0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Tinam не се отчайвай, мисли позитивно,няма начин да не се получи !  :bighug:
*
Здравейте, да се запиша и аз в темата. Дано да е плдотворна новата темичка.
Моето инсе беше на 05 май и сега ще чакам.
*
Здравейте, да се запиша и аз в темата. Дано да е плдотворна новата темичка.
Моето инсе беше на 05 май и сега ще чакам.

Стискаме ти палци всички след около две седмици да ни се похвалиш  :D.

Здравейте и от мен, за съжаление с лоши новини съм и аз  :balk_144: Третото инсе завърши с неуспех...След два отрицателни теста спрях утрогестана на 18-ия дена, просто нямаше смисъл да продължавам. Добре, че бяха почивните дни и бях заобиколена от много хора , така преодолях  :bfn: по-леко. В края на седмицата ще отида при док. за да прецени какво ще правим по-нататък.

Не се отчайвай, гледай напред и вярвай, че всичко много скоро ще се нареди. Успех, мила, независимо от начина.

Лелката дойде!  :balk_153:  Този месец ще ми е първата инсеминация. Док е в отпуска до 14.05.2008, а тогава вече ще ми е осми ден от цикъла. На кой ден обикновено започва стимулацията за инсеминация, момичета? Кога трябва да отида на първи преглед? Мога да се обадя в клиниката и да помоля друг да ме прегледа, но не знам кога.

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Здравейте и от мен! След почивните шест дни се залавяме за работа, нашето инсе е в края на тази седмица.
Даката, Тинамизлишно е да ви казвам, че съжалявам. Излишно е и да се опитвам да ви утешавам, защото знам, че боли. Но не е излишно да ви кажа, че тук всички преживяваме заедно и хубавите и лошите новини и няма хора, дори най-близките, които по-добре от нас да знаят каква е буцата в гърлото след един неуспех, какво е разочарованието. Знам само, че минава и колкото да не ни се иска, въпреки всичко се зареждаме отново с надежди и копнежи.  :bighug: най-лошото е, че просто нямаме друг изход, освен да не спираме да се борим.
*

eagle

• 515
Лелката дойде!  :balk_153:  Този месец ще ми е първата инсеминация. Док е в отпуска до 14.05.2008, а тогава вече ще ми е осми ден от цикъла. На кой ден обикновено започва стимулацията за инсеминация, момичета? Кога трябва да отида на първи преглед? Мога да се обадя в клиниката и да помоля друг да ме прегледа, но не знам кога.
Прегледа се започва от първия ден на МЦ, от 3-я ден е стимулацията с клостилбегит до 8-я ден. Док преценява кога да те гледа, обикновено на 9-я и 12 -я ден, за да прецени овулацията и деня на инсето.
*

eagle

• 515
Бисерче, ако не станат нещата при нас с това инсе, вероятно и ние ще се прехвърлим към темата за инвитро, но дотогава ти желая +++ резултат да видиш още при подготовката ти, или - първо успешно инвитро, най-малко с две :lol:.
*
Да се отчета и аз.Писах в предишната тема за месец април. Втората ми инсеминация май е с неуспешен край. Днес температурата ми беше много ниска, тъкмо се гласих да правя тест,но засега няма да го хабя. Ще го оставя за друг месец, дано да донесе добри новини. Лелката още не е дошла,обаче няма да се надявам,защото напоследък разочарованията са много болезнени.Успех на всички. Аз мисля да си почина 1-2 месеца с инсетата. После ще видим.
*
за преглед колкото по-рано толкова по-добре, може  би осмия ден обаче е малко късно.
а също ми се струва , че зависи и с какви лекарства е стимулацията. най-добре се обади в клиниката а те би трябвало да ти кажат.
« Последна редакция: Май 07, 2008, 13:40:03 pm от pop4o »
eagle, благодаря ти! Още сега ще звънна в клиниката!
mercy, много съжалявам! Знам как се чувстваш - макар тепърва да започвам с инсеминациите, не веднъж лелката ме е хвърляла в отчаяние! Щом имаш нужда от почивка, направи го и после с нови сили. Успех!

*

Моята стимулация започна на 3 ден с Клостилбегит.Днес 6 ден започнах Меноган.Трябва да отида на преглед на 9 ден но понеже се пада събота ще отида в петък на 8ден.
*
 Благодаря на всички за подкрепата,вие сте ми голяма опора в трудните моменти :bighug:
Сега трябва да решим какво ще правим, от една страна ми се иска да пробваме поне още веднъж с инсе, а от друга вече почти не вярвам, че ще успеем по този начин като се има в предвид лошата морфология на сперматозоидите. Но борбата ще продължи, независимо от методите  :)
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Тинам съжалявам.Няма място за отчаяние,ще успееш!
Красита и на мен ми се струва че осми ден е малко късно.
Систър дано е успешно инсето.
Аз в петък съм пак при док.Ако всичко е наред в събота инсе :D
Аз вече звъннах в Щерев. Казаха ми, че ще ме поеме д-р Ганева докато се върне д-р Андреева, и до трети ден трябва да отиде на преглед. Тогава ще ми каже кога започвам стимулацията. В петък съм там.

*

eagle

• 515
Тинам съжалявам.Няма място за отчаяние,ще успееш!
Красита и на мен ми се струва че осми ден е малко късно.
Систър дано е успешно инсето.
Аз в петък съм пак при док.Ако всичко е наред в събота инсе :D
Явно с теб ще сме по едно и също време и моето инсе се очертава за тогава :D
*

lawyer

Скок-подскок и аз в майската темааа след неуспешната инсеминация в началото на април :( Нали съм си срааашна "късметлийка" ову-то се падаше точно по Гергьов ден и пропуснахме и доктори и процедури. Оставихме нещата на едната любов. Към края на Май ще е вторият ни опит.
Нека през този красив пролетен месец и след светите празници за всички да има положителни тестчета и много усмивки  :balk_602:
*
Момичета имам един малко тъпичък въпрос.Знам че при всеки е различно но долу горе на кой ден се прави самата инсеминация 14-15-16 знам ли?Малко се притеснявам да не взема да съвпадне с детския рожден ден на щерката щот незнам какво ще правя и как ще се ходи до Варна.
*
Момичета този месец ще ми правят инсеминация. Доктора ми каза да отида първи втори ден от цикъла, но нямаше свободни дати и се записах за трети ден. Пречи ли? Ако ще ме стимулира ще може ли от трети ден вечерта да се почне стимулацията или закъснях
Много е тъжно когато виждаш как твоите мечти се сбъдват на някой друг
*
Момичета този месец ще ми правят инсеминация. Доктора ми каза да отида първи втори ден от цикъла, но нямаше свободни дати и се записах за трети ден. Пречи ли? Ако ще ме стимулира ще може ли от трети ден вечерта да се почне стимулацията или закъснях
аз мога да отговоря само от личен опит,имам две стимулирани инсеминации, започнаха на 4 и 5 ден,може би не е късно трети ден  :)
*
 И моите стимулации започнаха първата на 5-ти, а втората на 4-ти ден от цикъла. А самите инсеминации бяха на различни дни- първата на 22-ри ден, втората на 20-ти, а третата изненадващо на 16-ти ден. Всичко зависи от това колко бързо нарастват фоликулите.