0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #480 -: Април 25, 2008, 09:09:34 am »
Добро утро мацки!!!
Новилка, мила много съжалявам, добре ли си? Крачето счупено ли е? И що подяволите не си си у вас, ами си на работа? Не трябва ли да почиваш?

Милички днес имам ужасно много работа, така че ще се опитвам да ви чета, но не знам дали ще мота да пиша! За това от мен, хубав и лек ден!!! Целувки на всички
« Отговор #481 -: Април 25, 2008, 09:15:16 am »
Ами на работа съм,защото имаме и ние адски много работа. Не е счупен кракът,само е пукнат глезена/каквото и да значи/и ми иде да крещя от болка, ама няма начин- трябва да се работи,за да се яде.  :hungry:
Най-смешното е, че утре вечер сме на рожден ден и аз-куцукаща и съм решила  :drunk:.
Ангелчето 80- кога трябва да ти идва? То на мен този месец като ми подрани съм се запасила яко с тестове за ову,щото вече незнам кога трябва да е.  8) :x
« Отговор #482 -: Април 25, 2008, 09:23:52 am »
А ако знаете в каква поза кексим с мъжо!!!!!! :jump12: :cuddle: :00001754: Хи,хи,хи- аз съм легнала, а той милия държи левия крак внимателно настрани/ моя крак/ , ама като се разгорещи и като го изтърве- казвам ви ВИЯ от болка :BangHead: и ми иде да го  :bonk:, а той ми вика " Ох,мило изпуснах го, чакай пак да го хвана". Поне така си кексим по 1 час, което на мен ми е адддддски гот, а той милия се измаря. :balk_62:
« Отговор #483 -: Април 25, 2008, 09:31:32 am »
Новилка,съжалявам мила за крачето,дано минава по бързичко  :bighug:Ама как ме разсмя с позите  :jump12:
Сара,дано сте хванали яйчицето :crossfingers:
Симонка ,май наистина ти е време за тестче :D
Моята лелка напира ,всеки момент ще дойде,ама аз я чакам ,че да си ходи по бързо... :lol:
Соф,стискан палци за днес :crossfingers:
*
« Отговор #484 -: Април 25, 2008, 09:46:24 am »
Леле,леле...Ей Новилке,нямаш умора бе ей :)Късаш ме от смях... :) Съжалявам за крачето..Шофьора само ми го покажи и гледай какво ще го правя..Е...ти нещастника долен...

Момичета днес е Разпети Петък! Не се работи ,не се пие,не се яде... Хайде да си тръгваме вече от работа и си спинкаме в къщи... Спорен ден на всички от мен! :)
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #485 -: Април 25, 2008, 09:50:44 am »
Лле внимавайте с крайниците си, не така- празници идват, трябва да сте в кондиция за многооооо сексссссс!
« Отговор #486 -: Април 25, 2008, 09:54:26 am »
Леле,леле...Ей Новилке,нямаш умора бе ей :)Късаш ме от смях... :) Съжалявам за крачето..Шофьора само ми го покажи и гледай какво ще го правя..Е...ти нещастника долен...

Момичета днес е Разпети Петък! Не се работи ,не се пие,не се яде... Хайде да си тръгваме вече от работа и си спинкаме в къщи... Спорен ден на всички от мен! :)

А кекси ли се,че снощи мъжо заспа ама днес ще го хвана! :lol:
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #487 -: Април 25, 2008, 09:55:48 am »
добро утро ,момичета!
Новилка,оправяй се бързо мила,че да не мъчеш мъжо ти със странни пози :)
Аз нали ви бях казала,че ми почна някакво кафеникаво зацапване- ами то се позасили и започна да си къви нормално все едно съм си в М. Ама аз почнах да си пия дуфастона от днес пък да видим какво ще стане,дано поне намалее.

хайде лек и ползотворен ден от мен !
:bighug:
07.10.2009
*
« Отговор #488 -: Април 25, 2008, 10:01:05 am »
Новилке,в никакъв случай..То през целите пости не се прави секс,ма кой ти го спазва т'ва?! Давайте си вие ,да не изпуснете яйцето,пък дано Господ прости този ни грях..

Пауър,иди миличка на лекар!
« Отговор #489 -: Април 25, 2008, 10:03:51 am »

Пауър,иди миличка на лекар!
[/quote]

