0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
А как минава прегледа при тези първи дни от цикъла  :oops:. Понеже това ще ми е първата инсеминация и като знам колко ми е обилен цикълът и малко ми е гадно.
Много е тъжно когато виждаш как твоите мечти се сбъдват на някой друг
*
А как минава прегледа при тези първи дни от цикъла  :oops:. Понеже това ще ми е първата инсеминация и като знам колко ми е обилен цикълът и малко ми е гадно.
за това не се притеснявай, прегледа минава бързо, броят фоликулите, гледат дали няма задържани, мерят лигавицата и май толкова.
*
Скок-подскок и аз в майската темааа след неуспешната инсеминация в началото на април :( Нали съм си срааашна "късметлийка" ову-то се падаше точно по Гергьов ден и пропуснахме и доктори и процедури. Оставихме нещата на едната любов. Към края на Май ще е вторият ни опит.
Нека през този красив пролетен месец и след светите празници за всички да има положителни тестчета и много усмивки  :balk_602:

Ама ние с теб по абсолютно един и същи график се движим  :D. И аз се глася за края на месеца. Успех!

*
Момичета, искам да питам нещо. Някоя от вас пила ли е Клостилбегит повече от 5 дни и имала ли е проблем с лигавицата?

*

Момичета, искам да питам нещо. Някоя от вас пила ли е Клостилбегит повече от 5 дни и имала ли е проблем с лигавицата?
Досега имам 3 стимулации,повече от 5 дни не съм пила клостил,на последната стимулация лигавицата ми бе много тънка затова сега пия естрофем, а по принцип си ми е по дебела но явно клостила влияе за изтъняването.
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Привет, момичета :))))
Хайде да се запиша и аз! До 2 дена очаквам да ми дойде и започваме с първа инсеминация!
Желая ви успех на всички и да се четем само с положителни новини :))))
*
Благодаря Тани74. Аз в момента също съм на Естрофем и се надявам да ми подейства, за да не отлагаме инсеминацията.

*
Привет, момичета :))))
Хайде да се запиша и аз! До 2 дена очаквам да ми дойде и започваме с първа инсеминация!
Желая ви успех на всички и да се четем само с положителни новини :))))

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Момичета,и аз да се впиша тук с моите планове;-) Записах си час при д-р Персенска чак за 25 юни (тъй като за тоя цикъл нямали часове, а за др. пак не хващам тъй като няма да работи до 09 юни клиниката). Понеже не искам да пропускам цикъл реших да си запиша час и при Щерев. За 27 май имам час. Да видим ако може там 1 инсе да направим пък......... Успех на всички ви :babbycarrage:
*

lawyer

Eй, Meggy, ама ние с тебе все едно сме сиамски близначки, като по часовник е съвпадението :)
На 16 или 17 май започва следващия период, ову-то при мен е между 11 и 13 ден... по характер съм нетърпеливко и добре, че МЦ ми е кратък, като не е станало, поне бързо се разбира, че да почваме пак с усилията.
Момичета имам един малко тъпичък въпрос.Знам че при всеки е различно но долу горе на кой ден се прави самата инсеминация 14-15-16 знам ли?Малко се притеснявам да не взема да съвпадне с детския рожден ден на щерката щот незнам какво ще правя и как ще се ходи до Варна.
При мен всичко мина така (с уточнението, че не ми е стимулирана овулацията и нашия проблем е спермограма с показатели под нормите за подвижност и морфология):
1. около 4 дни преди евентуалната дата на ову-то е първия преглед при гинеколог, на който се вижда формира ли се доминантен фоликул, установява се какъв е размерът му и се премерва и лигавицата;
2. през следващите дни прегледите продължават, доки следи с колко расте фоликула и лигавицата и когато фоликула достигне размери, при които е нормално да се спука и да отдели яйцеклетка, се отива на инсеминация още на следващия ден. Процедурата при мен беше - моя човек оставя плувците, обработват ги, за мен инжекция окситоцин, инсеминация, лежане и довиждане;
3. След инсеминацията пак преглед, за да се види дали се е спукал фоликула, ако се е спукал(както беше при мен), започва прием на дуфастон 10 дни и чакаш да (не) ти дойде. Е, при мен дойде... Ако не се е спукал фоликула, пак на инсеминация на следващия ден след последния преглед.
Ох, май се улях  :oops:
Как така си записвате час за инсеминация, без да е установено с УЗИ кога предстои овулация??? :balk_160:
*
Днес ми е 8 ден.Бях на преглед за сега всеки яйчкик има по 3-4 фоликула с размери 8-9мм.Утре пак съм там да видим как нарастват за едно денонощие.Попитах и ми обясниха че най-вероятно сряда или четвъртък ще е инсеминацията но си зависи от нарастването на фоликулите.

