0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: С нова надежда за +++++++++++! 05.V-11.V.2008
« Отговор #380 -: Май 09, 2008, 19:23:54 pm »
Аз казах: "Не". Ама не съм сигурна изобщо, освен "-" тестове де :D[/color]

Елфи, ами ти за кога си? Кога си прави последния тест?
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #381 -: Май 09, 2008, 19:42:45 pm »
Eлфи,Соф,Светалчи,вие сте ни надеждата,айде да отсрамвате бандата ,че нещо този месец сме я закъсали от към  :bfp:Стискам ви палци момичета :crossfingers:
Соф,виж как започна да ти върви ,честита ти награда,айде дано и след няколко дни късмета е пак на твоя страна  :bfp:
Вили,да пишеш кога да гледаме :D
Адашке,как мина при доки,нещо потайничиш :lol:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #382 -: Май 09, 2008, 19:49:14 pm »
Аз казах: "Не". Ама не съм сигурна изобщо, освен "-" тестове де :D[/color]

Елфи, ами ти за кога си? Кога си прави последния тест?

Ами според средната дължина на МЦ - 27 дни, трябваше да ми дойде на 04.05 (неделя), но според denis този месец имам късна О и трябва да е 32-33 дни, т.е. вчера-днес такъв дълъг цикъл съм имала преди много години.Тест последно правих вчера, но вечерта, при това от тези дето са бонус в кутийката с ову-тестовете.Така че не знам какво става и ми е много гадно настроението.А преди час ми зацапва вече...Ядосвам се, защото поне да дойде, та да си лекувам гъбите и пак да ловуваме, сега само си поглеждам превръзката.
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #383 -: Май 09, 2008, 19:55:00 pm »
Мдааа, докато си пишех и лелката дойде, значи поне графиката ми е точна и съм имала Ову.Нов месец, нов късмет.
А иначе трябва да отбележа за първи ден утре нали?
« Отговор #384 -: Май 09, 2008, 20:04:15 pm »
Момичета,за гледането ще ви пиша и със сигурност ще си го пообсъждаме.А иначе аз пак ще ви напомня,но ще имам нужда от силно стискане на палци вторник следобед и цялата сряда.Ако може да ме изтеглят веднага да участвам и да не ходя хиляда пъти до София.Ама и самия факт,че са ме избрали от толкова кандидати,си е достатъчен късмет.Но и с такава яка група,като вас,зад гърба ми,няма начин да не спечеля нещичко.
Соф,тва си е направо късмет.Аз като изключим сега тва за Сделката,и това дето намерих мъжа си,никога нищо не съм печелила.Ааааааааааааа,освен една тройка преди 10 години. :lol:
Ох,така започна да ме наболява корема,като преди цикъл.Мамка му.Яд ме е ,но пък още я няма гадината,та ще видим.Но определено нищо не очаквам вече.
Елфитка,съжалявам,мила.Гадно е,знам.
« Отговор #385 -: Май 09, 2008, 21:18:46 pm »
Хайде,аз пак отивам да се трудя!
До утре и хубаво да се  наспинкате.
Гуш-гуш от мен!
 :D :D
 :D
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #386 -: Май 09, 2008, 21:30:17 pm »
naskomimi,
пожелавам ти всичко най-хубаво и сбъдване на най-съкровената ти мечта!

вилили,много се радвам,че ще участваш- дано късмета е с теб в играта и не само там  :)

мацки, утре много да ми стискате палци, защото ме извикаха на интервю  :D , а аз много искам да ме харесат и да ме вземат, и сега съм леко притеснена.
07.10.2009
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #387 -: Май 09, 2008, 21:34:34 pm »
ОЧАКВАЩИ           

anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
Olimpia           9-10.05
ВиЛиЛи            9-10.05
veni_I_koci       11-12.05
Sof               13-14.05
svetal4y          13-14.05
tani77            13-14.05
nomine            15.05
NOWILKA           16.05
Dgina             17-18.05
biserche          18.05
Vickson           20.05.08
luba_boiko        21-22.05
hrisibg           22-24.05

ловуващи   

ivaqna
nezisgbg
Simoni   
eveishan
Raliuna
tina_72
clevergirl
Meggy
tancheto
malkoto_dqvolche
parsi
lqlyo
aleks
rossy*
Dragica

аз се бях махнала от списъка с очакващи,защото лелката дойде при мен още на 7.05 , ама сигурно сте дръпнали по-стар списък - та пак се махнах.
07.10.2009
*
« Отговор #388 -: Май 09, 2008, 21:35:35 pm »
Адашке,как мина при доки,нещо потайничиш :lol:[/color]
за другата седмица съм! ще пиша разбира се как е минало!  :wink:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #389 -: Май 09, 2008, 21:36:43 pm »
Вили, к`во направи с тея нощни, бе човек?! Не свършиха ли вече!? Палци ще стискаме когота кажеш! Дано да сме ти кадемчета! А моя късмет работи точно, когато си иска! Преди 3 години имаше едни сребърни дрънкулки от Кола Лайт...е, тогава пак на майтап, с един единствен етикет си спечелих сребърна халка...Много е яка, още си я нося! В същата година май и мъжо намерих... Сега ми е това от бирата...а дано и бебо да спечеля! Уфффф, то малко като на томбола, ама така се чувствам всеки месец "тука има - тука нема"! Елфи, съжалявам много за ллята, ама поне гъбите ще излекувате и после - по графика на Мегги - празно да нема! Дани, хайде, и аз искам да поведа хорото, ама ... чакане му е майката! До понеделник съм на хапове, след това ше вадя боба и ше мятам, пък да видим боба или теста - кое ша покаже вярно!Сега освен да ви кажа "Лека нощ", щото минавам през банята и после ще се хоризонтирам в спалнята, че утре пак рано ще се става... пустата му работа! Ооооо, докато се натуткам и Пауър се появила! Ама как няма да ти стискаме палци! Разбира се, че сме с тебе! Разчитай на нас! Ти само се успокой и мотивирай, и ще те одобрят! Успех, миличка!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #390 -: Май 09, 2008, 21:38:31 pm »
power, стискам ти палци за интурвюто.Аз не търся рабта , че нали бебе правим, ама вече ми омръзна да седя вкъщи, и яако ми дойде тези дни почвам здраво да търся и аз.
Мацки, благодаря на всички за стиснатите палци, и аз стискам краката, та да видим каква ще я свърша.
Хайде лека нощ и от мен. и много :bighug: :bighug: :bighug: за всички
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #391 -: Май 09, 2008, 21:41:28 pm »
Eлфи,Соф,Светалчи,вие сте ни надеждата,айде да отсрамвате бандата ,че нещо този месец сме я закъсали от към  :bfp:Стискам ви палци момичета :crossfingers:
Соф,виж как започна да ти върви ,честита ти награда,айде дано и след няколко дни късмета е пак на твоя страна  :bfp:
Вили,да пишеш кога да гледаме :D
Адашке,как мина при доки,нещо потайничиш :lol:

Ти, сладурче, добре на мене стискаш палци, ама що не казваш за ендокринолога!? К`во стана? Я бързо докладвай! Не трябваше ли днес да ходиш? Видях, че си тука, изобщо не бягай!
Ох, направо си е като наркотик тоя форум!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #392 -: Май 09, 2008, 22:24:09 pm »
Ех Соф ,как ме усети,аз за малко наминавам все ,че мъжо е на компа :lol:Ами ще ходя при док,но в началото на седмицата ,ще пиша как е минало.Този месец ще е твоят ще видиш,аз имам хубаво предчувствие ,а то рядко ме подлъгва :crossfingers:и много цунки от мен :balk_21:
power,успех  :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #393 -: Май 09, 2008, 23:19:21 pm »
Минавам на бързо да ви кажа само едно ЛЕКА НОЩ МИЛИЧКИ!Вие сте най-прекрасните жени на света и ще си получите възнаграждението скоро ( preggo :babyflips: ),сигурна съм  :D
Благодаря ви за стиснатите палци и за разбирането.Сега вече се чуствам по-добре, а утре ще видим, че се започва от утре чакането

:bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #394 -: Май 10, 2008, 07:00:42 am »
Добро утро,мили момичета! Днес май аз съм най-ранобудна,но няма как отивам на работа.
                         Пожелавам Ви един прекрасен и слънчев
                 ден,изпълнен с много усмивки и  :bfp: .И запомнете :

"Всеки чува, това което казваш. Приятелите слушат, това което казваш.   
                 Най-добрите приятели слушат това, което не казваш!"

И един поздрав :
http://www.vbox7.com/play:52bbbed0
*
« Отговор #395 -: Май 10, 2008, 07:36:25 am »
Добро утро и от мен! Аз също съм на работа днес,а така ми се спиии...
Аз май съм имала ову,защото Бт вече се покачи малко..Очаквам или още да се покачи ,или да си остане поне същата още няколко дни.Поне съм малко по- спокойна ,че все пак е имало ову.

Искам да ви пожелая един хубав ден от мен и много усмивки!
Пауър,стискам ти палци за интервюто,знам колко е неприятно..
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #396 -: Май 10, 2008, 07:44:06 am »
Е, аз май ще съм втората....а, Любето ме изпревари

Добро утро бандааааа!
Хайде ставайте, стига сте се излежавали....ох....да ви кажа как ми домъчня за едно време....кога бях малка и ходих на лагер....Някой чувал ли е за с.Ямна? Намира се някъде до Етрополе. Малиииии, какви спомени ми изплуваха от лагерите там.....беше много готино...Възвишения от всякъде, зеленина, птички....тишина нарушавана само от нас хлапетата....малинака от който си беряхме малинчици за десерт....Охххххх, искам пак.

Шуши, това клипче много го харесвам, а филмчето още повече. Сега и аз ще потърся нещо....пък дано ви допадне.........

http://www.vbox7.com/play:7d916a93

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #397 -: Май 10, 2008, 08:14:20 am »

ИСКАМ ДА ВИ ПОЖЕЛАЯ ПРЕКРАСЕН ДЕН ДНЕС!

ИМАМ ДА ВИ ЧЕРПЯ ПО ДОСТА ПОВОДИ ДНЕС, НО ПЪРВО НАЙ-ВАЖНИТЕ:

1. МИЛОТО СЪЩЕСТВО ДНЕС ИМА РОЖДЕН ДЕН!

И

2. ДНЕС ПРАВИМ И 10 ГОДИНИ ОТКАКТО СЕ НАМЕРИХМЕ И АЗ СЪМ МНОГО ЩАСТЛИВА ОТ ТОВА (НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ И ТОЙ) :lol:!

Та по тези поводи да ви почерпя с любимото ни питие, макар и да е рано
и
за добро утро все пак.

*
« Отговор #398 -: Май 10, 2008, 08:16:23 am »
Извинявайте за дългия пост, но днес съм прекрасно настроение и искам да ви го предам на вас. Не искам да бъдете тъжни, а да се усмихвате на живота, въпреки трудностите, които ни предлага.

*
« Отговор #399 -: Май 10, 2008, 08:20:00 am »
Меги,да сте живи и здрави и мнооого щастливи и двамата! Дано направите семейството си абсолютно завършено с две добри деца! Много свестен човек си и заслужаваш всичко най-хубаво.Пожелавам ти един много весел празник и това настроение да не те напуска вече... :)