Ехаааа,ако всички симптоми се окажат истински,честно ви казвам ще целувам земята от радост..
Ха сега здравейте и от мен...Нааай-накрая се добрах до момента на писането...Момичета,страшно ми липсвате.Имам адски много работа и нямам време даже погледна какво става.. Много ми е мъчно за вас..
Новилче,не искам мила да си тъжна(не,че аз съм пример).Всичко рано или късно ще се нареди.Знам че звучи гадно ,ма това е истината.Казвам го колкото за теб,толкова и за мен!
Колкото до бременните симптоми и аз ги имам,пък въобще даже нямам право да се надявам с тоя редовен секс дето практикувам....:)Хубавото сега е ,че днес малко ми се покачи БТ,ако и утре е по-височка така,значи има надежда да съм имала ову...Това е най-важното нали?
Обичам всички вас! Дани,Джина,Роси,Роузи,Драгица,Бибица,Новилка,Наскомими,Светалчи,Вилили,Симони и всииички други момичета! Мисля за вас непрекъснато и се терзая заедно с вас,така като се и радвам заедно с вас!
Дани,когато зачезнеш така,ми минават хиляди мисли през главата..Аз май-съм по- добре,поне от работа не мога да мисля за глупости.. Целувки и спорна работа!