0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
А някой знае ли колко време живеят обработените сперматозоиди в матката?
Сперматозоидите се движат по тръбите,не влизат в матката.А колко преживяват,това се установява след пресяването за инсе и го пише на спермограмата.При всеки е различно.
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Здравейте! Да се отчета  :D Моето второ инсе мина и сега започва дългото и тежко чакане, надявам се да имаме късмет, ако ли не - продължаваме напред - няма да се отказваме я.
На всички пожелавам успех, а на неуспелите - кураж и сили да продължат - няма да се предаваме я.
Бисерче ама силно, много силно ти стискам палци и супер много се кефя, че си почнала бързо стимулациите за ин витро  :goodluck: :crossfingers: :bighug:.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Eagle, много късмет ти желая с това инсе. Дано стане чудото наречено бебче и при теб;-))) Стискам палците навсякъде :stroller: :bori_007: :bori_004: :bori_006: :bighug:
*

eagle

• 515
Благодаря  dragica  :balk_21: Желая ти и на теб успех в процедурите,които ще предприемете.
« Последна редакция: Май 12, 2008, 10:49:25 am от eagle »
*
Здравейте! Да се отчета  :D Моето второ инсе мина и сега започва дългото и тежко чакане, надявам се да имаме късмет, ако ли не - продължаваме напред - няма да се отказваме я.
На всички пожелавам успех, а на неуспелите - кураж и сили да продължат - няма да се предаваме я.
Бисерче ама силно, много силно ти стискам палци и супер много се кефя, че си почнала бързо стимулациите за ин витро  :goodluck: :crossfingers: :bighug:.
:crossfingers: за :bfp:
Благодаря ви момичета за стиснатите палци!!
Целувам ви всичките, очаквам вече само  :bfp: в тази тема!!!!
Игълче, след две-три седмици виртуално ще се напием  от щастие, надявам се всичко при теб да е наред и скоро да ни зарадваш с ++++ !!!

:lol:
 :lol: :lol:
 :lol: :lol: :lol:
*
Игълче скоро да се похвалиш, :crossfingers: за  :bfp:. И на всички останали момичета желая късмет!
*
 Игълче, много ти стискам палци и те чакам с хубави новини след две седмици :crossfingers: :bighug:
*

Късмет и да се похвалиш с положителен резултат.

При мен нещо май нещата не вървят.Днес 12 ден от стимулацията фоликулите са само 11-12мм.Изписаха ми още 3 ампули Меногон и в четвъртък съм пак на преглед.Най-вероятно инсето ше е в събота.
eagle :crossfingers: :crossfingers:  за  :bfp:
pimi  :crossfingers: :goodluck: да пораснат фоликулчетата и  в събота всичко да мине добре и да завърши с :bfp: 
На всички останали леки процедури и много късмет.

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*

eagle

• 515
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания, много сте мили! Пожелавам на всички ни да получим така желаните +++ резултати
*
eagle :crossfingers: :crossfingers:  за  :bfp:
pimi  :crossfingers: :goodluck: да пораснат фоликулчетата и  в събота всичко да мине добре и да завърши с :bfp: 
На всички останали леки процедури и много късмет.

Благодаря ти Поли.Дано всичко да мине добре.Малко ме притесняват инженциите-до сега имам 12 Меногона 75 и ми остават още 2.Не стават ли твърде много?И защо въпреки лекарствата тези фоликули не искат да порастнат?
*
Момичета,аз май ще се присъединя към вас отново през юни.Док реши да използваме стимулацията,която бяхме предвидили с Гонал и да се пробваме с още едно инсе,пък на есен ин-витро2 не се губи.Аз още не съм решила дали да се съглася,че като се сетя за първото инсе...Но за сега чакам цикъл :)

TINI78 - Като се сетиш за първото инсе какво? Сподели си тревогите, моля  8O Извинявам се, ако се налага да се повтаряш, но не съм в течение.

*
Ами ,луда работа беше...Имах сериозни съмнения,че материала от съпруга ми не беше обработен,получих ужасни контракции на матката и естествено не забременях.Наскоро получих потвърждение на съмненията си,че спермата не е била обработена.Както и предполагах ,с контракциите,които получих,съм изхвърлила целия материал от матката и как ли да не забременея?!Сега знам,че това не би се случило(материалът ще бъде обработен),но се притеснявам да не би да са се получили антиспермални тела.Ами,както казах ,луда работа!

*
Здравейте момичета
и аз се включвам в темата , предстои ми първа инсеминация в края на май , трябваше да бъде в началото на месеца , но съвпадна с празниците. Ние сме с диагноза "намалена оплодителна способност по Крюгер" - 7%. Моят лекар е док.Владимиров - страхотем човек.
*
Здравейте момичета
и аз се включвам в темата , предстои ми първа инсеминация в края на май , трябваше да бъде в началото на месеца , но съвпадна с празниците. Ние сме с диагноза "намалена оплодителна способност по Крюгер" - 7%. Моят лекар е док.Владимиров - страхотем човек.

Успех!
Ами ,луда работа беше...Имах сериозни съмнения,че....

В коя клиника се случи това?  8O Съжалявам, че си преживяла такова нещо. Звучи ужасно. Моля да напишеш къде е станало, за да предпазиш евентуално и други момичета от тази грешка.

*
И според мен е много важно да кажеш къде си правила подобно нещо. Не смея да го нарека и инсе, защото е дори опасно за теб подобно безхаберно отношение на някой лекари. Успех ти желая повече да не попадаш на подобни "лекари".

*
 Добре дошла сред нас, sne_do, успех и много  :crossfingers: от мен. И аз като теб съм при Владимиров, но с тази разлика, че моето инсе този месец ще е 4-то поред :( Ние също сме с лоша морфология - 4% по Крюгер. Вероятността да успеем е малка, но продължаваме смело напред.