0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #580 -: Април 18, 2008, 12:16:28 pm »
luba_boiko ,galichka,
bibica ,
благодаря ви, милички!
Толкова много ви заобичах всичките! :bighug: :bighug: :bighug:
Галичка - много хубав линк- копнах си го и често ще си го гледкам и вкъщи за подвигане на духа..
Нали ви обещах за по-позитивния пост :wink:
Сега, аз снощи се прибрах в 2 часа, но пак тайно преди лягане издебнах милото и без да ме види пак си ви изчетох..
Разбихте ме с тази принцеса :cul2: :cul2: :cul2:
В първия момент си помислих - как е попаднала снимката на моето мило в нета :cool: :wink:
Че и той ми е малко като Бойко - от юношеската серия - аз пък съм от детската :lol:, че съм мъник - 40 кг. и 150см :oops:
Че да ви разказвам в тази връзка - един ден майка ми изпратила колет от СС :lol: и ми купила разни дрешки, бельо и на Наско едни боксерки - ама едни теснички ...
Пък аз бях на високоговорител и Наско с мен - и тя ми вика за боксерките "нали ще му станат - той има малко дупе ":lol: :lol: :lol: ...
Тя по принцип не говори така, че е много, много срамежлива, ама аз я пукнах от бъзици и като разбра и че Наско е там..
Така я бъзиках как така заглежда на зетя хубавото, малко ( ама верни - много си ми е хубаво :D :oops: :cul2:
Гушки, милички, много, много ви обичам и ви целувам звучно! :cuddle: :cuddle: :cuddle:

Това вече е друго нещо, настореение което да ни обхавен всичките, петък е много вече искам да си ходя вкъщи по зелената трева да си пружда краката  на  :balk_177: и да няма работа.
Обичам ви всичките  :bighug:

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #581 -: Април 18, 2008, 12:19:16 pm »
Здравей,здравей,здравей- как сте мацки! Аз съм добре преди малко писах и ме изхвърли системата, дано не стане пак така!Само да ви кажа колкото и изтъркано да е че ви обичам много и се чудя какво щяхме да правим ако не бяхме толкова задружни???? :D :wink: :P :lol:носете си всички чувалчетата пак раздавам от моето добро настроение и добро разположение на духа. Не ви пиша напоследък често, защото в работа има структурни промени, движещи се пластове и трябва да внимавам къде и как стъпвам- та съм се съсредочила там. Но, ви прочетох и мисля че грешката с Ема е много сполучлива- айде Соф и ти едно малко фъстъче Ема!!!Много ми се ходи до нашата църква и мисля че ще се посети от мен и Ема в неделя- имам предсложение АКО НЯКОИ ИСКА НЕЩО ПО СПЕЦИАЛНО ДА МУ НАПИША И ДА МУ ГО ПУСНА В КУТИЯТА НА ЖЕЛАНИЯТА-  няма проблем нека да ми пише, а аз ще накарам- помоля Ема да ги потърка в сърчицето си- може и да има по- голям ефект! :wink:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #582 -: Април 18, 2008, 12:28:45 pm »
помоля Ема да ги потърка в [/color] сърчицето си- може и да има по- голям ефект! :wink:
Много мило!!!!! :bighug: :bighug: :bighug:
Какво мило и чисто от сърцичето на милата душичка!
Аз много искам( сигурна съм, че и всички момичета тук), но не смея да те притеснявам - ти знаеш какво е най-голямото желание на всички - аз ще се радвам дори и да се помолите за всички нас.
Аз ще го направя - ще се помоля за всички вас!
Обичкам ви много и ви прегръщам силно! :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #583 -: Април 18, 2008, 13:12:21 pm »
Здравейте момичета.Много отдавна не съм се включвала но много работа много нещо.Е,вече съм отпускарка и ще ви следя с по-голямо внимание :)Иначе днес съм го ударила на едно пролетно почистване та се скапах :(Но нищо после ще бебеправиме цяла отпуска :D

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #584 -: Април 18, 2008, 13:21:00 pm »
Аз ще ви напиша всички за църквата, само една голяма молба някои от вас да ми дръпне списъчето за руската църква!И още нещо..........ПИСАХ ЧЕ АКО ИСКАТЕ НЕЩО САМО ОТ ВАС, ДА МИ ПИШЕТЕ аз ще го препиша на отделно лисче и ще го пуснем с Емката в неделя. :D :wink:А...... и още нещо- никой няма да ме затрудни или да ми създаде повече работа- щом ви предлагам значи съм си преценила, че ще го направя ог сърце. Ако някои пише нещо по- лично и иска само аз да го знам на лично съобщение, а аз обещавам да запазя тайната...дори и ще го изтрия след като го препиша на лист и го изпратя в църквата! :wink:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарn
« Отговор #585 -: Април 18, 2008, 13:28:30 pm »
Здрасти Симони!  :lol:
Много се радвам да те видя тук отново, липсваше ми!
Благодаря че ще се помолиш за нас, това е списъка който съм запазила като последен, но е възможно ако някой е искал по-късно да се добави да го няма, така че ако някой не се намира, нека се допише с истинското име.

