0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Mariada

• *
  • 16
  • В очакване...
Re: С нова надежда за +++++++++++! 05.V-11.V.2008
« Отговор #480 -: Май 10, 2008, 20:35:14 pm »
 Здравейте,момичета!Аз скоро не съм влизала да пиша,но ето тази вечер намерих време.
 Меги, честит празник,желая на теб и съпруга ти много щастие и сладко бебче!
 Veni_I_koci,мисля че 20 години е чудесна възраст за дете,желая всичко най хубаво за твоето,и ние на 30 се надяваме!
Elfita,ако може да се включа към ловуващи този месец.
момичета,аз правих хидротубация,може ли тази процедура да ми помогне  да забременея?
 Приятна вечер
« Отговор #481 -: Май 10, 2008, 20:46:32 pm »
На мен не са ми правили,но съм чела,че ако има леки сраствания-ги маха.А също така съм сигурна,че някъде пишеше,че определено увеличава шанса в следващите няколко месеца.
*

Mariada

• *
  • 16
  • В очакване...
« Отговор #482 -: Май 10, 2008, 21:44:05 pm »
Благодаря,ВиЛиЛи за подкрепата!Желая ти скоро бебче и на теб и на всички очакващи да станат майки скоро успех! :sbabygirl:
*
« Отговор #483 -: Май 10, 2008, 21:45:40 pm »
Новилке,не го пускай ма,как ще ти ходи на война?! Малеее вържи го ако трябва! Как една година без него?! Никакви мисии,има си по-важна мисия!Къде е тръгнал без да е оставил наследници,ти с какво ще се занимаваш докато го няма?! НЕ ГО ПУСКАЙ!!!
п.с Аз говоря колкото насериозно,толкова и на шега,ти си знаеш най-добре,но аз не бих го пуснала..

Момичета,момичета,момичета,много ви обичам беееей,искам да сме мами заедноо,искам ги тия дечурлига вечеее..

Искам да ви кажа че и Елфитка е номинирана този месец за бременните теми.Почти съм сигурна че много от нас тоя месец ще изпискат :)
Аз ви четох,четох два часа,направо не мога да ви насмогна..
*
« Отговор #484 -: Май 10, 2008, 21:58:12 pm »
NOWILKA много добре звучи това! може да има  :bfp1: ще стискаме палци да е това!

Трябва да ми дойде на 16,05/ поне миналия месец дойде на 16,04/. Мога ли да направя тест тези дни, защото положението- семейното е адски нестабилно, а ако има бременност това може и да повлияе на решението ми?! Ох милички, помагайте. :x

Миличка и аз съм на мнение , че бебенцето едва ли ще реши проблемите! С тебе сме!

Абе ей. Какви ги приказвате.? ООООООО, че съм проста. Аз не съм писала какъв е проблема. :lol:
Милички, моя мъж заминава за 1 година на мисия, но би си помислил ако е станало бебче. :lol: :P

олееееее какъв сериал заформихме  :lol: :lol: Извинявай !
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #485 -: Май 10, 2008, 22:08:46 pm »
                :jump12:
          Ще ме уморите от смях!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #486 -: Май 10, 2008, 22:39:28 pm »
мацки,аз отивам да си лягам,че нещо май съм почнала да се разболявам.Влезнах само да ви пожелая   
ЛЕКА НОЩ и
07.10.2009
« Отговор #487 -: Май 10, 2008, 22:53:05 pm »
Лека нощ и от мен,милички!!!
Аз утре ще пътешествам.Ако имам време ще гледам да ви навестя и да докладвам на бързо вечерта.Ще си мисля много за всички вас през целия ден.
Пожелавам ви тази нощ да сънувате мечтата си!!!
 :D :D :D
 :D :D
 :D
« Отговор #488 -: Май 10, 2008, 23:03:58 pm »
ОЧАКВАЩИ           

anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
Olimpia           9-10.05
veni_I_koci       11-12.05
Sof               13-14.05
svetal4y          13-14.05
tani77            13-14.05
nomine            15.05
NOWILKA           16.05
Dgina             17-18.05
biserche          18.05
Vickson           20.05.08
luba_boiko        21-22.05
hrisibg           22-24.05

