0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: С нова надежда за +++++++++++! 05.V-11.V.2008
« Отговор #400 -: Май 10, 2008, 08:31:23 am »
Меги,да сте живи и здрави и мнооого щастливи и двамата! Дано направите семейството си абсолютно завършено с две добри деца! Много свестен човек си и заслужаваш всичко най-хубаво.Пожелавам ти един много весел празник и това настроение да не те напуска вече... :)

Да ти се връщат многократно пожеланията :-)

Айде аз отивам на работа, после на детски рожден де, после не знам къде  :lol:
Лек ден на всички ви пожелавам.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #401 -: Май 10, 2008, 08:35:53 am »

Мегги, да ти е жив и здрав рожденника! Мноооого да те слуша и скоро да те направи една щастлива мама!

... и ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Пожелавам ви още много по 10 г. щаслив семеен живот, изпълнен с любов и детски смях!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #402 -: Май 10, 2008, 08:56:28 am »
Добро утро момичета. Как сте днес? Аз съм на работа и се очертава АД- днес ще минат през ръцете ми над 300 платежни бюджетни. 8O :(
Меги, местит рожденник. Да ти е жив и здрав и много да те радва. :P :P :blowingdust2:
Аз вече изперквам . Моето тяло е полудяло. От два дни нещо не ми се пафффка, като запаля цигарка и ми иде...... да повърна. Да не говорим че нищо не ми се яде, а в мислите ми само някакви пиленца, пици, пържолки , картофки. Моя вчера беше взел пиле и го пече. С голяма трепет очаквах бройлера да се сервира на масата. Е, като го изкарах от фурната и.... ми се повдигна и  пак гладна си легнах. Иначе нямам напрегнати гърди, не ме дърпа нищо, освен през дните след овулацията имах придърпвания. Описала съм всичко в календара. И ,повярвай те ми не зная вече какво да мисля. Вие какво мислите? 8O
« Отговор #403 -: Май 10, 2008, 08:57:02 am »
Меги,честит ти рожденник и честита годишншна.
Да сте много щастливи заедно още дълги години!
Да ви радват 1,2...а може и 3 прекрасни дечица!
Обичайте се !!!!
*
« Отговор #404 -: Май 10, 2008, 08:58:52 am »
Добро утро!
Меги да ти е жив и здрав рожденника и много да те слуша  :D!
 :balk_19: :balk_14:
ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА  пожелавам ви дълъг съвместен живот и едно щастливо семейство с много деца!
*
« Отговор #405 -: Май 10, 2008, 09:01:27 am »
NOWILKA много добре звучи това! може да има  :bfp1: ще стискаме палци да е това!
« Отговор #406 -: Май 10, 2008, 09:06:48 am »
NOWILKA много добре звучи това! може да има  :bfp1: ще стискаме палци да е това!

Трябва да ми дойде на 16,05/ поне миналия месец дойде на 16,04/. Мога ли да направя тест тези дни, защото положението- семейното е адски нестабилно, а ако има бременност това може и да повлияе на решението ми?! Ох милички, помагайте. :x
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #407 -: Май 10, 2008, 09:33:28 am »
Честито на твйто мило Меги  :balk_19:                        :balk_20:
Честита годишнина - пожелавам ви много здраве, щастие и успехи особено в бебеправинето. :blowingdust2: :blowingdust:

Момичета странното поведение на тялото май е симптом на седмичната не тема а?
Аз също се чувствам някак странно, но си правих 2 теста и двата бяха  :bfn: но защо се чуствам така тогава понякога ми се гади, имам чуствителни гърди, някакво странно предчуствие. всичките симптоми обаче нямат нищо общо със симптомите на първата ми бременност но незнам. Въобще незнам какво става с мен.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #408 -: Май 10, 2008, 09:40:40 am »
Мегс, мила,
да ти е жив и здрав рожденика
и мноооооооооооооооооооого да те радва!

Честита ви годишнина от запознанството!
Направете се взаймно едни щастливи МАМА и ТАТИ съвсем скоро на

или или

Весел празник!
« Последна редакция: Май 10, 2008, 09:42:27 am от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #409 -: Май 10, 2008, 09:45:39 am »
Добро утро и от мен.
Меги честит ти рожденник-да ти е жив и здрав и много да те радва.А също така и честита годишнина.Два прекрасни празника са ти се събрали днес и ти желая да ги изпразнуваш хубаво и резултата да не закъснее. :wink:
Аз искам да ви питам може ли докато пия Клостила да си пия и фолиевата к-на защото забравих да питам доки?
А иначе от него страшно ми се гадиииииииии-ще откача.

*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #410 -: Май 10, 2008, 09:49:47 am »
Добро утро и от мен. Пожелавам ви лек и изпълнен с емоции ден.
Меги да ти е жив и здрав рожденника, също - много да се обичате и съвсем скоро да ви се сбъдне най-съкровеното желание.
Наскомими - със закъснение ЧРД и съвсем скоро да станеш най-щастливата мама.
Парси - стискам палци.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
« Отговор #411 -: Май 10, 2008, 09:51:29 am »
Меги честит двоен празник и весело изкарване!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #412 -: Май 10, 2008, 10:09:48 am »
Добро утро и от мен!!!
Малко късничко, но аз днес не съм на работа.Моя шеф не е по отработванeто, даже замина извън града :D.
Не знам кое по-напред да кажа.

Meggy,  честита годишнина и да ти е жив и здрав рожденника!!!
Нека много се обичате и на другия двоен празник да сте най-щастливите мама и тати!!!

power, стискаме палци да те одобрят на интервюто.

На мен зацапването ми беше така да се каже еднократно, но аз реших, че ми идва и даже пих един Аналгин.Иначе корема ме боли цяла седмица, малко съм нервна и от домашни проблеми и дори ме изби на разстройство преди два дни(аз имам по-запечен стомах).
Сега дори се сещам, че преди години,когато сестра ми беше бременна с второто си дете и още не знаеше имаше големи проблеми със стомаха.Един лекар и каза гастрит, а друг колит.Накрая се оказа бебе.Сега колита е на 5г. и половина и на Великден ми наднича в деколтето.Опасна терца е :D

А иначе съм подлудила мъжлето, защото преди малко го будя, защото и той си е в къщи днес, и ми казва, че сънувал, че съм бременна.

Ох...направо ще изперкам.

NOWILKA, ако имаш проблеми със съпруга ти не мисля, че едно дете ще ги реши.
дано не съм крайна, защото не съм запозната, но помисли си.
*
« Отговор #413 -: Май 10, 2008, 10:10:41 am »
Добро утро и от мен. Пожелавам ви лек и изпълнен с емоции ден.
Меги да ти е жив и здрав рожденника, също - много да се обичате и съвсем скоро да ви се сбъдне най-съкровеното желание.
Наскомими - със закъснение ЧРД и съвсем скоро да станеш най-щастливата мама.
Парси - стискам палци.
Благодаря ти Мишанче-да се връща на всички ви тъпкано :D :D :D

*
« Отговор #414 -: Май 10, 2008, 10:13:07 am »
Елфита много силно ще ти стискам палци всичко това да се окажат симптомите за едно сладко бебенце.Иначе и аз съм чувала че някои бременни ги избива в началото на разстройство. :crossfingers: :crossfingers: stork-boy

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #415 -: Май 10, 2008, 10:15:46 am »
Елфита много силно ще ти стискам палци всичко това да се окажат симптомите за едно сладко бебенце.Иначе и аз съм чувала че някои бременни ги избива в началото на разстройство. :crossfingers: :crossfingers: stork-boy

Ох, дано да е така.Иначе вече мисля, че съм откачена :lol:.
Само се заглеждам в себе си.Щях да пиша нещо и го забравих.То бива, то може, ха-ха...
« Последна редакция: Май 10, 2008, 10:22:01 am от _Elfita_ »
*
« Отговор #416 -: Май 10, 2008, 10:29:22 am »

Трябва да ми дойде на 16,05/ поне миналия месец дойде на 16,04/. Мога ли да направя тест тези дни, защото положението- семейното е адски нестабилно, а ако има бременност това може и да повлияе на решението ми?! Ох милички, помагайте. :x

Миличка и аз съм на мнение , че бебенцето едва ли ще реши проблемите! С тебе сме!
*
« Отговор #417 -: Май 10, 2008, 10:32:22 am »
Добър ден момичета.

Меги, честита Ви годишнина и Честит рожденник.Да се слушате и двамата един друг толкова ,колкот трябва, за да не ви стане скучно.Пожелавам ви да сте доволни един от друг и от живота си. Догодина, да не можете да си пиете любимото питие,щото ти ще кърмиш а той ще е съпричастен.Целувкии
Парси, :crossfingers: :crossfingers:
Новилка, и аз мисля като Елфита, че децата не опарвят браковете. Надявам се да вземеш най-правилното решение първо за себе си. :crossfingers: :crossfingers:
На всички работливки-лека работа.
Любче, радвам се , че поне си спокойна за О.
Мойта температурка си пада, а ми е студено непрекъснато.Тялото ми май си прави майтап с мен всеки месец.Ама да видим докога.
ХАйде хубав ден на всички.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #418 -: Май 10, 2008, 10:37:12 am »
Новилка, ако се надяваш само бебето да закрепи брака ви, едва ли ще се случи. Но ако е криза на връзката, която да не налага вземането на кардинални решения... може би точно това е нещото, от което имате нужда и двамата. Всички минаваме през моменти, когато се казват тежки думи, но също така и всички знаем, че решения, взети под влияние на моментното настроение не са правилни! Моля те, премери нещата няколко пъти, преди да отрежеш! :bighug:
« Последна редакция: Май 10, 2008, 10:57:39 am от sof »

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #419 -: Май 10, 2008, 10:42:30 am »
...
Аз май съм имала ову,защото Бт вече се покачи малко..Очаквам или още да се покачи ,или да си остане поне същата още няколко дни.Поне съм малко по- спокойна ,че все пак е имало ову.
...

Е, само дето си вкарваше разни филми, че имаш проблем, че нямаш О и т.н. Честита ти овулация, мила! Сега и Бойко като е наред остава да очакваме на сватбата да сте ТРИМА!