СПИСЪЧЕ ЗА РУСКАТА ЧЕРКВА 18.04.2008:
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
Росица Д.
РОСИЦА
Росица Ф.
Христина
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
Петранка
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
Незабравка А.
Десислава Панчева
Татяна
Десислава Л.
Александра
Радка А.
Мариета
Борислава
Евгения Коновалова
Магдалена Г.
Боряна Н.
Деляна
Светослава Момчева
Ива М.

« Последна редакция: Април 18, 2008, 13:30:15 pm от Vickson »
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #586 -: Април 18, 2008, 13:35:58 pm »
Здравейте момичета.Много отдавна не съм се включвала но много работа много нещо.Е,вече съм отпускарка и ще ви следя с по-голямо внимание :)Иначе днес съм го ударила на едно пролетно почистване та се скапах :(Но нищо после ще бебеправиме цяла отпуска :D
Ех мила не се претоварвай защото трябва да имаш сили  :bed:  и честита отпуска, аз чак август.

Симони много се радвам че се появи- липсваше ми  :bighug: Цунки на Ема.

*
« Отговор #587 -: Април 18, 2008, 14:13:33 pm »
Здравейте мили момичета. Аз Нямам много време да пиша . Но да си изплача яда. Днес ми дойде - два дни по-рано. какво безсрамие на моята лелка голямо бързане. Няма да се ядосвам с нови сили продължаваме и този месеца работата за бебче. целувки на всички и като ми остане време тези дни ще пиша.

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
*
« Отговор #588 -: Април 18, 2008, 14:22:01 pm »
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
Росица Д.
РОСИЦА
Росица Ф.
Христина
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
Петранка
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
Незабравка А.
Десислава Панчева
Татяна
Десислава Л.
Александра
Радка А.
Мариета
Борислава
Евгения Коновалова
Магдалена Г.
Боряна Н.
Деляна
Светослава Момчева
Ива М.
Мая Д.

Надявам се не възразявате, че прибавих моя скипа приятелка в нашето списъче. Тя напоследък преживя много лоши моменти и има няжда някой да се помоли за нея.
 :D

« Отговор #589 -: Април 18, 2008, 14:29:53 pm »
Привет на всички и от мен!
Благодаря за пожеланията и стиснатите палци, ще ги оползотворя следващият месец с удоволствие  :lol:
Радост_И не тъжи, ще мине  :balk_21: Днес и мен ме "зарадва" лелището, но какво пък, ще мине за няколко дни и после с нови сили. Аз съм в хубаво настроение  :lol: :lol: :lol:. Имам планове за празниците, ще си почина малко от  :bbt: :needleani: :chart: и ще си карам празнично кефчето - сексчето  :lol:
АА, пропуснах - може ли някой да ме махне от списъчето с очакващи? След няколко дни ще се включа в ловуващите  отново :lol:
Симони радвам се, че се появи. И аз може да "скоча" до черквата в неделя, та може да се засечем  :lol: Благодаря ти за предложението, много е мило и сърдечно :balk_81:
Новилка, надявам се да изкарате приятно!
   Обичам ведрото ви настроение сладурки, то и аз се вманиачавам в това нашето хубаво форумче  :lol: голяма "краста" е  :lol:
   Хайде поне Меги днес да ни отсрами, че е време за  :bfp1:
*
« Отговор #590 -: Април 18, 2008, 14:38:49 pm »
Biserche ти си супер!Много се радвам,че си в такова добро настроение и си заредена с положителни мисли!
Meggy стискам палци  довечера да ни зарадваш с едно +++ резултатче!  :crossfingers:
Mishelle9999 успокой се!
NOWILKA браво за доброто настроение  :balk_46:
« Отговор #591 -: Април 18, 2008, 14:47:11 pm »
Оххххххххххх,заспивам. Няма почти никаква работа. Минаха корпоративните клиенти и....край. До 16:30 ще се опитвам да не заспивам. Иначе настроението ми е :drunk: :band: :band: :band: :band: Абе лудо ми е днес. Ходя до тоалетната в съседното заведение и там влизам с "диско-стъпка" :bellydance: :party: Тази вечер съм решила да му трясна една ракийца със салатка и.....ще си лягам да спя. То още не мога да кексвам. Иначе мъжа ми снощи милия......"мило,една малкааааа свир...а да ми направиш?" Застанал ми гол до спалнята и ми се моли и целува. Е, нали съм добра душа та.... айде от мен да мине. Заспа веднага като кекснат след това.
Но утре няма прошка. Ще трябва да ми връща. :jump12:
Хубав ден момиченца. Целувки. :youwoman:
*
« Отговор #592 -: Април 18, 2008, 14:49:33 pm »
Оххххххххххх,заспивам. Няма почти никаква работа. Минаха корпоративните клиенти и....край. До 16:30 ще се опитвам да не заспивам. Иначе настроението ми е :drunk: :band: :band: :band: :band: Абе лудо ми е днес. Ходя до тоалетната в съседното заведение и там влизам с "диско-стъпка" :bellydance: :party: Тази вечер съм решила да му трясна една ракийца със салатка и.....ще си лягам да спя. То още не мога да кексвам. Иначе мъжа ми снощи милия......"мило,една малкааааа свир...а да ми направиш?" Застанал ми гол до спалнята и ми се моли и целува. Е, нали съм добра душа та.... айде от мен да мине. Заспа веднага като кекснат след това.
Но утре няма прошка. Ще трябва да ми връща. :jump12:
Хубав ден момиченца. Целувки. :youwoman:
« Отговор #593 -: Април 18, 2008, 14:56:30 pm »
Хм, добро настроение за петък следобед! :lol:
Danny S Мерси за почерпката, твоето момче така ли изглежда? Много добре готвиш по рецепта     :lol: Така изглеждаше преди 3-4 години. Сега пак така, но с коремче :lol:
И щото не ми вярвате, а мислите че мърсувам по нощите - ето:
http://images.google.bg/images?q=%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%81%D0%B0+%D1%81+%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BC%D0%B0&ndsp=18&um=1&hl=bg&rlz=1T4ADBF_enBG270BG270&start=54&sa=N

*
« Отговор #594 -: Април 18, 2008, 15:08:09 pm »
Привет на всички и от мен!
Благодаря за пожеланията и стиснатите палци, ще ги оползотворя следващият месец с удоволствие  :lol:
Радост_И не тъжи, ще мине  :balk_21: Днес и мен ме "зарадва" лелището, но какво пък, ще мине за няколко дни и после с нови сили. Аз съм в хубаво настроение  :lol: :lol: :lol:. Имам планове за празниците, ще си почина малко от  :bbt: :needleani: :chart: и ще си карам празнично кефчето - сексчето  :lol:
АА, пропуснах - може ли някой да ме махне от списъчето с очакващи? След няколко дни ще се включа в ловуващите  отново :lol:
Симони радвам се, че се появи. И аз може да "скоча" до черквата в неделя, та може да се засечем  :lol: Благодаря ти за предложението, много е мило и сърдечно :balk_81:
Новилка, надявам се да изкарате приятно!
   Обичам ведрото ви настроение сладурки, то и аз се вманиачавам в това нашето хубаво форумче  :lol: голяма "краста" е  :lol:
   Хайде поне Меги днес да ни отсрами, че е време за  :bfp1:
Много ти се радвам на ведрото настроение, продължавай в същия дух и много скоро търпението ти ще бъде възнаградено  :wink:

*
« Отговор #595 -: Април 18, 2008, 15:28:45 pm »
Danny S Мерси за почерпката, твоето момче така ли изглежда? Много добре готвиш по рецепта     :lol: Така изглеждаше преди 3-4 години. Сега пак така, но с коремче :lol:
http://images.google.bg/images?q=%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%81%D0%B0+%D1%81+%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BC%D0%B0&ndsp=18&um=1&hl=bg&rlz=1T4ADBF_enBG270BG270&start=54&sa=N
Такива принцеси мн добре се отразяват на диетите. Гориш калории - няма грешка.  :D :D :D
Лелееееееееее как ме е хванал лигоча  :D :D :D

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #596 -: Април 18, 2008, 15:35:42 pm »
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
Росица Д.
РОСИЦА
Росица Ф.
Христина
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
Петранка
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
Незабравка А.
Десислава Панчева
Татяна
Десислава Л.
Александра
Радка А.
Мариета
Борислава
Евгения Коновалова
Магдалена Г.
Боряна Н.
Деляна
Светослава Момчева
Ива М.
Мая Д.
Димитричка

Добавих се и аз, мила, с тъпото си и гадно истинско име. :oops:
 :bighug: :bighug: :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #597 -: Април 18, 2008, 15:36:52 pm »

Аз не мога да правя такива неща. На диета съм.!........ но.....може и да я спра! :P :lol:
« Отговор #598 -: Април 18, 2008, 16:03:24 pm »
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
Росица Д.
РОСИЦА
Росица Ф.
Христина
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
Петранка
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
Незабравка А.
Десислава Панчева
Татяна
Десислава Л.
Александра
Радка А.
Мариета
Борислава
Евгения Коновалова
Магдалена Г.
Боряна Н.
Деляна
Светослава Момчева
Ива М.
Мая Д.
Димитричка
Мария Б.

:
http:
« Отговор #599 -: Април 18, 2008, 16:05:50 pm »
NOWILKA, твоят постинг е меко казано.. ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН...смях се от сърце..и още грея с лукава усмивка. :balk_62:
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца