0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: С нова надежда за +++++++++++! 05.V-11.V.2008
« Отговор #280 -: Май 08, 2008, 11:52:03 am »
Здравейте момичета, добре дошла на reneto55 и естествено че всички ще стискаме палци.
НА всички Росита стискам палци. И на всички симптомясали-уф и аз си намирам ама вече не знам внушавам ли си че имам симптоми или си внушававам че си внушавам че имам....ако ме разбрахте де.
Новилка, не ми звучиш добре, защо така.Излей си ако те стиска нещо за гърлото.
Хайде милички лека работа на всички работни , а аз отивам да чистя.
« Отговор #281 -: Май 08, 2008, 12:08:59 pm »
Благодаря за топлото посрещане във форумчето и подкрепата,нужна ми е/вие разбирате най-добре/!Дано всички се задържим тук възможно най-кратко време!Прегръщам ви!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #282 -: Май 08, 2008, 13:45:29 pm »

reneto55, добре си дошла в лудата ни компания! Тука всички сме големи симпатяги  :lol:, ако не вярваш, можеш да ни разгледаш в албумчето! :wink: Бъзикам се! Стискам ти много палци тази седмица да е най-щастливата в целия ти живот! Дано както топло те посрещаме, така и топло да те изпратим при бременилките ни!

Хайде първия ще е твоя  :bfp: :bighug:

:bighug: :dance2:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #283 -: Май 08, 2008, 14:21:11 pm »
, мили момиченца!
reneto55, добре дошла сред нас и много скоро твоето чудо да стане!
Соф, Светалчи, Ифи и другите със странните симптоми, ха дано, милички да не ви идва в следващите  :cloud9:!!!
Роситата, успех на прегледите! Много ще ви  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Меги, харесва ми схемата ти! Така няма начин да не хванете  :eggsperm: Успех, мила!
Аз да ви се оплача, зъболекарката ми каза, да спрем за малко с бебеправенето, че ще ми правят операция на зъбите и ще трябва да се правят рентгенови снимки. Мен хем ме е страх от операцията, хем ми е мъчно, че изпускаме този месец. Ама тя май късно ми каза, и О май вече мина, без да се пазим... Май така ви обясних, че само аз си го разбрах  :dontknow: Ама карай! То ще си покаже...
Прегръщам ви всичките и мноооооооооооооого си ви обичкам!
« Последна редакция: Май 08, 2008, 14:23:09 pm от ВеТи »
Don't worry, be hippy
*
« Отговор #284 -: Май 08, 2008, 14:40:46 pm »
Здравейте момичета.Днес бях на док и почнахме Клостилбегит.Следващата седмица отивам пак да видим става ли нещо. :wink:А ние иначе вкъщи по-домашному ще поработваме здраво и без това миналия месец бяхме гола вода :DИначе относно вашите бременни симптоми :crossfingers:да са истински,а на тези които още намот до края на другия месец да са ги получили :)
Обичкам ви :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #285 -: Май 08, 2008, 15:46:20 pm »
Не мога да ви опиша как се чувствам.Всички сте толкова мили.Оказва се вярно това,че само човек,който е преминал през нещо,може да те разбере.
Привършвам работа и ще си тръгвам/ползвам компютъра докато съм на работа/.Не за друго,а защото в къщи имам един батко на 14 г.,който е лишен от интернет заради...тинейджърски работи.Покрай него съм се самонаказала и аз.Затова мога да се включвам само в работно време.Прибирам се с надеждата,че утре пак ще ви пиша и няма да имам лоши новини.
Прекарайте една прекрасна вечер с любимите си!
Усмихвайте се повече!
« Последна редакция: Май 08, 2008, 15:47:58 pm от reneto55 »
*
« Отговор #286 -: Май 08, 2008, 16:06:19 pm »
Здравейте ! :wink:
Не съм писала от много време, но редовно ви чета и съм съпричастна с вашите радости и тревоги.
Искам вашето мнение - повече от 10 дни имам болки в кръста и ниско долу, сякаш всеки момент ще ми дойде и адско главоболие отвреме навреме.Но за първи път усещам нещо като конвулси на матката и сякаш нещо ми тупти отвреме навреме в коремчето (не ми си смейте само  :oops:).Не съм си мерила Т и не съм правила никакви изчисление и т.н от доста време,понеже си казах край стига толкова ,а и милото така ме жегна с едно свое изказване.....Скоро трябва да ми дойде на 11.05 и затова не съм и правила тест,но все пак исках да чуя и вашето мнение,дали все пак има надежда чудото да е станало.

