Уайт, много благодаря, че се включи. Какво имаш предвид, като казваш, че са те приспали - пълна упойка ли? Значи и неонатолозите се избират при желание...
Габи, аз трябва да броя и операцията, така че съм минус едно с бройките при рязане
Аз всъщност откъм бременност, слава Богу, засега нямам проблеми или усложнения, имам с моето здраве - автоимунното заболяване улцерозен колит, което не само, че не се оправя, ами не се поддава на лечението и става по-зле. Не се знае покрай раждането (веднъж да го докарам до там!) накъде ще тръгне, на мен затова ми се иска да съм в многопрофилна болница с гастроентерологично отделение, ако станат някакви екшъни не виждам в Майчин дом какво ще ми помогнат? Иначе, ако се наложи по-ранно раждане, на всички казват да ходят в МД, така че сега теоритизирам, ако го докарам до девети месец
Габи, при теб за какви усложнения ти намекнаха, че не могат да помогнат?
Ния, и мен би ме било шубе да чакам само 1 година, знам ли... после си представям при следваща бременност как на всеки преглед ми казват, ами матката ви е рязана два пъти, вторият път скоро, трябва да се внимава, рисково е и пр.
За упойките да кажа и аз нещо - в Майчин дом имам 4 пълни упойки, перфектно всичко, добър анестезиолог (макар случаен), но с хистероскопията (спинална или епидурална, така и не запомних разликата..) не знам какво ме направиха, но 7-8 часа след операцията не можех да си почувствам въобще краката и да ви кажа, усещането хич не е приятно, така че и за там гаранция за свестен анестезиолог няма. Иначе като оператори и неонатология бих се доверила спокойно на МД.