0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: С нова надежда за +++++++++++! 05.V-11.V.2008
« Отговор #320 -: Май 08, 2008, 21:27:33 pm »
Айде Лека ви нощ от мен, обичайте мъжете си и те ще ви се отблагодарят с най-прекрасните бебета на света  :lol: !

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #321 -: Май 08, 2008, 21:54:27 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛКИ!!!!!!!!!!!!!  :lol:
Толкова се радвам че отново съм с вас! Не съм чела нищо назад понеже нямам възможност сега, но тия дни ще наваксам обещавам!
Страшно много ми липсвахте през тази седмица, но ние с милото си прекарахме страхотно в Кушадасъ, беше супер и времето готино, и компания намерихме купон голям стана и си починахме и други работи правихме, пък да видим ... само дето пустия му път много беше - почти цяло денонощие в тоя автобус УЖАС!!! вече имах чувството че няма да издържа...
Но иначе Много беше хубаво, аз тръгнах с предубеждения че е Турция... мюсулмани... но явно в курортите не е толкова страшно. Скоро ще ви кача снимки в албумчето :)

Ходихме на екскурзия в древния град Ефес и в близост до него посетихме Последната обител на Дева Мария. Невероятно място - свято, много високо в планината, много тихо и спокойно, имаш чувството че някой те закриля там. Помолих се за всички нас, запалих свещичка и дори написах най-съкровеното си желание на стената на желанията. Вероятно се досещате какво съм написала. Взех си и малко от светената вода която извира там, но от нея няма как да ви почерпя :wink:

Да не ставам досадна вече, още веднъж - Много ми липсвахте и много ви обичкам, сега ще се опитам да прочета малко назад, че милото има да пише някакви доклади и му трябва компа. Целувки на всички и лека нощ
  :balk_104: :bighug:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #322 -: Май 08, 2008, 21:59:47 pm »
ОЧАКВАЩИ    :bfp:

Dragica           28-29.04
anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
Olimpia           9-10.05
ВиЛиЛи           9-10.05
power             10-11.05
veni_I_koci     11-12.05
Sof                 13-14.05
svetal4y         13-14.05
nomine           15.05
NOWILKA        16.05
Dgina             17-18.05
hrisibg            22-24.05
Vickson          20.05.08

ловуващи :00001754:

ivaqna
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
Raliuna
tina_72
clevergirl
Meggy
tancheto
malkoto_dqvolche
parsi
lqlyo
aleks
rossy*

Добавих се към очакващите, дано всичко което ми се случи - да е било за хубаво и да ни е помогнало с милото  :crossfingers:
*
« Отговор #323 -: Май 08, 2008, 22:02:04 pm »
Виксън привет.Дано мила почивката да се е отразила благотворно и на бебеправенето.
Чакам с нетърпение снимките.
Хайде лека нощ и от мен.Утре дано Дани се излюпи рано да ни усмихне деня от сутринта.
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #324 -: Май 08, 2008, 22:03:05 pm »
Здравейте, милички!
Много, много ви обичам и ми липсвате толкова много през деня.
Тази седмица гадните лекари и стоматолози ще ни го изкарат през  :cul2: задето почивахме на 29 и 30-ти, не ми стигат и другите гадории и лоши мисли, ама да не почвам пак.
Не мога и дъх да си поема, камо ли да пия вода или ида до тоалетна, а толкова искам да ви "видя" и "чуя" поне за малко. :(
Много, много ви обичам и прегръщам всички - толкова много сте ми скъпи!
Още повече след като ми оказахте такава подкрепа и обич - никога няма да го забравя - не съм срещала такава подкрепа и такива топли думи от никого в тежките ми моменти досега.
Просто нямам думи да ви благодаря и така искам да ви видя наяве и да ви прегърна истински!
Всички имате толкова добри душички и единственото ми обяснение Бог да ви "наказва" така с това чакане и трепет е за да бъдете най-щастливи от всички щастливци на земята когато се случи вашето чудо, за да оченим най-прекрасния подарък и смисъл на живота ни!
Прегръщам ви силно!
 :grouphug2: :grouphug2: :grouphug2:
Аз все още нямам настроение за нищо и за утре още повече, за първа година няма да си каня гости приятели, че незнам защо - първо заради парички, че искам да пестя за многото парички, които ще пръсна по частните клиники сега, после нямам настроение, пък и не искам да се виждам с никого - в такава дупка съм попаднала и не искам да виждам приятелите си, които имат по едно или двечки прекрасни съкровища- просто няма да издържа :(
Ще си се съберем нашата чета и рода - то ние всичката лудница си стигаме за един нормален рожден ден :lol: :( :lol:
И сигурно утре на работа ще е пак същия ад като вчера и днес и няма да мога да си ви почерпя.
Знам, че не се черпи предварително, но поне малко да се подсладите от мен

