Не искам никого да плаша, обаче... и аз се имах за много смела. Още от малка винаги съм била най-голямото дете и в двата рода. Ако се налагаше да се коли животно все мен викаха да помагам. По принцип баща ми биеше инжекции, но когато трябваше да се постави инжекция на него - беше мой ред. Ако някой се нарежеше или сестра ми си разбиеше главата - аз там да помагам. Никога не ме е било страх от кръв.
Когато забременях с Марио по Discovery имаше някакъв сериал за някаква болница. Имаше и родилно отделение и даваха всичко. Даваха нормални раждания и с това не съм имала проблеми. Търсих си и по интернет... Но един ден решиха да покажат секцио. Ама точно както си е. Бащата присъстваше, като седеше откъм главата на майката. Само бяха свалили оня чаршаф, който го слагат при нас.
Когато започна самата операция на мен ми стана лошо. Беше немислимо да стана и да отида до банята. А оня човек там не припадна, той буквално изтече на земята. Аз се свестих сравнително бързо, но на него нямаше кой да му обърне внимание. Лежеше там, докато дойдат санитарите да го сложат на едно легло с колелца и да го свестят. Тогава за първи път видях как припада човек. На филмите падат като дъски, а този буквално изтече. И като го вдигаха, за да го сложат на носилката пак си беше течен.
Така че Бубе, ако не е гледал операция, нека преди това си потърси някъде по телевизията или интернет. Като колиш животно е едно, ама като започнат да разрязват корем с всичките му пластове мазнина, чийто цвят преди това никога не си виждал и всички останали тъкани една по една е съвсем различно. Онази жена не беше дебелана.
Аз обаче си мисля, че все пак при секцио не разрешават бащата да присъства в залата. Май казаха, че може през някакво стъкло да гледа, ама не съм разпитвала. Мъжът ми не би дал и един лев отгоре заради удоволствието да е в родилна зала.
Иначе в Токуда имаше такива ВИП-ове, където освен леглото на майката и на бебето има и легло за още някой. Използвали ги, когато семейството е от провинцията и таткото трябва да спи на хотел, просто си остава в болницата. Но цената е нещо от порядъка на това, което Бубето пише.