Благодаря и успех на всички очакващи +++++ резултатчето  :wink:
*
« Отговор #287 -: Май 08, 2008, 16:14:04 pm »
Здравейте ! :wink:
Не съм писала от много време, но редовно ви чета и съм съпричастна с вашите радости и тревоги.
Искам вашето мнение - повече от 10 дни имам болки в кръста и ниско долу, сякаш всеки момент ще ми дойде и адско главоболие отвреме навреме.Но за първи път усещам нещо като конвулси на матката и сякаш нещо ми тупти отвреме навреме в коремчето (не ми си смейте само  :oops:).Не съм си мерила Т и не съм правила никакви изчисление и т.н от доста време,понеже си казах край стига толкова ,а и милото така ме жегна с едно свое изказване.....Скоро трябва да ми дойде на 11.05 и затова не съм и правила тест,но все пак исках да чуя и вашето мнение,дали все пак има надежда чудото да е станало.

Благодаря и успех на всички очакващи +++++ резултатчето  :wink:
Никой няма да ти се смее мила.Разбира се че има надежда докато лелката я няма. :crossfingers: :bfp:

*
« Отговор #288 -: Май 08, 2008, 16:27:43 pm »
Ехооооооо къде е цялата банда?Много работите мацки-не останаха пари на тоя свят от вас. :D
Аз отивам да си взема Мишлето от училище и се надявам да сте се появили,че вече много ми липсвате.А какъв дъжд ще ме вали.... :comm:

*
« Отговор #289 -: Май 08, 2008, 16:29:08 pm »
Мернах те Олимпия-не се крий щото трябва да ме отсрамваш тоя месец-нали си знаеш :D
Айде че пак се отплеснах :o

*
« Отговор #290 -: Май 08, 2008, 16:33:53 pm »
А бе мацки, аз и тук ше ви питам. Пуснах един въпрос и в хормонални проблеми при жената. По какви причини ми изтича нещо бяло от гърдите - нещо с хормоните май а? То че ще се ходи на лекар....  :balk_144: :balk_145: :balk_146:
Не отлагай посещение при лекар!И ако можеш пусни си кръвен тест,но не си стискай гърдите по-вече. :D
« Отговор #291 -: Май 08, 2008, 16:39:08 pm »
 Iffi.13,  течност изтича от гърдите , когато има повишен пролактин. Недей да ги пипаш, а колкото се може по - скоро поседи док. :wink:
*
« Отговор #292 -: Май 08, 2008, 16:55:25 pm »

Бре, неска много пуста темичката.КЪде сте мацки?
Любчето не се е мернала хич днес. От Дани също нямаше добро утро.Новилка само си показа умърлушеното носле и избяга.
Айде дано като се нарабтите да наминете всички. И да сте в добро настроение.
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #293 -: Май 08, 2008, 17:08:39 pm »
Здравейте пак от мен!
Толкова много работа и ето вече три странички!
STL никой не се смее а само ще ти стискаме палци това да са двете чертички, и без никакви притеснения.
Нито Любчето нито Симони нито Новилка, много работят, но съм сигурна че мислено са с нас, и Олимпия, много работят - ама дано да е по мъжлетата.
Аз си стискам болката и работя, но пък негуба надежда за другият месец - така се надявах на чудото по Великден, но ноже това да не е моят месец.
parsi  :crossfingers: още от сега за при докторчето.
Обичам ви всичките. :bighug: :bighug:

*
« Отговор #294 -: Май 08, 2008, 17:12:23 pm »
Здравейте пак от мен!
Толкова много работа и ето вече три странички!
STL никой не се смее а само ще ти стискаме палци това да са двете чертички, и без никакви притеснения.
Нито Любчето нито Симони нито Новилка, много работят, но съм сигурна че мислено са с нас, и Олимпия, много работят - ама дано да е по мъжлетата.
Аз си стискам болката и работя, но пък негуба надежда за другият месец - така се надявах на чудото по Великден, но ноже това да не е моят месец.
parsi  :crossfingers: още от сега за при докторчето.
Обичам ви всичките. :bighug: :bighug:
:thankyousign: :hug2:

« Отговор #295 -: Май 08, 2008, 18:11:33 pm »
Здравейте мили мои!!! :hello2:
Не си мислете,че като бях нощна смяна и до сега съм нанкала.Нищо подобно,даже почти не съм спала!!!Сутринта като си легнах и започна да ме боли един зъб дето се опитва да ми прави номера от няколко дни.И аз стисках,стисках,ама не устисках дълго.В 12,30 вече отивах към зъболекаря,а и бях ударила 2 аулина,ама все тая.Та зъбаря ме прати автоматично на хирург да  ми го вадят.Аууууууууу,ужасен ужасон ви казвам.Аз по принцип съм ненормално смела,ама като не са ми вадили до сега,и упойка не са ми били....Абе бая се повайках и бая си помрънках на мъжлето,ама нема начин.Обаче с доктора така си паснахме,че направо приятелчета станахме.Ама то и аз още сядам на стола и му викам:"Докторе искам да знаете,че вие сте ми първият!Отнесете се с внимание към тая отговорност!"И така помайтапихме се ,той ми би упойчицата на няколко пъти,извъди ми гигантския мъдрец наведнъж и така.И май още съм под упойка,щото нищичко не ме боли.Само адреналина ми е в повечко.