Успех на всички и само положителни тестове.
Здравейте отново и от мен,ние с женами се отказваме за сега с 5-ти опит ще опитаме чак есента засега пожелавам на всички успех в начинанието. :bighug:

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*
И ние този месец ще опитваме на естествен принцип,защото овуто беше през почивните дни /поне по моите сметки/.В края на този или началото на следващия месец ще направим инсе.Още незнам дали ще е стимулирано или не,док трябва да прецени.Според мен трябва да е със стимулация,защото дясната ми тръба е непроходима и ще чакаме фоликул от ляво.
Успех на всички!!!!!!!!!!!!!!
 :blowingdust2:
Здравейте, момичета! Вчера и на мен ми направиха инсеминация. Първата ми е  :oops: . Страх ме е много да се надявам, защото навсякъде чета, че почти никога не става от първия път. Толкова много ми се иска да е успешна  :crossfingers: . Пожелавам на вас и на себе си успех!
Аз отпадам този месец :( Вчера ми беше първи ден от цикъла, бях на преглед и се оказа че имам задържан фоликул от предния цикъл. Започвам противозачатъчни вместо стимулация.  :balk_145:

Момичета, стискам ви много палци - Игълче, Меги, Драгица, Олимпия,Цветинце, Пими, lawyer  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и на останалите, които пропускам - също стискам.
Време е вече някой да се похвали тук в тази темичка с  :bfp:!!!

Красита, Тинам-че, Даката, много ми е мъчно заради вас, но няма да се предавате - заедно с половинките ще успеете да стигнете до "заветните две чертички", а после ще гушнете по едно беби!!! :lol:

Аз само ви наглеждам сладури, от утре започвам стимулация за ин-витро.
Игълче  :balk_21: и благодаря за пожеланията!!! И на теб да ти се връща!!! Тръгвам към това преживяване с положителна настройка и няма много да чета по форума този месец, че да не психясам.
*
Здравейте, момичета! Вчера и на мен ми направиха инсеминация. Първата ми е  :oops: . Страх ме е много да се надявам, защото навсякъде чета, че почти никога не става от първия път. Толкова много ми се иска да е успешна  :crossfingers: . Пожелавам на вас и на себе си успех!
Стискам палци да е успешна :crossfingers:И не се страхувай,ако прочетеш по-внимателно,ще видиш че има момичета забременели още от първия път!Успех мила! :D
*
 Biserche и на теб много  :crossfingers: :crossfingers: както и на всички с предстоящо инсе този месец. Да се надяваме, че и аз ще се включа. Бях на преглед и док. реши да направим последен опит. Нещо плувците последният път не са били в добра форма- с намалена подвижност и преживяемост след обработката  :balk_144: Първите два пъти го нямаше този проблем и много ми е чудно защо се е получило така  :ask: Сега съм се заканила да му спра биричката на моя мъж вечер и ще кара на сокчета до инсето  :balk_48:
*
А някой знае ли колко време живеят обработените сперматозоиди в матката?
*
Бисерче, стискам ти палци другата тема да ти е по-късметлийска и скоро да ни се похвали с резултата. Ние сме с теб, а ти ни наглеждай от време на време  :lol: