0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #520 -: Април 17, 2008, 20:23:54 pm »
Дано стане по- наситена чертата.. Аз ти погледнах графиката и там вчера си писала че ти е била по- ярка тестовата лента на теста за ову,а така става объркано...Ако си имала ову на 16 ден е възможно и то много,за + тест на бременност , но ако е била вчера...много странно..Нека и другите момичета се включат,защото аз не смея да констатирам,мога само да ти стискам палци..
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #521 -: Април 17, 2008, 20:27:05 pm »
Любче според мен тези ову тестове ме объркаха яко а и тази болест последните 2 дни. Ще повторя тестчето след 7 дни - нали сме си нетърпеливи пък ДАНО  :bori_002:
*
« Отговор #522 -: Април 17, 2008, 20:29:31 pm »
Цитат
Любче, пак ме разсмя, не го плаши тоз Бойко, и след свадбата ще го глезиш, нали с бебче ще те дари  

Еми да ,ама ако и бебче ми ревне него ли да храня или Бойко по-напред?! :lol: Или ще им бутам с двете ръце едновременно,с краката ще бърша прах,пък ще простирам със зъби сигурно... :lol: :P Я да не ми се глезочи толкова :)

Ифи и аз това викам ,Дано!!!
« Отговор #523 -: Април 17, 2008, 20:34:19 pm »
Цитат
Любче, пак ме разсмя, не го плаши тоз Бойко, и след свадбата ще го глезиш, нали с бебче ще те дари   

Еми да ,ама ако и бебче ми ревне него ли да храня или Бойко по-напред?! :lol: Или ще им бутам с двете ръце едновременно,с краката ще бърша прах,пък ще простирам със зъби сигурно... :lol: :P Я да не ми се глезочи толкова :)

Ифи и аз това викам ,Дано!!!

Любче, всичко накуп ще правиш и няма да се усетиш как ще се справяш като "сторъката Шива"  :lol: То не е речено непрекъснато да го глезиш, но понякога си е направо готино  :lol:
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарn
« Отговор #524 -: Април 17, 2008, 20:35:16 pm »
Между другото прочетох, че и при бременност тестовете за ову могат да отчитат грешно, а при тази непрестанна втора бледа и не-чак толкова бледа линия при мен реших да пробвам. Моля, ако има дами с подобен случай да споделят!  :bighug:

Оф ама това май не е за тАзи темичка! Извинете ме МОЛЯ!
*
« Отговор #525 -: Април 17, 2008, 21:08:08 pm »
Бисерче: някак си междудругото спомена, че свършило зацапването, ТОВА Е ДОБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, много ще се радвам за ... знаеш кое :-)

Любе: ти ще го побъркаш този човек, недей така  :D, но все пак не трябва много да се разглезват мъжете, че после ни се качват на главите  :lol:

« Отговор #526 -: Април 17, 2008, 21:23:46 pm »
Мегиии,кефя се на графиката ти.А за утре стискам силно палци :crossfingers:Чак нямам търпение.Дано е +++++
Бисе,ти остави го този спад на БТ,нищо не се знае.А и зацапването спря ,така че чифт  :crossfingers:и за теб.
Любче,на мен ли така ми се струва или наистина си променила леко ника си :ask:Тихо да не те чуе Бойко ,че ще го стреснеш човечеца  :D
Ифи,много странно с този тест.Рано ми се вижда,може пък да е дефектен,знам ли....
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #527 -: Април 17, 2008, 21:32:03 pm »
Здравейте, благодаря за мненията. Дуфастона го пиех 2 пъти на ден по 1 тб. за 10 дни, така ми беше изписан, за пукане на кистата... но го почнах от 21 ден...  :ask:
Много ми е странно, корема от два-три дни ме наболява, ама не както обикновенно силно и постоянно, ами сега е от време на време и е поносимо, по няколко пъти на ден имам някакво розово зацапване... вчера беше повече жълтеникаво... Днес следобяда ме заболя корема по-силно и си викам е тва е сега ще ми дойде, отидох и дори си сложих превръзка за всеки случай, от тогава и капчица няма, по едно време и болката изчезна. Преди около час пак ме заболя... Вече незнам какво да си мисля. Аз определено мисля че утре вече сигурно ще ми дойде... но се чудя ако утре сутрин още няма нищо - да направя ли един тест? Честно да ви кажа си мисля че няма смисъл, нали док каза че този месец не съм имала ову и вместо това е станала кистата... Вие как мислите?
Меги, Бисерче - постоянно си мисля за вас, така се надявам и се моля вас да споходи това щастие този месец, да ми дойде на мен, при вас да не идва 9 месеца  :crossfingers: Бисе, ти не беше ли казала, че днес ако те подмине - значи няма да дойде?! Ти кога ще направиш едно тестче?
*
« Отговор #528 -: Април 17, 2008, 21:38:38 pm »
Роузи, не знам какво толкова и се радвате на тази графика, ще видите утре като падне БТ и после като ми дойде. Майтап, бе, радвайте и се колкото искате, само да не идва онази гадина.
Бисето правила тя онзи ден един тест, но и той като моя отрицателен, но и лелището го няма, така че аз продължавам да бъда с нея и така ще бъде и занапред.