Съгласна съм с теб.  :P
« Отговор #490 -: Април 25, 2008, 10:11:54 am »
Здрасти ,банда!
Аз съм на :coffee: и естествено веднага се залепих :balk_119: и си ви чета ли чета.А пък за Новилка просто нямам думи :youwoman:Ама така я ,глезена си е глезен,но ловът е по важен.
Симони,честно не те знам как издържаш?А!?Евала на търпението,аз така не мога.И пак не разбрах утре като ходиш до църквата ли ще носиш списъчето,просто искам да си мисля за теб по това време и да се помолим заедно.Та затова толкова питам.
Любе ,как си днес? :photo: Май лудостта ти е попреминала,а?
Слънчо се опитва да пробие днес,ама пак е студенко.Но ние сме усмихнати днес ,нали??
Прегръщам ви!
« Отговор #491 -: Април 25, 2008, 10:14:25 am »
Здравейте!Вчера не можах да пиша,че се прибрах късно и ми се спеше ужасно много.Видях ,че съм изпуснала купона,но какво да се преви :drunk:
Така сега да си кажа за срещата с док: резултатите от цитонамаската са 2група-док каза,че това означава ,че всичко е наред, а вие какво ще кажете-какво означава 2-ра група?
Десния яйчник вече е спокоен и е в нормални размери,но левия си е голям.Започвам утрогестан от 16-тия ден в продължение на 10 дни 2*1.Така че този месец ще си чакам лелката,защото вчера най-големия фоликул ми беше 11мм,което означава,че до започването на утрогестана едва ли ще нараснал до необходимото та камо ли да се спука.
Това е за сега от мен.Приятен ден на всички и много целувки!!!!!!!
« Отговор #492 -: Април 25, 2008, 10:20:08 am »
Шушенце, нали си знаеш,че сме :grouphug:
За мен най-важното и успокоителното в такива случаи е ,че знам че правя нещо.Така де действам дейно по въпроса и се приближавам до моето бебче.Та така и ти си с един ден по близо до деня,в който ще гушнеш своето :babbycarrage:
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #493 -: Април 25, 2008, 10:22:34 am »

Така сега да си кажа за срещата с док: резултатите от цитонамаската са 2група-док каза,че това означава ,че всичко е наред, а вие какво ще кажете-какво означава 2-ра група?

2-ра група е нормално,няма нищо страшно не се притеснявай
07.10.2009
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #494 -: Април 25, 2008, 10:28:31 am »
*** OЧАКВАЩИ: ***

dianka            16-17.03
hrisig            22-24.04
eveishan          25.04
Lqlyo             27-28.o4
Dragica           28-29.04
tancheto          28-29.04
rossy*            05-06.05
anjela80          30-04.
siska_rs          05-06.05
krasiko           09.05

ЛОВУВАЩИ:
ivaqna
svetal4y
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
parsi
saraapl
Raliuna
tina_72
ВиЛиЛи
clevergirl_75
vmj
power
sof
bibica
Олимпия
Vickson

« Последна редакция: Април 25, 2008, 10:33:49 am от krasiko »
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #495 -: Април 25, 2008, 10:32:46 am »
Опитах да се вмъкна при очакващите , но нещо не можах да се справя :oops:
« Отговор #496 -: Април 25, 2008, 10:35:03 am »
*** OЧАКВАЩИ: ***

dianka            16-17.03
hrisig            22-24.04
eveishan          25.04
Lqlyo             27-28.o4
Dragica           28-29.04
tancheto          28-29.04
rossy*            05-06.05
anjela80          30-04.
siska_rs          05-06.05
krasiko           09.05

ЛОВУВАЩИ:
NOWILKA
ivaqna
svetal4y
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
parsi
saraapl
Raliuna
tina_72
ВиЛиЛи
clevergirl_75
vmj
power
sof
bibica
Олимпия
Vickson
 yahoo_17

Свършихме с ловуването и сега се зареждаме с надежда   

И аз ловувам.  :bori_003:
« Последна редакция: Април 25, 2008, 10:40:01 am от NOWILKA »
« Отговор #497 -: Април 25, 2008, 10:41:39 am »
Ама и той тоя списък е един........

Направо си е открит ловния сезон,вижте каква мощна група ловци сме
:ywoohoo: :cupid: :cupid: :cupid: :cupid: :cupid: :cupid: :cupid:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #498 -: Април 25, 2008, 10:45:07 am »
Такааа, добро утро! Аз днес не съм на работа, така че за сефте от две седмици се наспах! Хич не ми пука за пости, мости и т.н.! Господ ще ме извинява, ама снощи пропуснахме заради днешния преглед, за да е чиста средата, ама днес.... мммммм, лошо му се пише! Така или иначе днес ми е 11 ден - имам си 5-6 дена за ползотворно кексане и искам да си ги уплътня всичките.... ама да видим доки какво ще каже!
На мен снощи не ми се влизаше в темата, че ми беше едно такова лежерно, ама гледам, че пак голем купон съм изтървала - песни, арии, гълъби! Саричка, ха дано да е късметлийски тоя гълъб!  :crossfingers: Симони, ти умора нямаш, бе скъпа!  :bighug: И ако обичаш, направи тест! Аз днес няма да мога да ви чета, че ей сега влизам в банята и после драсвам за Пловдив... и ще има лека шопинг-терапия преди прегледа, че имам час чак за 17:45! Усмихнат ден на всички!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #499 -: Април 25, 2008, 10:54:47 am »
Соф,купи ми някаква хубава блузка ,че се оказах само с блузи тип поло,които да ми стават.. :)Успех на прегледа..:)

Вилили,целувам те скъпа :) В страхотно настроение съм..Утре изчезвам от противната София и 10 дни ще съм в гора и красота..