А сега се връщам малко назад,за да разбера какво се е случило докато ме нямаше.
 :ask:

:grouphug2: :grouphug2: :grouphug2:
« Отговор #296 -: Май 08, 2008, 18:36:12 pm »
Ох,прочетох всичко и забравих повечето,което исках да кажа!!! :oops:
Здравейте на новодошлите и на тези,които се вясват по-рядко.Ние сме тук само,за да се подкрепяме и повярвайте ми наистина успяваме.Ще се радваме,ако можем по този начин да помогнем и на вас.
Алооооооооо,симптоматичнитеееееее!!!Я по-полека със странните усещания.Момичета,пазете си психиката,моля ви.Аз също имам периоди,в които страшно много си намирам симптоми,ама после само ме боли повече.Затова спрях да търся симптоми,ако нещо ми се стори странно гледам да не му обърна внимание/не че много ми се получава/.До ден два на мен трябва да /НЕ/ми дойде,ама каквото сабя покаже.Пък и с тая снимка днес,ама то ако е писано и след десет снимки пак ще стане,така че какво да го мисля само.

Ама наистин,днеска е много пусто тука.

А Дани никва я няма и нея.Има няква мистерия тука,ама ще я видим тая работа. yahoo_17

Хайде аз докладвах едно хубаво и подробно за изминалия ден,сега е ваш ред.

:balk_5: :balk_111: :balk_69:
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #297 -: Май 08, 2008, 19:00:23 pm »
 :hello: Моята леличка още я няма :wink: Продължавам да се надявам,че няма да дойде в близките 9 месеца :balk_69: Ще изчакам още няколко дни и тогава ще направя тестчето!Някак си този месец ми е едно спокойно....миналия всичко ми беше едва ли не на живот и смърт....Този месец съм се пуснала по вълните и..... :balk_101: :balk_109: :balk_110: :balk_110: :balk_109: ако е станало евала......отдадохме се на любов без много пресмятания... :bed: :bed: :bed: когато в каквото настроение сме!
И се чуствам много добре...надявам се да е станало...а ако не е...какво пък не е края на света другия месец с нови сили... :wink:
Здравейте мили мои!!! :hello2:
Не си мислете,че като бях нощна смяна и до сега съм нанкала.Нищо подобно,даже почти не съм спала!!!Сутринта като си легнах и започна да ме боли един зъб дето се опитва да ми прави номера от няколко дни.И аз стисках,стисках,ама не устисках дълго.В 12,30 вече отивах към зъболекаря,а и бях ударила 2 аулина,ама все тая.Та зъбаря ме прати автоматично на хирург да  ми го вадят.Аууууууууу,ужасен ужасон ви казвам.
Мила съчуствам ти но поне си се оттървала от болния зъб и....няма да те боли вече....А и във втория пост ми звучиш доста ведро и оптимистично :wink:
Съгласна съм че не бива постоянно да си втълпяваме симптоми,защото се натоварваме психически.....а тези нерви не са добри особено ако симптомите са истински..Така че нека си се радваме на мъжлетата...Бебчетата като видят колко се обичат мама и тати ще бързат да дойдат ,за да се включат в семейната идилия :balk_127:
*
« Отговор #298 -: Май 08, 2008, 19:20:07 pm »
ОЧАКВАЩИ    :bfp:

Dragica           28-29.04
anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
Olimpia           9-10.05
ВиЛиЛи           9-10.05
power             10-11.05
veni_I_koci     11-12.05
Sof                 13-14.05
svetal4y         13-14.05
nomine           15.05
NOWILKA        16.05
Dgina             17-18.05
hrisibg            22-24.05

ловуващи :00001754:

ivaqna
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
Raliuna
tina_72
clevergirl
Vickson
Meggy
tancheto
malkoto_dqvolche
parsi
lqlyo
aleks
rossy*

Аз отпаднах много рано този месец. :(

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #299 -: Май 08, 2008, 19:21:33 pm »
Къде сте всички?! Аз се лакирах, изпратих мъжо на зъбар и сега исках да ви обръщам внимание, а пък то - няма никой! Изръфах набързо 1/2 луканка и даже и за ядене не ми се мисли... Вили, доста е кофти момента с ваденето на зъб... май, май наистина си още под упойка, щото след това си боли... Аз имам преди години един зъб, ваден с оперцийка, щото се рушеше, ама помня, че доста ме боля... А относно симптомите... ми аз обикновено не си позволявам да симптомясвам, ама тоя месец наистина циците зверски ме болят! Няма да се втелясвам, ама нека поне за седмица да си помечтая, че съм бременна, а?! Чакам Роузи днес да се отчете с резултат от доки, че нали е на преглед! А Симони адски ми липсва....

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!