Пък утре дано успея повечко да ви почерпя.
пък и дано настроението ми се подобри, че все пак утре си ми е само моя рожден ден, не като на имен ден, нали  - това си е само мой празник и трябва да си го отбележа и му обърна достатъчно внимание, че ще минат години и ще искам пак да се връщам на 25-тия си рожден ден и ще ме е яд, че съм го пропиляла така гадно.
Пък напук на лудницата на работа и вкъщи утре ще си цръкна малко ( или повечко :wink:) водчица в натуралното сокче на работа, че по-лесно да приемам лудите ни клиенти :lol:

Още веднъж ви благодаря за всичко, милички, благодаря, че ви имам до мен и ви прегръщам много силно!
Звучни и много сочни целувки от мен за лека нощ!
Сладки сънища и до утре!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #325 -: Май 08, 2008, 22:06:35 pm »
И Дани се появи най-накрая, ама за малко! К`во стана, да не налегна мъжо да работите по схемата на Мегги! Ох, мила, навирах се аз по всички видове бебета и малки деца, ама да видим дали ке фана тоя месец, или ке чекаме другия!
Роузи, сладурче, ми като ми е скучно ям... добре, че не качвам, а си седя на едни килца и не се тормозя после, че пак съм прекалила... аз и тортичка похапнах... На тебе да ти пожелая късмет при ендокринолога и дано да сте излекували хламидите, че тези гадове са отвратни... така знам!
Да ви пожелая на всички спокойна вечер! Отивайте да гушкате мъжлетата си...

На мен секса и до 13 ми е забранен, а и милият има хемороид и много страда сега  :lol:, така че ще гледам ТВ.
Ей, Виксън, добре завърнала се! Радвам се за вас! Браво за изкарването! Аз също като теб съм с предубеждения за Турция, ама това лято ще отидем там на почивка, или поне такъв е плана за сега! Хайде, бягай да четеш, а пък утре ще разправяш повече!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #326 -: Май 08, 2008, 23:37:14 pm »
Naskomimi, 4естит рожден ден мила !!!!Да си жива и здрава,много вяра и късмет оттук нататък.И като те хване позитивното настроение покрай рождения ден, да не те пуска докато не видиш  :bfp: Тортата беше много вкусна!!!Аз си хапнах от третата.
 :bighug: :happy_birthday_1: :ballons:

*
« Отговор #327 -: Май 09, 2008, 07:14:58 am »
Naskomimi, Бързам да ти честитя рано рано рожденния ден и да ти пожелая повече никога да не се чувстваш по този начин, изкарай си рождения ден спокойни и вярвай, че скоро ще си много много радостна и най-вече, че на следващия ще сте трима. И благодара за почерпката  :D

Виксънче, здравей отново при нас след дългата почивка, дано сте свършили добра работа и най-важното да сте си починали.

Соф, все ще ти казвам, че опасна рецепта имате. Скоро ще разберем твоята или моята е по-ефикасна и ако е твоята другия месец съм по нея  :lol:. и много се радва, че като хапваш не качваш килца, аз пък качвам, ама не ми пука, като не ям ми става зле, вие ми се свят и други подобни.

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #328 -: Май 09, 2008, 07:16:01 am »
Добро утро!!!

Желая на всички лек и спорен ден, много усмивки и +++ резултати!

naskomimi, честит рожден ден !!!Желая ти много здраве, късмет, и сбъдване на най-голямото ти желание!!!

ПП. Аз вчера не можах да се включа.
Добре дошла на Виксън, радвам се че сте изкарали добре.
« Последна редакция: Май 09, 2008, 07:18:26 am от _Elfita_ »
*
« Отговор #329 -: Май 09, 2008, 07:20:56 am »

ИСКАМ ДА ВИ ПОЖЕЛАЯ ПРЕКРАСЕН ДЕН, ИЗПЪЛНЕН С МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И НИКОГА ДА НЕ ВИ НАЛЯГАТ ЛОШИ МИСЛИ! РАДВАЙТЕ СЕ НА ЖИВОТА И ТОЙ ЩЕ ВИ СЕ РАДВА НА ВАС И СКОРО ЩЕ ВИ ДАРИ С НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ ДАР НА ЗЕМЯТА!

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #330 -: Май 09, 2008, 07:31:31 am »
Наскомими,честит рожден ден:-) Да си жива и здрава.25 г са си супер годинки:-)))И аз искам да се върна натам:-) Много любов и най-прекрасното бебе ти желая....а защо не няколко:-) Весело изкарване
*
« Отговор #331 -: Май 09, 2008, 08:25:37 am »
Добро утро !
Носкомими Ч.Р.Д от сърце ти пожелавам здраве в изобилие,щастие в пални дози и нека радостта да те зове за най-хубавите неща в живота! :hbirth:

Благодаря на всички които взеха под внимание мойте терзания  :bighug:

Хубав ден ви пожелавам  :balk_102:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #332 -: Май 09, 2008, 08:28:42 am »
ДОБРО УТРО, МИЛИ ДАМИ! Весел, слънчев и усмихнат ден ви пожелавам!

Naskomimi, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Нека доброто настроение да дойде при теб и вече да не те напуска!
Пожелавам ти тази година мечтите ти да станат реалност!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #333 -: Май 09, 2008, 08:54:10 am »
Добро утро и от мен!Пожелавам на всички един страхотен ден!

Наскомими,Прегръщам те!
« Отговор #334 -: Май 09, 2008, 09:17:10 am »
Добро утро момичета.
Любе,мила, благодаря ти за успокоението, но скоро няма да се успокоя. Вече е време да взема крайно и кардинално решение за брака ми.
На рожденичката- Наскомими- -Честит рожден ден. Пожелавам ти от все сърце много здраве,щастие ,любов ,успехи и "ВСЯКО ТВОЕ ЖЕЛАНИЕ Е МОЕ ПОЖЕЛАНИЕ". :grouphug: :green_dust_1: :bighug: :hbirth: :party: :blowingdust: :occasion13: :wine: :kaos7: :music22: :jump12: :balk_19: :balk_20:
*
« Отговор #335 -: Май 09, 2008, 09:21:44 am »
Добро утро мацкиииииииииииииии  :hello:
Мими пожелавам ти през новата ти лична година да се сбъдне най-голямата ти мечта  :happy_birthday_1: :ballons: :party:
и леко с тортичките, че съм на диета  :D Шегичка  :bighug:

*
« Отговор #336 -: Май 09, 2008, 09:23:11 am »
galichka: ти бая на голяма диета си сигурно, толкова много килограми си писала, че трябва да смъкнеш, не са ли малко множко?

*
« Отговор #337 -: Май 09, 2008, 09:28:39 am »
galichka: ти бая на голяма диета си сигурно, толкова много килограми си писала, че трябва да смъкнеш, не са ли малко множко?
Изобщо даже. Надявам се, обаче скоро да спра диетата и да пълнея на коремче  :wink: но дотогава - яко фитнес и молко храна. Нама как длъжна съм да послушам док, другият вариант е да ме натъпчат с лекарства.

« Отговор #338 -: Май 09, 2008, 09:36:37 am »
Добро утро и от мен!
Разбрах,че има рожденничка в екипа ни!От сърце желая всичкото щастие и най-вълнуващия и запомнящ се рожден ден!
Не знам на какво се дължи,но ме е обзело едно спокойствие.Нищо не може да ме впечатли....ама нищо.Пишете,ако знаете нещо.Каквото и да се случва,на мен ми е смешно.Само не ме мислете за луда/то не че е изключено.../Лека работа на работещите момичета,пълноценна почивка на мързелуващите
*
« Отговор #339 -: Май 09, 2008, 09:40:46 am »
Честит Рожден ден Наскомими - желая ти много здраве, любов и едно прекрасно бебче да огласи дома ви!
Аз също вчера се завърнах от почивка и сега ми е много тъпо, че отново започвам скучното ежедневие - ама няма как.
Виждам, че имаме много бременни симптоми и дано скоро завалят ++++++++++ резултати!
Бих искала да ме включите в списъчето на очакващите +++++ резултат около 13-14.05 - пък да видим каква сме я свършили този месец!
Приятен и усмихнат ден на всички вас!