*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #529 -: Април 17, 2008, 21:40:47 pm »
Здравейте момичета. Не успявам да ви изчета, че съм започнала едно пролетно почистване. И искам да ви почерпя - милото има рожден ден.

:wine: :wine: :wine:

Опитах - ама не мога да ви предложа друго.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
« Отговор #530 -: Април 17, 2008, 21:47:41 pm »
Аз пък мога :wink: Я оплакнете малко очите :lol:

*
« Отговор #531 -: Април 17, 2008, 21:50:26 pm »
Лелеееееееееееееееееееее, Дани, какви са тези снимки :-). Момичета, дано да няма мъже наоколо ви, че да се чудят какъв точно сайт четат жените им  :D

*
« Отговор #532 -: Април 17, 2008, 21:53:19 pm »
Айде ЛЕКА НОЩ от мен, хубави сънища и утре с отново ведро настроение да посрещнете деня, все пак е петък и после ще почиваме (е, някои може и да поработим малко)  :D

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #533 -: Април 17, 2008, 21:53:44 pm »
:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Много приятно ми стана, докато прочета всичко.Днес всички са в добро настроение и това е чудесно.
Meggy, страхотна  БТ имаш, ДАНО, ДАНО
biserche, радвам се, че зацапване вече няма,  :crossfingers:
mishan, да ти е жив и здрав рожденника.
Vickson, нека те подмине лелята тогава, щом се чуди и спотайва.
« Последна редакция: Април 17, 2008, 21:56:23 pm от _Elfita_ »
*
« Отговор #534 -: Април 17, 2008, 21:55:20 pm »
Meggy, страхотна  БТ имаш, ДАНО, ДАНО

Дано, дано, а на теб успех в ловуването, че гледам, че скоро ти предстои, да пизтормозиш момчето си  :D

« Отговор #535 -: Април 17, 2008, 21:56:51 pm »
Лелеееееееееееееееееееее, Дани, какви са тези снимки :-). Момичета, дано да няма мъже наоколо ви, че да се чудят какъв точно сайт четат жените им  :D
crazy:Това излезе в гугъла докато търсех рецепта за принцеси с кайма :balk_80:

« Отговор #536 -: Април 17, 2008, 21:57:17 pm »
Леелееее,Даниии .....Мъжо и той наднича ,и какво ли си мисли :lol:
mishan,да ти е честит рожденника и много да те слушка :D
Мегън ,никакви лелки...аааааа ма ха... :D
*
« Отговор #537 -: Април 17, 2008, 21:57:34 pm »
Мишан честит ти рожденник ! ПОжелавам ти да ти е жив и здрав и скоро да стане татко!
Даниииииии много добре изглежда почерпката! :lol: :lol: :lol:
меги БТ е 6 точки ! ама тази 1 чертичка нещо не ме кефи - нищо утре кръвния тест ще е ++++
*
« Отговор #538 -: Април 17, 2008, 22:03:32 pm »
crazy:Това излезе в гугъла докато търсех рецепта за принцеси с кайма :balk_80:
хахаха и на това ли се викало принцеса с кайма! 8) 8)
« Отговор #539 -: Април 17, 2008, 22:05:01 pm »
Виксънче, няма да си правя повече тестове до 19-ти, тогава доки ми е казал да правя тест. Аз не го послушах и онзи ден беше отрицателен. Единственото заради което не съм толкова сигурна вече в спирането на "часовника" за 9 месеца е тоя дуфастон дето го пия - дали не е от него закъснението? Пък и БТ днес падна още мъничко??? Ще чакам ... :lol: ВЕЛИКДЕН идва, чудеса стават  :lol:
Ей Виксън, сещам се за приятелката ми, която е родена с думите на майка си "Ох на мама миомката  :lol:" - та си мисля да вземе да стане при теб "ох на мама кистичката" :lol: :lol: :lol: Що не вземеш да припишкаш някое тестче пък да видим и хич да не ти идва!
Роузи, имам нужда още от  :crossfingers: , благодаря и те  :balk_21:
Меги БЛАГОДАРЯ, чакам от теб утре две големи тлъсти и ярко-червени черти!!!
Danny S Мерси за почерпката, твоето момче така ли изглежда? Много добре готвиш по рецепта  :lol: :lol:
mishan, да ти е живо и здраво момчето и скоро да стане тати!!!