0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: С нова надежда за +++++++++++! 05.V-11.V.2008
« Отговор #300 -: Май 08, 2008, 19:28:24 pm »
Ама какви са тези зъбари .
Аз на зъбар отивам с хиляди увъртания и заплахи чак.Какви смели хора!
Соф, теб щом не те болят по принцип а дано да е както го мислиш.Мен ме болят всеки месец.Ама тоя май се скъсаха направо.И сутиен не ме оправя както каза и ти...и от вчера ниско долу ми е тежичко такова и ме боде ли, боли ли и аз не мога да определя
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #301 -: Май 08, 2008, 19:41:42 pm »
Ааааа, недей така, зъбите са важно нещо! Аз усещам една дупчица горе в дясно, която ще трябва да се погледне, а пък имам и наложаща нужда от почистване и избелване, че нещо се излагам с усмивката... Ама другия четвъртък съм аз на зъбар....

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #302 -: Май 08, 2008, 19:42:17 pm »
Здравейте мили хубавици!
Аз днес съм на ръба, просто ужас. СЕга бях набързо на лекар, имам си розов ли6ей, сърби и се пла6а ако трябва да 4акам така да ми мине от самосебе си. Дали няма не6то въл6ебно /хап4енце или мазило/? А и толкова работа имах 4е цял ден ми бу4и главата :lol:
Но няма да ви тормозя с мойте мъки.
Сега малко да по4ета назад 4е съм изпуснала доста май, пък после 6те се върна.
*
« Отговор #303 -: Май 08, 2008, 20:07:06 pm »
Страх ме е.Това е.Мног.ПАнически ужас изпитвам.
Любче ,четеш ли?Виждам че си тук.Измъчиха ли те от работа днес?
*
« Отговор #304 -: Май 08, 2008, 20:11:27 pm »
Ей, Соф, никакво избелване, ако питаш мен и моята зъболекарка, а тя наистина ни е семейна, аз ходя при нея от 20 г. и според нея, а и с други съм говорилиа, не е хубаво да се избелват зъбите и не дава на мъжа ми да го направи и ми каза още, че ако направим такова нещо повече да не се вясвам при нея  :lol:. А и да ти кажа много ми харесват твоите симптоми и се надявам другата седмица да ни се похвали.

*
« Отговор #305 -: Май 08, 2008, 20:22:45 pm »
И аз съм против избелването.Ама ми се иска поне веднъж
*
« Отговор #306 -: Май 08, 2008, 20:25:22 pm »
И аз си мислех моя да го водя, но след категоричния отказ на зъболекарката ни се отказах, а й имам пълно доверие. Супер е!

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #307 -: Май 08, 2008, 20:30:25 pm »
Не, бе милички, чак драстична мярка избелване - не, ама зъбния камък трябва да се почисти, а за момента е наложително. Имам едно долно зъбче, точно отпред, което е малко по-навътре... като стане време за годишното почистване, при него най-много си личи... това е. Само зъбенкамък и оная дупчица горе в дясно... друго няма да ми правят в устата! Ох, скучно ми е! Отивам да и направя сандвич, че милото така или иначе няма да може да яде нищо!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #308 -: Май 08, 2008, 20:31:31 pm »
Добре, добре, приемам донякъде така, а че са си важни зъбите спор няма.

*
« Отговор #309 -: Май 08, 2008, 20:32:18 pm »
Добре добре ама аз на зъбар отивам само с пистолет на челотоо иначе не!
« Отговор #310 -: Май 08, 2008, 20:34:15 pm »
Аз по принцип съм за избелването,но стига да е  в рамките на нормалното.Щото са ми много смешни някой като си ги избелят като по рекламите,ама стои толкова неестествено.Ама те сигурно и докторите им нещо трябва да се нефредни.

А аз де да я знам ква беше тая опойка,ама още не ме е заболяло.Пък минаха вече 4 часа и дано да и е минало действието,че съм се запасила с 5 аулина и само чакам .Но странното е,че от 3 дни ме боли главата и вратът ми беше ужасно схванат.А като ми извадиха зъбището и главата,и врата ми минаха.Абе аз си знам,че съм куче и много нося на болка,ама чак пък толкова.

Светълче,кво толкова те е страх,мила.Аз не съм чувала до сега някой да е умрял на зъболекарският стол,пък то тва е най-страшното. :lol:Важното е да мине болката.Пък целта оправдава средствата.Някой път в такива случаи се чудя дали рецепторите ми за болка са нормални,то чак не е нормално хич да не ме боли.Ама да внимавам какво си мисля,да не пропищя ей ся.
Уф,и днес като не можах да се наспя,направо не знам как ще изкарам тая нощна.Дерт ми е чак.Уфффффффффф........
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #311 -: Май 08, 2008, 20:42:40 pm »
Привет банда! Как сте? Минавам на бързо да ви видя как сте и пак ша бягам,че тая седмица съм мноооооооого ангажирана. От това което от бързия преглед успях да разбера е че си имамеме много кандидат бремелинки със сериозни симптоми. Успех милички стискам ви палци-силно силно силно. Ей, Соф, аз казах ли ти да се навираш повече у бебо, а?.....Май ще има резултат.
Любче, НЕ ОБИЧАМ ДА СИ В КОФТИ НАСТРОЕНИЕ! Аз за какво си играх толкова да ви оформям първата страница.....марш в началото и чети В-Н-И-М-А-Т-Е-Л-Н-О!!!!! Мила, нали знаеш каква слабост си ми, иска ми се хем да ти се скарам, хем силно да те прегърна.
Меги, страшна схема....ако я види моя....има пак да се самооплаква....
Вили, сори за зъба, но браво, че си реагирала правилно и си отсранила вече проблема. Бързо да ти минава!

На всички желая приятна вечер и всяка въЗможна минутка ще я прекарам отново с вас!

ОБИЧАМ ВИ МОМИЧЕТА!
« Последна редакция: Май 08, 2008, 20:46:22 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #312 -: Май 08, 2008, 20:50:02 pm »
Вили,браво герой си ни ти  :DАма ти пак ли нощна тази вечер?
Соф ,миличка гледам че и добре си похапваш,луканчица,сандвич.... :lol:,дано скоро ме зарадваш,много ще се радвам.
На всички ,които ги е посетила червената вещица :)не се отчайвайте,а се мотивирайте повече за да успеете да я победите следващият месец.
На очакващите много късмет и само  :bfp:
Доки ме праща на ендокринолог заради повишени нива на щитовидна жлеза,а в понеделник ще разбера дали сме преборили гадната хламидия :x
Лека вечер момичета.Обичкам ви много :balk_104:
« Отговор #313 -: Май 08, 2008, 20:54:49 pm »
Вили,браво герой си ни ти  :DАма ти пак ли нощна тази вечер?

И тази вечер,че и утре вечер.Абе аз бая се поослушах за болничен,ама никой нищо не каза. :( Не ми е проблем,просто неска да съм спала 3-4 часа.
А за доктора,аз в такива случаи се успокоявам,че важното е,че нещо полезно и правилно се прави.

Дани,не така за малко дееееееееееее.
*
« Отговор #314 -: Май 08, 2008, 21:06:15 pm »
Вили ти си повече от герой
Съчувствам ти заради тоова че пак си нощна
Надявам се да си отспиш утре без болки и глупости вече.
*
« Отговор #315 -: Май 08, 2008, 21:08:04 pm »
Данииииииииииии, недей за толкова кратко, много ми липсваш като те няма.

Меги, страшна схема....ако я види моя....има пак да се самооплаква....

Не се оплаква никак, даже е много доволен този месец, снощи малко попропуснахме (че нещо не му беше добре, но не от мен), но мисля след малко да понаваксваме  :wink:. То мина вече момента, но удоволствието преди всичко  :lol:.
Айде вземайте пример от мен, не че по принцип съм много за пример, но поне сега може  :bighug: :bighug: :bighug:

Вили, много кофти с тези нощни смени.

« Отговор #316 -: Май 08, 2008, 21:15:42 pm »
Адашке,чакам те на отчет,не се скатавай така  :D
*
« Отговор #317 -: Май 08, 2008, 21:18:05 pm »
Ехаааа,ако всички симптоми се окажат истински,честно ви казвам ще целувам земята от радост..

Ха сега здравейте и от мен...Нааай-накрая се добрах до момента на писането...Момичета,страшно ми липсвате.Имам адски много работа и нямам време даже погледна какво става.. Много ми е мъчно за вас..:(

Новилче,не искам мила да си тъжна(не,че аз съм пример).Всичко рано или късно ще се нареди.Знам че звучи гадно ,ма това е истината.Казвам го колкото за теб,толкова и за мен!

Колкото до бременните симптоми и аз ги имам,пък въобще даже нямам право да се надявам с тоя редовен секс дето практикувам....:)Хубавото сега е ,че днес малко ми се покачи БТ,ако и утре е по-височка така,значи има надежда да съм имала ову...Това е най-важното нали?

Обичам всички вас! Дани,Джина,Роси,Роузи,Драгица,Бибица,Новилка,Наскомими,Светалчи,Вилили,Симони и всииички други момичета! Мисля за вас непрекъснато и се терзая заедно с вас,така като се и радвам заедно с вас!
Дани,когато зачезнеш така,ми минават хиляди мисли през главата..Аз май-съм по- добре,поне от работа не мога да мисля за глупости.. Целувки и спорна работа!
*
« Отговор #318 -: Май 08, 2008, 21:25:49 pm »
Ох,като про4етох за зъболекари и ме сви стомаха :D ВиЛиЛи, взела си мерки и вси4ко 6те се оправи, съжалявам 4е те е боляло. Аз съм такава бъзла, 4е 4ак бягам понякога. А всъ6тност нямам пломби, нямам проблеми, само 4истя зъбен камък. Ама пусти страх, стискам юмру4ета по време на процедурата :D.
На вси4ки които 4акат, стискам силно палци за ++++++++++
Приятна ве4ер и прегръдки!
*
« Отговор #319 -: Май 08, 2008, 21:26:40 pm »
Ееееееее, Любе, най-накрая се появи, много работиш бе душа, недей така и малко кекс трябва да децата. Дано все пак си имала ову и знаели човек може скоро и да се похвалиш.