Ловуващи   

ivaqna
nezisgbg
Simoni  
eveishan
tina_72
clevergirl
Meggy
tancheto
malkoto_dqvolche
parsi
lqlyo
aleks
rossy*
Dragica

За съжаление и аз трябваше да се "омета" от ловуващите... ама нищо скоро пак...:)

*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #489 -: Май 11, 2008, 01:22:19 am »
Момичета не сварвам да ви изчета,сега опрях до компа..но да ви споделя нещо - моето ову според календара е тия дни,т.е. днес утре вдругиден,но... интересно защо ЦС от няколко дни насам си е ''белтъкообразна'' и т.н. а освен това гърдите ме болят от два дни..този месец не съм мерила никакви температури и прочие и не мога да разбера какво става..кога ми е овуто и изобщо какво да ви кажа освен че ви обичам всичките и се надявам искрено да се срещнем съвсем скоро в една друга тема - на бременилките!!! :bighug:

« Отговор #490 -: Май 11, 2008, 07:25:59 am »
Добро утро момичета!Починете си добре,защото само неделята ни е почивен ден! :D
Аз не успях и днес да спя до късно.Откакто меря БТ съм станала много ранобудна, а преди не можех да ставам толкова рано.Събуждам по нощите и ставам-егати ужаса  :x
Е поне да  е за добро де  :D Днес ще трябва да се отдам на  :dishes: :hangdry: :balk_114:
Но преди това  :coffee: и http://www.youtube.com/watch?v=NMmj7dWmiyA
Хайде до после,ще ви следя изкъсо  :wink:
« Отговор #491 -: Май 11, 2008, 07:31:49 am »
А и още нещо :
anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
Olimpia           9-10.05

Момичета не се спотайвайте и не ни дръжте в напрежение, хайде чакаме  :bfp:
 :biglove:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #492 -: Май 11, 2008, 08:16:58 am »
Добро утро, милички!
Толкова много ви обичам всички!
Благодаря на всички за подкрепата и пожеланията за рождения ден. Защото той беше най-лошия ми такъв - като знаете настроенитето ми от преди това, с лекарите, всичките ми приятели ме забравиха, с милото сме в много обтегнати отношения и изобщо....
Единствено вашата подкрепа и топли думи ме накараха да се почувствам малко по-добре!
Много сте ми милички всички!
Благодаря за подкрепата още веднъж, че на мен май много ми дойде. Имам нужда от почивка от лекари и глупости. Мислех да ходя в медикус алфа и да се почва вече, но няма смисъл. Докато не се успокоя нищо няма да стане, а аз просто напоследък не мога да се позная. Толкова, толкова нервна и избухлива, изпадам в нервни кризи и постоянно плача и за най-малкото нещо. Просто много ми дойде това живеене в нашата лудница и откакто сме започнали къщата с тези притеснения си докарах всичко това - и щитовидна жлеза и прочие.
Така че докато не се отделим нищо няма да стане - всички хормони ще са ми разбутани и няма смисъл само да давам пари на вятъра по изследвания и да се психясвам още повече.
Разбрах, че трябва да се отделим и тогава ще се успокоя. Уж остава малко, но не мога да дочакам...
В сряда ще ни идва водопроводчика да прави ВиК инсталация и банята - в момента, в който я направи се махаме - не ме интересува дали имам кухня(готвила съм и на малко обикновено ел- котлонче) , спалня, под и т.н.
Едно легло - отдобу ще постеля черги и килими и не ми пука от нищо - само да сме двамата -САМИЧКИ!
Та така, милички, ще почивам малко от бебеправене и без това имам и гъбички, течения, дето ми се появяват когато съм в такъв стрес - не искам да ги предавам на милото и после и той да пие лекарства.

