мацки то за този тест се взема кръв :wink:
*
« Отговор #415 -: Април 16, 2008, 21:45:14 pm »
Знаем Мпиа,просто се шегуваме с бюрокрацията и здравната организация на държавата... :)
*
« Отговор #416 -: Април 16, 2008, 21:49:27 pm »
ОЧАКВАЩИ: 

Meggy             13-14.04.
titali            14.04
Sof               15-16.04
dgina             16.04
dianka            16-17.03
mikivl            17.04
Tani77            17-18.04
biserche          19.04
biberonka         19.04
svetal4y          19-20.04
Mishelle9999      20.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
hrisig            22-24.04
iliyanas          21-22.04
Dragica           28-29.04

ЛОВУВАЩИ: 

ivaqna   
svetal4y   
nezisgbg   
Simoni     
rossy*       
tancheto   
lubaboiko   
lqlyo   
anjela80   
eveishan   
parsi   
saraapl   
Raliuna   
siska_rs
_Elfita_   

Махнах се от ловуващите....след някой ден отивам при очакващите
Целувки и Успех на всички и лека и доходна(на бебета) вечер

*
« Отговор #417 -: Април 16, 2008, 21:50:27 pm »
И аз погледнах теста,видях 5 чертички,сякаш са очертани полета за контролната и тестовата линия ... Според мен е нещо дефектен или е попрестоял по-дълго.. Тествай се пак тези дни и стискам палци да е читав следващия и най вече с положителен..
« Отговор #418 -: Април 16, 2008, 21:53:35 pm »
desihg, според мен тестчето е +++, защото тестовата ивичка е почервеняла от двете страни, а посредата още не се е оцветила и затова изглеждат като две чертички. Според мен предстои удвояване на ЧХГ и при отчитане на нов тест ще видиш тръста ярка тестова ивица  :crossfingers:
*
« Отговор #419 -: Април 16, 2008, 21:58:33 pm »
Ей, я кажете пак името и паролата за снимките, че нали преинсталирахме компа и сега я нямам, пък нещо не ми се търси :lol: