0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #280 -: Април 23, 2008, 10:32:21 am »
АААА да ви кажа хай!Четох четох четох...... :bighug: :bighug: :balk_121: :balk_119: :balk_121: :balk_119: :balk_121:а сега щи пиша пиша пиша.... :balk_122: :balk_122: :balk_122: край няма да има.Много се зарадвах че има още две чертички, жалко че не са много, но нищо по- малко но редовно!Очаквам че са по празниците ще има още много приятни изненади.

За Руската църква знаете че нямате никакви проблеми да ми казвате какво искате, аз в това отношение съм напълно отдадена към вашите желания. Не се притеснявайте и да ми кажете ако някои ден специално искате да отида...не е никакъв проблем :DОбзело ме е едно летарно настроени, отпускарско..... :D :wink: :lol:прави ми се секс :oops:и ми се търкаля в леглото- яде ми се нещо екзотично..., но да не ми се лепи по телцето- да съм стройна и красива за мъж ми, но да си похапвам оооохххххкак ми се похапват разни работи. Абе мацета- аз или нещо откачам само ми се прияжда- това е хубаво ако съм бремена, ама.... иначе не е хубаво!!!ООООххх пиша глупости.... :oops:
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #281 -: Април 23, 2008, 10:40:18 am »
АААА да ви кажа хай!Четох четох четох...... :bighug: :bighug: :balk_121: :balk_119: :balk_121: :balk_119: :balk_121:а сега щи пиша пиша пиша.... :balk_122: :balk_122: :balk_122: край няма да има.Много се зарадвах че има още две чертички, жалко че не са много, но нищо по- малко но редовно!Очаквам че са по празниците ще има още много приятни изненади.

За Руската църква знаете че нямате никакви проблеми да ми казвате какво искате, аз в това отношение съм напълно отдадена към вашите желания. Не се притеснявайте и да ми кажете ако някои ден специално искате да отида...не е никакъв проблем :DОбзело ме е едно летарно настроени, отпускарско..... :D :wink: :lol:прави ми се секс :oops:и ми се търкаля в леглото- яде ми се нещо екзотично..., но да не ми се лепи по телцето- да съм стройна и красива за мъж ми, но да си похапвам оооохххххкак ми се похапват разни работи. Абе мацета- аз или нещо откачам само ми се прияжда- това е хубаво ако съм бремена, ама.... иначе не е хубаво!!!ООООххх пиша глупости.... :oops:

Симони чудесни признаци, ха доно   :crossfingers:   :bighug:   и никакви лелки следващите 9 месеца
krasiko   :cheerleader: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

simoni

• 352
« Отговор #282 -: Април 23, 2008, 10:52:03 am »
Забравиххх забравиххх Любе, дано, дано най- накрай да стане при вас, вашето чедо, аз искрено вярвам че нещата са тръгнали да ви се подреждат! :wink:
*
« Отговор #283 -: Април 23, 2008, 11:20:56 am »
Мерси Симони :)Дано това е твоя месец!
Красико,много ме зарадва новината ти,дано дано е станало.. :)
*
« Отговор #284 -: Април 23, 2008, 12:13:28 pm »
shu6enceto ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГООООО ДА ТЕ СЛУША! И РАЗБИРА СЕ ДОГОДИНА ДА СТЕ ТРИМА!
ИФИ съжалявам за гадната лелка! Не се отчайвай от другия месец няма да я пускаш вече нали?
А за Руската църкава и аз съм ЗААААА! Страхотна идея!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #285 -: Април 23, 2008, 12:17:33 pm »
Красико, браво, а дано да сте свършили работата с мъжлето и след две седмици да ни се похвалиш!!! :)
Шушенце - да ти е жив и здрав мъжа на следващия рожден ден да сте горди родители на едно (а защо не и две) сладки бебчета!

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #286 -: Април 23, 2008, 12:19:20 pm »
Обзело ме е едно летарно настроени, отпускарско..... :D :wink: :lol:прави ми се секс :oops:и ми се търкаля в леглото- яде ми се нещо екзотично..., но да не ми се лепи по телцето- да съм стройна и красива за мъж ми, но да си похапвам оооохххххкак ми се похапват разни работи. Абе мацета- аз или нещо откачам само ми се прияжда- това е хубаво ако съм бремена, ама.... иначе не е хубаво!!!ООООххх пиша глупости.... :oops:
Eй, Симони, я кажи ти кога не я чакаш? малко ме съмняваш с твоя апетит, бързо докладвай  :balk_69:
*
« Отговор #287 -: Април 23, 2008, 12:21:54 pm »
Здравейте, милички, близо две седмици ме нямаше, но се върнах :D
Честито на новите бъдещи мами !!! Още не съм изчела всичко, но видях, че има  preggo preggo. На ловците и очакващите :bfp: :crossfingers: :crossfingers:
Аз май следващите няколко месеца ще съм тук повече за да стискам палци на вас, отколкото да чакам нещо... Направихме изследвания и  за съжаление проблем има /както си очаквах/ - спермограмата ни никак не е розова. :balk_144: Ще трябва да лекуваме възпален канал на тестиса, за който един некадърник преди близо две години заяви, че е безобидна киста и болката била от мускула на крака :bonk: Възможно е и хормонална стимулация да се наложи заради други проблеми... Доки все пак каза, че положението не е добро, но има надежда нещата да се оправят и бебето да стане по естествен път. :crossfingers: Сега чакаме резултатите от микробиологията и започваме лечение.
Милото няколко дена беше в криза, но се съвзе и сега сме на диета, спираме кафето и всякакви нездравословни неща, пък ... каквото сабя покаже. Малко странно е, но не съм отчаяна, напротив - поне знаем с какво трябва да се борим и продължаваме напред. :rockon:
*

simoni

• 352
« Отговор #288 -: Април 23, 2008, 12:31:32 pm »
ДОКЛАДВАМ:  Аз я чаках на 18- 19. 04, но до днишна дата нема никого и доки ми каза да чакам до събота26.04.  и ако пак нема никого да взема онез хапчета за бързо идване, които не са проблем ако има бременост не вредат и.....до 10 дена трябва да дойде а ако не дойде в аптеката за тест!!!Дано да съм в аптеката.......дано дано....,а да ви кажа и как ме сърбят циците :oops: :lol:направо ще ме скъсат!!!???? 8O
« Отговор #289 -: Април 23, 2008, 12:33:53 pm »
ДОКЛАДВАМ:  Аз я чаках на 18- 19. 04, но до днишна дата нема никого и доки ми каза да чакам до събота26.04.  и ако пак нема никого да взема онез хапчета за бързо идване, които не са проблем ако има бременост не вредат и.....до 10 дена трябва да дойде а ако не дойде в аптеката за тест!!!Дано да съм в аптеката.......дано дано....,а да ви кажа и как ме сърбят циците :oops: :lol:направо ще ме скъсат!!!???? 8O

А това сърбене, знак ли е за евентуална бременност???  :lol:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #290 -: Април 23, 2008, 12:36:58 pm »
Малко странно е, но не съм отчаяна, напротив - поне знаем с какво трябва да се борим и продължаваме напред. :rockon:
Браво, мила, само така - най-важното е да не се предаваме и да имаме надежда. Още повече, че сама казваш, че знаеш срещу какво се бориш!
Прегръдки, успех и много, много да гушкаш милото - да не му даваш да се натъжава! :bighug:

Ей, хубавице - ти май искаш за Великден да ни изненадаш приятно и да бъде най-красивия великден за теб и за нас!
Прегръщам те и незнам как ще издържиш до времето за тест.
Ще има да те мислим и да се притесняваме, че времето върви толкова бавно...
Ама защо те кара толкова много да чакаш - първо до 26-ти и после още десет дни - така ли или аз нещо не разбрах....

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #291 -: Април 23, 2008, 12:48:38 pm »
Jael,много съжалявам за резултата ви... :( Дано скоро постигнете своя успех.. Пожелавам ти го най-искренно. Целувам те!

Симони,айде стискам палци да има бебе тоя месец..

Шушенце,да ти е жив и здрав и много плодовит мъжо..Дано на следващия му рожден ден е горд татко на здраво дете :)
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #292 -: Април 23, 2008, 13:13:59 pm »

ами аз не знам дали е знак,но ще се радвам ако някой каже на какво се дължи това сърбене,защото и при мен се появява понякога.

:bighug:
07.10.2009
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #293 -: Април 23, 2008, 13:25:22 pm »

ами аз не знам дали е знак,но ще се радвам ако някой каже на какво се дължи това сърбене,защото и при мен се появява понякога.

Аз също - ужасно, отвратително сърбене точно на връхчетата :oops:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #294 -: Април 23, 2008, 13:27:16 pm »
Хайде сега да ви споделя колко съм шантава.Сега се връщам от доки който се пули 8OМиналия месец овулация на 16 ден а днес 13 фоликула се е спукал незнайно кога и само лигавицата удебелена.А ние по случая с милото едва ли сме уцелили момента защото не бяхме хич активни тия дни :oops:Абе каръшка работа отвсякъде.Така че ще ви помоля да ме включите в чакащите за 8.05 защото за мен "ловът"приключи. :x
Красико дано  :bfp: се получи след 2 седмици.

*

simoni

• 352
« Отговор #295 -: Април 23, 2008, 13:36:48 pm »
Момиченца да ви кажа аз изобщо не мисля за това и дори и не съм се сещала че може да направя тест за да видя какво става, че нали доки ми каза че този месец не съм имала напреднал фоликул, но пък когато си тръгвах ми каза че може и да порасне???...малко така останах с чувство хем така- хем иначе. :DИ затова не се вълнувам- не че не искам- знаете, че това е най- голямата ми мечта в момента. На мен на Ема и на Ангел, даже Ема онзи ден ме изненада с въпрос- Дали е готово бебето???

За сърбенето в цицките-мен ужасно ме боляха първия път като забременях, а иначе до сега не си спомням да са ме болели или да са ме сърбели... 8O :wink:Чувството е малко гадничко кат неможеш да се подрапаш на спокоиствие, защото шефа те гледа- хехехехихиххахах.Айде някои да каже нещо ново- като например че е бременен!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #296 -: Април 23, 2008, 13:39:18 pm »
Здравейте мили дами!Симони,радвам се за теб и ще стискам палци да ходиш в аптеката за тест!След това искрено се надявам заедно да си галим каремчетата!
Парси,дано пък сте хванали момента!То понякога нали знаеш,че хубавите неща стават бързо и неусетно!Хайде за Великден всички да сме хванали правилното яйце и да излезе най-здравото!
*
« Отговор #297 -: Април 23, 2008, 13:45:34 pm »
симони ще ти стиксаме палци много , много и ще чкаме  да се похвалиш с Велиденски тест  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #298 -: Април 23, 2008, 14:02:21 pm »

Аз също - ужасно, отвратително сърбене точно на връхчетата :oops:

Момичета, да ви кажа и при мен има сърбежи от началото на седмицата. За първи път ми е. Много е странно и дискомфортно. :?

*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #299 -: Април 23, 2008, 14:09:05 pm »
 Аз продължавам да изказвам благодарности за пожеланията - Парси, Соф, Любе.... Благодаря ви :)))
Шуше, хайде да ти е жив и здрав мъжа и скоро да стане татко!!!!
Красико, дръжте го този фоликул!!!! :) Ха дано стане!
Парси, ти не се отчайвай, може пък и да е станало!!!! Както казват много забременели - точно когато не го очвакваш!!!! :))))
Jeal, когато има проблем, се начертава план и се стига до заветната цел!!! Пожелавам ти го!!!