Много, много ви обичкам още веднъж!
Ще бъда постоянно с вас и ще се моля, преживявам с вас тревоги и радости и ще стискам палци да ме направите щастлива заради вас!
Прегръщам ви толкова много - въпреки, че не сме се виждали сме си станали толкова близки, разбираме точно как се чувстваме всички и сме заедно в най-тежките ни моменти на отчаяние - това за мен са истински приятели - аз чувствам, че винаги мога да разчитам на вашето приятелско рамо, отвръщам ви двойно и тройно със същото!

Прегръщам ви много, мили мои!
Желая ви един слънчев и изпълнен с много усмивки прекрасен ден!
Обичам ви!
« Последна редакция: Май 11, 2008, 08:59:02 am от naskomimi »

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #493 -: Май 11, 2008, 08:35:40 am »

ДОБРО УТРО! Аз и днес съм от ранобудните, ама така е като си лягам рано... пак 5.30 се ококорих и до 7.30 го карах на улежаване! Чета, че бременните симптоми продължават да тресат всичко живо в темата! А дано поне половината да излезнат  :bfp: :crossfingers: Ние днес ще ходим до на майкине вилата (тя е близката вила, има-няма 15 км. от нас) да им помогнем да си наредят ламината, че милото е вече тесен специалист в тая област! :lol: Аз пък тайничко се надявам черешите вече да са узрели, за да мога да се покача на дървото и поне за час да си остана там и да се натъпча хууубаво! Вчера си купих от пазара, но дадох 6 лв. за кг..., а ги изядохме да 20 мин  8O Много го обичам тоя плод! Навън е грейнало слънчице, пожелавам ви и на вас само слънчево настроение! Аз сега ще си пия кафето на спокойствие и ще се мотая из форума! Спорен ден на всички!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #494 -: Май 11, 2008, 08:46:17 am »
Добро утро момичета! Желая ви много щастлив и усмихнат ден!
А сега да ви се оплача - надеждите ми и този месец се изпариха - тази сутрин се събуждам и гадината ме изненадва при това два дни по-рано - направо не издържам вече  :balk_146: :balk_146: :balk_146:
*

Mariada

• *
  • 16
  • В очакване...
« Отговор #495 -: Май 11, 2008, 09:09:07 am »
 Добро,утро! :butterfly: Приятен неделен ден!
  Shu6ence,и аз съм от ранобудните днес, и аз меря БТ.Днес ми е 37 и съм от ловуващите.Дано този месец ни донесе :bfp:,пожелавам ги на всички тук!
 И аз си пия кафето,с вашата компания,и ако утре не се включа,приятна нова седмица!

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #496 -: Май 11, 2008, 09:18:30 am »
tani77, следващия месец ще сме всички по схемата на Мегги - празно да нема! Сега горе главата и скорощно изпращане на гадината!  :bighug:
Аз до сега се рових из нета за комбенацията Дуфастон и алкохол и никъде нищо не намерих! В листовката нищо такова не пише... Може пък да не е фатално по бира с Дуфастона...
« Последна редакция: Май 11, 2008, 09:20:25 am от sof »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #497 -: Май 11, 2008, 09:34:16 am »
Добро утро!
Слънчев и много ++++++ ден!

Соф,обожавам череши, и на мен те са ми любимия плод. Мога да погълна купища, ноооооо после как си отмъщават....надувам се като....Въпреки това не мога да ги откажа НИКОГА.
Приятно изкарване на вилата и леко с катеренето...да не направиш някоя беля  :wink:
А, по въпроса- дуфастон и алкохол- не вярвам някой да приема неразумни количества алкохол когато се опитва да забременее. Та малко бира мисля,че не пречи.

Тани,  :bighug:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #498 -: Май 11, 2008, 09:44:06 am »
добро утро,момичета!Кафенцето тази сутрин е от мен  :D
07.10.2009
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #499 -: Май 11, 2008, 09:49:34 am »
а относно дуфастона и алкохола и аз не съм чувла,че е строго забранено ,защото по празниците си пиинах- е не съм прекалявала де,ама вече поне ще се съобразявам с това. :wink:
07.10.2009