Здравейте, благодаря за мненията. Дуфастона го пиех 2 пъти на ден по 1 тб. за 10 дни, така ми беше изписан, за пукане на кистата... но го почнах от 21 ден...
Много ми е странно, корема от два-три дни ме наболява, ама не както обикновенно силно и постоянно, ами сега е от време на време и е поносимо, по няколко пъти на ден имам някакво розово зацапване... вчера беше повече жълтеникаво... Днес следобяда ме заболя корема по-силно и си викам е тва е сега ще ми дойде, отидох и дори си сложих превръзка за всеки случай, от тогава и капчица няма, по едно време и болката изчезна. Преди около час пак ме заболя... Вече незнам какво да си мисля. Аз определено мисля че утре вече сигурно ще ми дойде... но се чудя ако утре сутрин още няма нищо - да направя ли един тест? Честно да ви кажа си мисля че няма смисъл, нали док каза че този месец не съм имала ову и вместо това е станала кистата... Вие как мислите?
Меги, Бисерче - постоянно си мисля за вас, така се надявам и се моля вас да споходи това щастие този месец, да ми дойде на мен, при вас да не идва 9 месеца
Бисе, ти не беше ли казала, че днес ако те подмине - значи няма да дойде?! Ти кога ще направиш едно тестче?